Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Για να μην ξεχνιόμαστε...

Και ο κατά δήλωσή του "Σκληρός Πόντιος" του δίνει δεύτερη ευκαιρία. 

4 σχόλια:

  1. Ντροπή και αίσχος για όλα τα ανθελληνικά φασισταριά που έφτασαν στο σημείο να ονομάζουν φασίστες όσους έχουν στην κατοχή τους τήν .... ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Το σύμβολο της πατρίδας μας.

    Κι επειδή πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου, αναρωτιέμαι εγώ ο "φασίστας":
    Να υψώσω την γαλανολευκη στο μπαλκόνι μου ή θα μου κατεδαφίσουν το σπίτι τα δημοκρατικά τσουτσέκια του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Τσίπρα, της επί χρήμασι εκδιδόμενης γυναικός Ρεπούση και όλων των λοιπών ... προοδευτικών δυνάμεων που έχουν την Πατρίδα μου υπό κατοχή, χειρότερη και απ αυτήν των προγόνων πιθήκων της Δωροθέας - που λέει κι ο Τράγκας......
    ----->Άστο Βασίλη, δεν θα περιμένω την Εθνική μας επέτειο, ήδη η σημαία κυματίζει στο ψηλότερο σημείο και εκεί θα μείνει μέχρι να τη σκίσει ο αέρας και να αντικατασταθεί......

    ΥΓ. Ευκαιρίας δοθείσης, μήπως μπορεί κάποιος να πει, πως ένα (1) άτομο, μόνο του, μπορεί να κάνει μπουρ@^&*@%λο ένα από όλα αυτά τα αντιφασιστικά - αντιναζιστικά φεστιβάλ που είναι της μοδός τις τελευταίες μέρες, με την "ευκαιρία" της δολοφονίας κάποιου ράπερ Killer (δολοφόνου), ή κάπως έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη ανοίγεις μεγάλο θέμα.
      Το διάβασα αυτό που γράφεις αλλά δεν συνάντησα κάποιον φίλο αστυνομικό να τον ρωτήσω αν ισχύει και δεν θέλω να βασιστώ σε κείμενο που αναδημοσιεύθηκε χωρίς να γνωρίζω αν ισχύει. Αν ισχύει το καλοκαίρι θα έχω μάλλον πρόβλημα στην παραλία.

      Όλοι όσοι μιλούν για φασισμό, ναζισμό και τον μπερδεύουν με τον Εθνικισμό είναι τουλάχιστον αδαείς. Άλλο πατριωτισμός(μπορεί και ένας Γερμανός που γεννήθηκε στην Ελλάδα να την αγαπά ως πατρίδα του, μπορεί κάποιος απλά να αγαπά τον τόπο του με τα συγκεκριμένα γεωγραφικά σύνορα), άλλο εθνικισμός(αγαπάς το Έθνος σου όπου και αν βρίσκεται αυτό(Έλληνες της Κύπρου, του Πόντου, της Μικρασίας, της Β. Ηπείρου, των ΣΚΟΠΙΩΝ-έχω συγγενείς που δεν τους αναγνωρίζει το Ελληνικό κράτος-,της Βουλγαρίας, της Αμερικής,...) και άλλο σωβινισμός(να θέλεις να επεκταθεί η χώρα σου κατακτώντας ξένα εδάφη). Αλλά ποιος να τα γνωρίζει όλα αυτά...

      Εμένα γιατί μου κάνει εντελώς σικέ όλη αυτή η ιστορία; Δεν θα είναι η πρώτη φορά που το γαμοσύστημα τους θυσιάζει κάποιον από τα «στρατιωτάκια» του για να καλύψει άλλες βρωμιές του;(ναρκωτικά στο ΚΚΕ, χαρακτηρισμός της νήσου Στρογγύλης ως αρχαιολογικού χώρου κ.α) Πάντα όταν κάτι άσχημο ετοιμάζανε πάντα έσκαγε κάποιο θέμα «καυτό» ώστε να αποπροσανατολιστεί όλη η κοινωνία.

      ΥΓ Η καλύτερη αντίδραση είναι η αντίδρασή σου στον περιορισμό της σημαίας.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις Βασίλη...
      Αν σήμερα ζούσε ο Γκαίμπελς, σίγουρα θα είχε αυτοκτονήσει με τον χειρότερο τρόπο, βλέποντας τους .... απογόνους του να έχουν κάνει τόσο τρομακτική πρόοδο, σε θέματα προπαγάνδας !!!

      Διάβασα σε κάποιο site σήμερα - δεν ξέρω αν όντως συνέβη έτσι - ότι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε σπίτια ιδιωτών στον Χολαργό και στου Παπάγου και κατέσχεσαν Ελληνικές και Βυζαντινές σημαίες και διάφορα ιστορικά βιβλία που αναφέρονταν στην ΕΟΚΑ. Και με εισαγγελικό ένταλμα μάλιστα...!
      Γνώμη μου είναι ότι ο Εφιάλτης άφησε καλή μαγιά.

      Διαγραφή
    3. Πιστεύω πως αυτές τις μέρες θα ακουστούν και θα γραφτούν πολλά που δεν θα ισχύουν. Αν μπει κάποιος σπίτι μου θα πρέπει να μου πάρει αρκετά βιβλία από την βιβλιοθήκη(σχετικά με την Άλωση, την Μακεδονία, αρχαίους φιλοσόφους κ.α) την σημαία, τον υπολογιστή και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο.

      Σίγουρα οι Εβραίοι κάνουν καλά την δουλειά τους στην χώρα μας αλλά ας είμαστε και λίγο υποψιασμένοι με κάποιες «ειδήσεις» και κάποιες αναρτήσεις. Ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα.

      Διαγραφή