Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ακόμη ένα «παλτό» του Σοφέρ ΙΒΒ

Το πρωί έβρεχε στη Θεσσαλονίκη και σκέφτηκα να βγάλω από το μαύρο παρελθόν ένα παλτό για να έχω πρόχειρο αν πέσει και άλλο η θερμοκρασία.
Δεν ήταν γρήγορος, αλλά μάγευε. Μιλούσε στην μπάλα και έκανε ντρίπλα μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο. Μέλος της παροικίας των Κροάτικων παλτών.
Ποιος είναι;
Μα φυσικά ο...δείτε το βίντεο και χαρείτε την ελεύθερη ομάδα και την ελευθερία σας σαν οπαδοί.


ΥΓ Φαντάζομαι ζχαρά που πήρατε με την τόση ελευθερία που έχουμε πλέον.

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη οι εποχές της "σκλαβιάς" ήτανε πολύ ωραίες βλέποντας τέτοια "παλτά"να μιλάνε στην μπάλα και να μας θαυμάζει όλη η Ευρώπη.Θέλω να είμαι "σκλαβωμένος"όχι άλλη ελευθερίαα...Τελικά οι κροάτες ξέρουνε πολύ μπάλα είδανε το φως το αληθινό με τον Πράνιτς που δεν είναι με τίποτα Άσα..Που είσαι Μπίσκαν..Ακόμα ένα μεγάαλο παλτό έριξε 2 τεμάχια στην Μπάρτσα αλλά εμείς έχουμε το πυρινικό όπλο Μπέργκ..Ζήτω η "σκλαβιάα"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο έχεις περίεργα γούστα. Δεν σου αρέσει η ελεύθερη πλέον ομάδα μας και προτιμάς τη σκλαβωμένη με τα Κροατικά παλτά; Μας απογοητεύεις όλους!!!
      Από την παροικία εγώ ήμουν θαυμαστής του κοντοπούτ@νου Βλάοβιτς. Όσο θυμάμαι πόσο ήθελε να βάλει το 4-1 στη Γιούβε εκείνη την μαγική βραδιά και ο Άγγελος να τον «τραβάει» όλο και πιο πίσω για να μην το βάλει μόνος, τόσο πιο πολύ τον γουστάρω. Αλλά τι θυμάμαι τώρα, άσχημες αναμνήσεις της σκλαβιάς.

      Διαγραφή
  2. Ο Αλαφούζος είναι ο διαχειριστής μιας κατάστασης.Έχει κάνει πολλά λάθη.Είναι έρμαιο των οργανωμένων.Ενώ παρασκηνιακά και αυτός φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.Η Παναθηναική συμμαχία όμως που έφτιαξε μας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουμε την κατάσταση.Αλήθεια όλοι εμείς που γκρινιάζουμε μπορούμε να γίνουμε μέλη;Μπορούμε να κατεβάσουμε έναν δικό μας άνθρωπο ως υποψήφιο στις εκλογές και να τον στηρίξουμε με τη ψήφο μας;Εγώ νομίζω ότι μπορούμε.Τουλάχιστον εάν κατέβαινε κάποιος με μία ατζέντα κοντά στις απόψεις μας θα γινόμουν μέλος της συμμαχίας για να τον στηρίξω.Αυτό το σχόλιο είναι ένα πρώτο κάλεσμα θα έλεγα.Για όποιον έχει τη διάθεση να πει ότι κατεβαίνω στη συμμαχία για την αλλαγή της πολιτικής.Για να βρεθεί ένας σοβαρός ιδιοκτήτης.Για να επικρατήσει μία άλλη λογική στο τμήμα με ανθρώπους από όλα τα στρατόπεδα είτε αυτά είναι Βαρδινογιάννηδων είτε των σωτήρων.Ικανοί άνθρωποι υπάρχουν πιστεύω σε όλα τα στρατόπεδα.ΒΤΚ νομίζω ότι αυτό πρέπει να γίνει η σημαία μας.Ο δρόμος θα είναι δύσκολος ειδικά για αυτόν που θα βγει μπροστά αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλαφούζος ΔΕΝ είναι διαχειριστής. Πρόεδρος είναι που ενεργεί σαν ιδιοκτήτης.
      Αν ήταν διαχειριστής θα έψαχνε μόνος για την διάδοχη κατάσταση και για επενδυτές και δεν θα έκανε τηλεοπτική χορηγία «πολλών» ευρώ που δεν μπήκε κανένα όμως στα ταμεία της ΠΑΕ.

      Η ΠΣ είναι από τα πιο βρώμικα δημιουργήματα που έχω δει. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι. Δεν γνωρίζουμε πως λειτουργεί(στην πραγματικότητα). Δεν είχε διαφανείς διαδικασίες ανάδειξης ΔΣ, αφού Πέμπτη ψήφισαν και Κυριακή «μετρήθηκαν» οι ψήφοι. Αλήθεια αν κατεβώ εγώ, εσύ, ο Γάκης, ο Laplace, o Σκεπτόμενος, ο Αλέξανδρος ή κάποιος άλλος αντίθετος με τους τωρινούς πιστεύεις πως θα βρούμε τις ψήφους μας; Εγώ λέω πως δεν θα βρω ούτε τη δική μου.

      Ποιος μου λέει πως αν μπω στην ΠΣ δεν θα βρεθώ να χρωστάω αφού θα είμαι και εγώ μέτοχος;
      Γιατί τα δικά μου χρήματα να τα διαχειριστούν άνθρωποι που δεν εκτιμώ ΚΑΘΟΛΟΥ;
      Σίγουρα ικανοί άνθρωποι υπάρχουν παντού αλλά το ζήτημα είναι πως χρησιμοποιούν την ικανότητά τους. Μέχρι τώρα κάποιοι ικανοί χρησιμοποιούν τις ικανότητές τους προς ίδιον όφελος και ζημιώνουν τον Σύλλογο που όλοι εμείς αγαπάμε.

      Αυτός που πρέπει να βγει μπροστά είναι ο υποψήφιος επενδυτής και να δεις πόσοι θα βρεθούμε στο πλάι του να τον προστατέψουμε. Αρκεί να αγαπάει ή να αγαπήσει την ομάδα μας. Τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

      Φώτη με βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετο σε αυτό το θέμα γιατί πιστεύω πως μόνο χαμένος μπορεί να βγει όποιος ασχοληθεί με την ΠΣ από μέσα.

      Διαγραφή
  3. παρε και αλλο ενα κροατικο παλτο....
    http://www.youtube.com/watch?v=wVVWlWjhACk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο τον σκέφτομαι, τόσο θυμάμαι τον «σαδιστή» Άγγελο να μην τον αφήνει να προσπαθήσει να σκοράρει ακόμη ένα στην Γιούβε, εκείνο το μαγικό βράδυ.

      Διαγραφή