Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Γνωστός ΑΡΔ σε νέο ρεσιτάλ

Δηλώνει Ολυμπιλαγός Ν.Σμύρνης...συγγνώμη Πανιώνιος ήθελα να γράψω. Οι πράξεις του όμως εδώ και χρόνια μας δείχνουν άλλα.

Τον σιχάθηκα ακόμη μία φορά. 
Ζέσταμα έκανε ο Φετφατζίδης και αυτός έλεγε πως πρέπει να μπει γιατί έχει ψυχολογία!!! Αφού έχει ψυχολογία ας τον πάρουμε την άλλη φορά στη Λεωφόρο γιατί αφού δεν έπαιζε θα γνωρίζει πως είναι οι θέσεις στις κερκίδες και πως καθαρίζονται πιο εύκολα.
Θα έμπαινε ο Νίνης και μας έλεγε πως μπορεί να μην έπαιζε αλλά έκανε προετοιμασία με την Πάρμα. Ποια Πάρμα; Ποια προετοιμασία; Ποιον ρώτησες και σου το είπε ρε άσχετε;
Έχασε τα άχαστα ο κάγκουρας αλλά κουβέντα ο ΑΡΔ.

Σαν να μην έφτανε αυτός, μας πληροφόρησε και ο άλλος «μαλλιάς» πως ο κάγκουρας είναι hot στο γκολ. 

Έλεος γαμώ το κεφάλι σας άλλο παιχνίδι βλέπατε;

4 σχόλια:

  1. Ξέρουν ότι απευθύνονται σε άβουλα και λοβοτομημένα άτομα και απλά προσπαθούν να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο λέγοντας μαλακίες.

    Υπάρχει βέβαια και η σχολή του σταθμού της Καλλιθέας - ΚΑΡ νομίζω το διαφημίζουν - στην οποία αρχηγός είναι κάποιος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος θέλει να πιστεύει ότι είναι η μετεμψύχωση του ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (!!!!).....

    Και βλέποντας και τους υπόλοιπους μυαλοπώληδες αυτή την ώρα στο μέγα μαζί με τον προδότη, μακαρίζω την επιλογή μου να μην φάω κάτι απόψε το βράδυ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν είχα την επιλογή να το ακούσω από Άγγλο ή Κύπριο.
      Δεν μπορώ πλέον να τους αντέξω. Τον σιχάθηκα και έφυγα από την τηλεόραση 2-3 φορές.
      Αν δεν μπορούν ας το βουλώσουν για να βγούνε άλλοι.

      Αυτό το Σωτηρακόπουλο μάλλον έφαγε μανιτάρια και τον πείραξαν, γιατί δεν τα έλεγε καλά και μάλλον δεν τα έβλεπε και καλά.

      Διαγραφή
  2. Δυστυχώς νομίζουνε κιόλας ότι είναι δημοσιογράφοι οι άσχετοι και ότι ξέρουνε μπάλα τι να πεις,το άσχημο είναι ότι πληρώνονται κιόλας για τις χαζομάρες.Είναι λέει επιθετικός ο οποίος δεν επηρεάζεται απο τις χαμένες ευκαιρίες ούτε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που έχουμε παίξει δεν επηρεαζόμαστε.Ο Νίνης λέει έκανε προετοιμασία ο άλλος έχει ψυχολογία αστειότητες για άμπαλους.Είτε ψυχολογία έχεις είτε προετοιμασία κάνεις αν δεν έχεις χρόνο συμμετοχής μπάλα δεν ΠΑΙΖΕΙΣ τέλος...Κρίμα που δεν ακούμε Βρετανούς speakers να ακούσουμε σωστά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σχόλιο για πολλά like, αν ήταν στο fb

      Ο συγκεκριμένος από γνώσεις πάει καλά, η δουλοπρέπειά του με χαλάει τα τελευατία αρκετά χρόνια.

      Διαγραφή