Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Δυο λόγια για τι σκροφίτσα

Μικρή τους ΣΚΡΟΦΑ είσαι ανεπίδεκτη μάθησης αλλά θα ασχοληθώ πάλι μαζί σου.

Όταν κάποιοι πηγαίναμε στο γήπεδο και κάναμε 500 χιλιόμετρα για να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα εσύ δεν περνούσες ούτε έξω από την 13.
Όταν γράφεις με τόση ευκολία για την μία IP και τα πολλά προφίλ τότε μάλλον το έχεις οργανώσει καλά το θέμα. Πρόσεξε μόνο τις δικές σου σκροφίτσες που κάνουν ακριβώς αυτό που αναφέρεις μην βρούμε και από ποια διεύθυνση ακριβώς τα στέλνουν. Αν μπορούμε στην Ευρώπη θα κωλώσουμε στην Ελλάδα;
Όταν αποφασίσεις και με ποιον τρόπο θα εκφραζόμαστε πέρα από το που πρέπει να εκφραζόμαστε να μας το πεις. Μην το ξεχάσεις.
Το τι έχεις κάνει και τι δεν έχεις κάνει τα γνωρίζουμε καλά. Γνωρίζουμε τι έκανες για το τομάρι σου για να τσεπώνεις τον μισθό σου και τι δεν έκανες ποτέ για την ομάδα.
Αλήθεια μωρή σκροφίτσα πόσοι χρήστες ουσιών είναι καλά στην υγεία τους σωματική και πνευματική;

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να γράψεις μανιφέστο φρόντισε να το κάνεις χωρίς να το βγάλεις στο ίντερνετ. Κατάλαβες Λέτα ή να το κάνω και σε χάλκινα;

ΥΓ Μη δω καμία μ@λ@κί@ σε σχόλιο που θα γίνει με copy-paste από e-mail. Πριν γράψετε κάτι ρωτήστε τον "πακιστανό μετανάστη" αν αξίζει να εκτελείτε εντολές ή να στέλνετε απειλές. Αφήνετε και ίχνη, ψηφιακά.

4 σχόλια:

  1. Χα χα χα χα χα χα.......

    Καλό, μούφτιαξες τη διάθεση...

    Καλό βράδυ Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δημήτρη.
      Χαίρομαι που έστω και έτσι τουλάχιστον εσύ είχες καλύτερη διάθεση.

      Καλά να μας πάει και αυτή η μέρα και να ακούσουμε και κάτι πραγματικά ευχάριστο αυτή τη φορά.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Τι λες θα πιάσει τίποτα αν την βγάλουμε στο παζάρι το ΣΚ που έρχεται;

      Διαγραφή