Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Σας πήραν στο ψιλό γιατί πλέον σας έχουν καταλάβει ΟΛΟΙ


Το πόσο πουθενάδες, τίποτες, μυρωδιές, τζάμπα μάγκες είστε όλοι σας εμείς-οι πατατάκηδες, οι φλώροι, οι απέναντι- το έχουμε καταλάβει αλλά πλέον σας κατάλαβαν ΟΛΟΙ και σας φτύνουν. 

Βολική εποχή το φθινόπωρο, σε φτύνουν κατά χιλιάδες και εσύ λες πως βρέχει. Βρίσκεσαι στο υπόγειο και λες πως είσαι σε ρετιρέ αλλά σκοτείνιασε από τα σύννεφα. Στρουθοκαμηλισμός μόνο που αντί για το κεφάλι στο χώμα εσείς το βάζετε τους κ...λους των αφεντικών σας και τους γλείφετε για ... ένα σουβλάκι. Φθηνές «πόρνες», τόσο φθηνές πού ούτε στο λιμάνι δεν θα «έπιαναν».

Για να δούμε όμως τι γράφει κάποιος τρίτος.
"Με την έναρξη της παρουσίας του αποδυτηριάκια στο g.......a, σαν τον προφήτη Εζεκιήλ είχα προβλέψει ότι κάποια στιγμή ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα θυμηθεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Και σήμερα λέω το άλλο. 

Μήπως, και εν ευθέτω χρόνο, που λένε, και  σε παραλλαγή, ακουστεί για πρώτη φορά το σύνθημα που φοριόταν στον Παύλο Γιαννακόπουλο. «Τζίγγερ Θεέ, πάρε την ΠΑΕ». 
Δεν γίνεται αυτό. Δεν τον γουστάρουν τον Βαρδινογιάννη οι βαζέλοι. Είναι ακόμα πολύ κοντά η πίκρα, δικαίως και όχι, άσχετο αυτό, που έχει πιει ο κόσμος του Παναθηναϊκού από τονΤζίγγερ.

Όλα ξεχνιούνται, όμως. Και αυτός ο Παναθηναϊκός όπως βολοδέρνει σήμερα ίσως τους κάνει να θυμηθούν τον Τζίγγερ. Και πάλι δύσκολο. Να το φωνάξουν το «Τζίγγερ Θεέ, πάρε την ΠΑΕ». Και αν το επιχειρήσουν τελικά, θα το κάνουν κωλομπαρίστικα. Δήθεν στην πλάκα, στην ειρωνεία, αλλά η ψυχούλα τους θα λέει «Αμάν, πότε θα επιστρέψει».

Ο ίδιος ο Τζίγγερ τι λέει; Ε, αυτός θα ήθελε να το ακούσει. Από όλους, όχι από μια χούφτα της εξέδρας «Τζίγγερ Θεέ, πάρε την ΠΑΕ».

Θα ήθελε ο Ιωάννης να το ακούσει. Μέχρι εκεί."

http://www.apodytiriakias.gr/athlitika/2013/09/16/tzigger-thee,-pare-tin-pae-thelei-na-to-akousei.aspx

4 σχόλια:

  1. Διαπίστωσα προχτές, παρακολουθώντας το ... ντέρμπι με τον Πλατανιά, στο σπίτι ενός φίλου ότι τελικά όλοι αυτοί που λες έχουν κάνει φανταστική δουλειά!

    Ο μεγάλος γυιος του φίλου, 22 χρονών, είναι γραμμένος στην τοπική Θ.13.
    Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέφευγα τα σχόλια, αφ ενός για να μην στεναχωρώ τον φίλο που είναι της δικής μου γενιάς και αφ ετέρου γιατί δεν ήθελα να εμπλακώ σε διαμάχη με τον μικρό.

    Κάποια στιγμή όμως δεν άντεξα και άρχισα να απαντώ σε διάφορα σχόλια που έκανε ο μικρός.
    Με μεγάλη έκπληξη, τον άκουγα να λέει ακριβώς τα ίδια που διαβάζω από διάφορα φλοράκια στα πράσινα βοσκοτόπια! Μα ακριβώς τα ίδια....
    Σαν μεγαλύτερος, έδωσα τόπο στην οργή και σταμάτησα τη συζήτηση, αφού προηγουμένως του έκανα κάποιες ερωτήσεις για τα θέματα που καίνε άμεσα την ομάδα κι απάντηση δεν πήρα. Η μάλλον οι απαντήσεις ήταν τα κλισέ που λένε όλοι αυτοί...

    ΥΓ. ¨Ασχετο με το θέμα.
    Έτυχε σήμερα να ακούσω εκείνο το γλοιώδες υποκείμενο που ακούει στο όνομα Πανούτσος. Ο συγκεκριμένος υποστήριζε και διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι "έλα μωρέ, δεν έκανε και τίποτα ο Κάτσε με τη φωτογραφία που ανέβασε στο φέις, μικρό παιδί είναι και παρασύρθηκε". Και έριχνε τις ευθύνες σε όλους εμάς που είμαστε .... εθνικιστές!

    Αυτά και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να σου πω τι σκέφτομαι;
      Ο φίλος σου φταίει Δημήτρη. Τον άφησε τον γιο μόνο του να πηγαίνει όπου τον τραβάνε και να μην μπορεί να κρίνει με την σκέψη του.
      (έγραψα και άλλα που τα έσβησα πριν το δημοσιεύσω, δεν μου φταίει το παιδί και δεν θέλω να γίνω κακός σήμερα)

      Διαγραφή
  2. Ζώ για την στιγμή που θα ακούσω το Τζίγγερ θεέ πάρε την ΠΑΕ.Πιθανότατα θα έχω πεθάνει απο βαθειά γεράματα και δε θα το έχω ακούσει αλλά όσο ζω ελπίζω..Ο Τζίγγερ για μένα έχει δικαιωθεί ούτως ή άλλως με τα τόσα άσχημα συμβαίνουνε ήτανε ΕΓΓΥΗΤΗΣ και ας μην το δεχτούνε ποτέ.Προσωπικά πιστεύω όσον αφορά το σχόλιο του Δημήτρη αν επιτρέπεται ότι θα πρέπει πρώτα να αρχίζει να βλέπει με καθαρή λογική τι συνέβαινε στο παρελθόν και τι τώρα.Θα πρέπει να τον λογικέψει ο πατέρας του που έχει ζήσει το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν με τις επιτυχίες της ομάδας στην Ευρώπη και τα μη οικονομικά προβλήματα.Να καταλάβει ότι άλλη κερδίζουνε εις βάρος της ομάδας καταστρέφοντας την...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω να το ακούσω ποτέ.
      Δεν τον θέλω πίσω, τον ΙΒΒ.
      Μπορεί να του αναγνωρίζω πολλά θετικά αλλά ως Εγγυητής ΑΠΕΤΥΧΕ. Παρέδωσε την ομάδα στα χέρια του δήμιου του Παναθηναϊκού και των ρουφιάνων οπαδών του ΠουροΦλορέα.

      Όσο για τον γιο του φίλου του Δημήτρη δίκιο έχεις και επειδή ο Δημήτρης έχει δείξει τι άνθρωπος είναι(άρα και τι φίλους διαλέγει) πιστεύω πως θα την βρούνε την άκρη Ειδικά τέτοιες εποχές που με το ίντερνετ έχεις στο πιάτο όλο το παρελθόν είναι εύκολο να τον φέρουν στον «ίσιο δρόμο».

      Διαγραφή