Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

12 χρόνια μετά το μεγάλο ψέμα ετοιμάζουν νέο πόλεμο και νέα εισβολή

Πέρσι έγραφα για τα ψέματά τους και πως τα πέρασαν σαν γεγονότα.

11/9/2001 ένα μικρό ψέμα για την Αμερική...


Φέτος λέω να κάνω μόνο μία ερώτηση:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ;

7 σχόλια:

  1. Βασίλη καλημέρα.
    Ομολογώ ότι έχω μείνει στήλη άλατος, διαβάζοντας την περυσινή σου ανάρτηση. Ίσως επειδή λόγω της ιδιότητάς μου τόσα χρόνια, και λόγω της αδυναμίας ενημέρωσής μου αξ αιτίας και της δουλειάς μου, όλα αυτά δεν είχα το χρόνο να τα ψάξω.

    Και φυσικά, περνώντας τα χρόνια, η ιστορία ξεθώριαζε και όλο και πιο λίγο υπήρχε η περίπτωση να ασχοληθεί κάποιος μ αυτήν, περισσότερο δε εγώ που έδινα προτεραιότητα σε άλλες ασχολίες, παρά στο να ψάξω και να μάθω πιο πολλά για την αρρωστημένη ψυχοσύνθεση των νταβαντζήδων του πλανήτη!

    Όπως και νάχει, θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έστω και τώρα, αρχίζω να προβληματίζομαι για κάποια πράγματα που κάποτε τα προσπερνούσα.

    ΥΓ. Σαν σήμερα εκείνη τη μέρα, και υπό το πέπλο της συγκεκριμένης καταστροφής και του θανάτου τόσων που δεν έφταιγαν, η ομάδα μας περνούσε εμφατικά από τη ΣΑΛΚΕ.....
    Κάποια τσογλανάκια βέβαια, ήταν αγέννητα τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη ακριβώς επειδή πέρσι κάθισα και έγραψα αρκετά φέτος έβαλα μόνο ένα ερώτημα. Παλιότερα είχα ψάξει ακόμη πιο πολύ και είχα δει και πολλά που ήταν από Αμερικανούς αλλά δεν μπορούσα να τα χωρέσω όλα σε μία ανάρτηση και διάλεξα τα πιο αντιπροσωπευτικά.

      Εκείνη η νίκη ήταν μέρος μιας υπέροχης χρονιάς, αλλά κάποιοι δεν ήταν καν σπέρμα τότε. Αν δεν φύγουν οι υμνητές της πτώσης τότες δύσκολα θα ζήσουμε άλλες τέτοιες στιγμές.

      Διαγραφή
  2. Όλα τα κάνουν οι Αμερικανοσιωνιστές αδελφέ.

    Οι μοναδικοί που απειλούν την παγκόσμια ειρήνη.

    ΥΓ:Μην το ανεβάσεις αν θες,δεν θέλω διαφήμιση:ελπίζω να τα λέμε μέσω του προσωπικού μου μπλογκ: http://greensportblogger.blogspot.gr/ που ξαναάνοιξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο πιο ψηλά φτάνει κάποιος, τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνει όταν πέφτει.
      Οι ΗΠΑ δεν θα είναι η εξαίρεση του κανόνα.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη δυστυχώς αποδεικνύεται και το καταλαβαίνει όλος ο κόσμος το τότε σχέδιο των Αμερικανικών υπηρεσιών το οποίο στοίχισε την ζωή σε χιλιάδες αθώους ανθρώπους για να δικαιολογήσουν έναν πόλεμο για την εδρέωση της Αμερικανικής πολιτικής..Ένα στημένο σκηνικό με την βοήθεια φυσικά των ΜΜΕ που βγαίνει στο φως.Υπάρχει και μια ωραία ανάρτηση στον ΠΕΥΚΩΝΑ.
    Κάτι παρόμοιο παίζετε τώρα και με την Συρία το οποίο δείχνει και καλοστημένο που μπορεί και να οδηγήσει σε γενικευμένη σύρραξη με καταστροφικές συνέπειες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άνθρωποι για την ηγεσία των ΗΠΑ είναι αναλώσιμοι, όμως αυτό είναι και το λάθος που θα πληρώσουν ακριβά στο τέλος.
      Η περιοχή μας έχει προβλήματα εδώ και ένα χρόνο και βάλε. Άλλες χώρες εμφύλιο ή «επαναστάσεις» και άλλες οικονομικό πόλεμο. Η Συρία ίσως να μην είναι το νέο Αφγανιστάν ή Ιράκ αλλά ένα νέο Βιετνάμ.

      Διαγραφή
    2. ΥΓ Ο Πευκώνας έχει πάντα πολύ ωραίες αναρτήσεις.

      Διαγραφή