Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Γλιτώσαμε από το παλτό

Ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής μας ήταν στο ματς με την υπερδύναμη Λιχτενστάιν. Αν δεν είχε αποδέκτη σε κάθε «πάρε-βάλε» τον κάγκουρα τότε το ματς θα ήταν 0-6.

10 σχόλια:

  1. Ε εντάξει μην κάνουμε και παιχταρά όποιον πέρασε τα προηγούμενα χρόνια από την ομάδα.Ο Χριστοδουλόπουλος ουδέποτε δικαιολόγησε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έκανε όταν έπαιζε στις μικρότερες εθνικές.Του δόθηκαν ευκαιρίες χωρίς να έχει πίεση από πουθενά και δεν τα κατάφερε.Τώρα εάν έπαιξε καλά με το Λιχτενστάιν δεν μου λέει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα δεν δικαιολόγησε ούτε τη φήμη του, ούτε και τα χρήματα που ΛΕΓΑΝΕ πως έδωσαν για αν τον αποκτήσουν όμως δεν ήταν και κακός. Πίεση δέχτηκε από την εξέδρα και από τους ΑΡΔ, για τον προπονητή και την διοίκηση δεν γνωρίζω αν τον πίεσαν καθόλου. Αν σκεφτείς όμως πως δέχτηκε γενναίες μειώσεις στο συμβόλαιο και μάλιστα χωρίς να τον πιέσουν αλλά από την αρχή και συνδυάσουμε το γεγονός πως Λάζο τώρα δεν έχουμε...τότε εμένα μου λείπει. Είτε το σκεφτώ ορθολογικά είτε οπαδικά βγάζω το ίδιο συμπέρασμα.
      Οι σέντρες που βγάζει ή τα φάουλ που εκτελεί δεν έχουν σχέση με τον αντίπαλο, κατ' εμέ.

      Διαγραφή
    2. Για μένα ο Χριστοδουλό τελείωσε σαν παίκτης το 2011 όταν του δόθηκε η ευκαιρία στο δεύτερο γύρο να βοηθήσει να πάρουμε ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα και αυτός αποδείχτηκε λίγος.

      Διαγραφή
    3. Δεν μπορώ και δεν θέλω να προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη γιατί ο Λάζαρος και ο Σάλπι ήταν από τις συμπάθειές μου(με κορυφαία τον Λουκά). Ίσως να τον έχω κρίνει εγώ πιο χαλαρά, ίσως εσύ πιο αυστηρά, αλλά δύσκολα βρίσκεις φέτος κάποιον καλύτερό του.

      Διαγραφή
    4. Τον Λουκά δεν τον πήγαινα.Βέβαια ποτέ μου δεν τον έκραξα όπως έκαναν κάποιοι φωστήρες Παναθηναικοί.Όλοι αυτοί οι παίκτες νομίζω ΒΤΚ ήταν ανεκτοί λόγω μή εναλλακτικής καλύτερης λύσης και όχι γιατί μας άρεσαν σαν ποδοσφαιριστές.Στην ίδια φάση και ο Σπυρόπουλος.

      Διαγραφή
    5. Προσωπικά γουστάρω τρελά τους παίκτες που παίζουν για την ομάδα και όχι το αντίθετο(πχ Σισέ). Ο Λουκάς είναι ο αγαπημένος μου παίκτης εδώ και χρόνια και αυτό έγινε ξαφνικά όταν μετά τον πρώτο 1,5 χρόνο που έβριζα και έκραζα σε φιλικές συζητήσεις για την απόδοσή του σκέφτηκα με ποιον τον συγκρίνω(Ρενέ). Αμέσως μετά τον θεωρώ ως κορυφαίο αμυντικό. Αθλητής, πολύ καλό ως τέλειο τάκλιν, καλούτσικη σέντρα και βάζει και γκολ(και με κεφάλι).
      Ο Σάλπι είναι το πολυεργαλείο που θέλουν οι προπονητής και όπως λένε οι φίλοι τα μΠαόκια το πιο επιθετικό μπακ που υπάρχει. Ο Σπυρόπουλος αν έπαιζε όπως και με την Εθνική θα τον ήθελα για πάντα στην ομάδα αλλά οι καλές εμφανίσεις με την Εθνική δεν ήταν ίδιες με τις εμφανίσεις με την ομάδα μας.
      Καλός ως ανεκτός ο Μαρίνος ή ο Πετρόπουλος(τον θεωρώ αδικημένο από τους προπονητές), αλλά και πολλοί ξένοι.

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς ο Λάζαρος αδίκησε τον εαυτό του ήξερε και ξέρει μπάλα έχει ταχύτητα έχει καλά στημένα και τρομερό σουτ.Στο ένας με έναν έχει κάποιο θέμα αλλά είναι δύναμη για μια ομάδα να θυμίσω την ανατροπή με γαύρο.Δυστυχώς οι φωστήρες του ΠΑΟ τον βγάλανε στημένο και παλτό οι άμπαλοι.Ο Βύντρα τρελή αδυναμία μου απο τους πιο αδικημένους παίχτες.Πολύ καλός αμυντικά παρά τις γκέλες γρήγορος για σέντερ μπακ και σκοράρει με κεφάλι και με σουτ δυναμίτη.Όχι καλός στις σέντρες αλλά ούτε και ο Γιούρκας ήτανε.Ο Σάλπι πολυεργαλείο γκολτζής και έμαθε να παίζει εξτρέμ ενώ ήτανε σέντερ φόρ.Δυστυχώς φύγανε κακήν κακώς απο τους φωστήρες ως στημένοι και μισοπνεύμωνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σάλπι στη Θεσσαλονίκη έχει συζητηθεί πολύ. Καθαρόαιμο φορ δεν ήταν ποτε. Έχανε τα εύκολα και έβαζε τα δύσκολα. Πάντα ήταν να παίζει όλη την δεξιά πλευρά. Αυτός και ο Λουκάς μαζί και δεν χρειαζόταν χαφ στα δεξιά.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Βασίλη ο Σάλπι δεν ήτανε Γκέκας άλλη μία μεταγραφή της σκλαβιάς που βλέπει το τέρμα σαν τον πάτο βαρελιού σε αυτό έχεις δίκιο.Σάλπι και Λουκάς δεξιά τρέχανε 2 ενενηντάλεπτα ΑΝΕΤΑ δε χρειαζόντουσαν το αμυντικό χαφ για βοήθειες με ΤΙΠΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να σκεφτείς πως τον κάγκουρα με τον λασπωτήρα(χαίτη) μας τον προξένευαν χρόνια για επιστροφή λες και θα ξεχνούσαμε τι έχει πει για την ομάδα.

      Διαγραφή