Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ένα πουλάκι μου είπε...

...πως μεγαλομέτοχος μεγάλης ΠΑΕ θέλει να απεμπλακέι από την ομάδα του οριστικά.
Ποιος είναι;

Δεν είναι ο Σκατοσακούλας, δεν είναι ο Ούζος και δεν είναι κανένας από τις μικρότερες ΠΑΕ που συμμετέχουν στην Σούπερ Λίγδα(Ατρόμητος, Αστέρας και λοιπά παραρτήματα).

Ακούστηκε, χωρίς να μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι, πως ο Ιβάν μετά την αντίδραση του Βλαδίμηρου στις επενδύσεις του πλέον θέλει να αφήσει την ομάδα με το δικέφαλο πουλί. Μην με ρωτήσετε κάτι άλλο, αφού αυτό που έμαθα σαν αφορμή είχε την στάση του Τρελαντώνη απέναντι στον Βλαδίμηρο.

Αλήθεια ρε τιτανοτεράστιε με αυτόν σκεφτόσουν να συμμαχήσεις;

3 σχόλια:

  1. Όταν κάποιος έχει τσακωθεί με τον Θεό, την ώρα που Αυτός ετοιμαζόταν να του γεμίσει την κρανιοεγκεφαλική του κοιλότητα με μια ουσία που στην καθομιλουμένη ονομάζεται μυαλό, μην σου προξενεί καμμιά εντύπωση!

    Εξ άλλου, αν διέθετε μυαλό, θα άκουγε τι συζητιέται γι αυτόν ανά την Ελλάδα και δεν θα στηριζόταν μόνο στην ενημέρωση που του παρέχουν η Νικόλ και τ άλλα κορίτσια που τον κρατάνε κλεισμένο στη γυάλα του, εν είδει ποικιλίας χρυσόψαρου προς εξαφάνιση....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός Δημήτρη.

      Πάντως μην παραξενευτεί κανείς αν δούμε να αλλάζει το επιχειρηματικό κλίμα υπέρ του Ιβάν; Ο άνθρωπος κάνει κίνηση στην σκακιέρα των επενδύσεων. Αυτό χωρίς να αναιρεί τα προηγούμενα.

      Διαγραφή
  2. Πόλύ πιθανό να πιέζει για τις επενδύσεις που ακούγεται ότι θέλει να κάνει χρησιμοποιώντας την ομάδα και τον κόσμο της.Που πάει ο δικός μας ο ανύπαρκτος να συμμαχήσει.Ο άνθρωπος παίζει σε άλλη κατηγορία πολύ ανώτερη απο το εφηβικό που παίζει ο δικός μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή