Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ρεσιτάλ; Για να το γράφει η φυλλάδα του Τράκη έτσι θα είναι.


Οι ευθύνες βαραίνουν όχι μόνο τον Αλαφούζο και την ΠΟΥΣΤΩΔΙΑ του αλλά και όσους χαϊδεύουν τα «παιδιά» όταν αυτά κάνουν  «βλακείες».

Οι εν δυνάμει δολοφόνοι ανήκουν σε αυτούς που αποδίδεται το "ΡΕΣΙΤΑΛ". Αλήθεια αν είχαν κάψει ζωντανούς τους τεχνικούς που έκαναν τη δουλειά τους τι θα έγραφε η κωλοφυλλάδα;

Μήπως τα όσα κάνει κάποιος ακριβώς έξω από το γήπεδο είναι πράξεις που δεν τον συνδέουν με την ομάδα;

Αν εγώ στοχοποιήσω κάποιο τηλεοπτικό σταθμό και κάποιοι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ επιτεθούν σε υπαλλήλους του σταθμού δεν θα είμαι ηθικός αυτουργός;

Αν εγώ χαρακτηρίσω ως ΡΕΣΙΤΑΛ την δολοφονική συμπεριφορά των «οπαδών» της ομάδας μου δεν είμαι και εγώ ηθικός αυτουργός;

Όσοι δεν καταλαβαίνουν ποιους θεωρώ ηθικούς αυτουργούς τότε ... στο καλό και να μην ξανακάνουν τον κόπο να με διαβάσουν.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ένας σύλλογος με υγιείς φανατικούς φιλάθλους και οπαδούς. Υγεία σημαίνει για έναν οπαδό όλα όσα δεν βλέπουμε πλέον στην ιστορική Θύρα 13. Και γράφω ήταν γιατί πλέον ο σύλλογος ΝΟΣΕΙ και δεν μπορώ να δω πως θα μπορέσει να ιαθεί αν δεν αλλάξει κάτι ή μάλλον όλα στο άμεσο μέλλον.

Σε όσους σκέφτονται πως όλα είναι καλά και πως γράφω μ@λ@κίες ας γυρίσουν δύο παραγράφους πάνω και ας μας πούνε και καληνύχτα πριν κοιμηθούν.

4 σχόλια:

  1. Ο πναναθηναικός ήταν σύλλογος με υγιείς φανατικούς φιλάθλους......

    Κάποιο προσπάθησαν και κατάφεραν αυτόν τον κόσμο να τον γαυροποιήσουν!

    Δεν μπορεί και είναι ανεπίτρεπτο γι αυτούς, τ αδερφάκια τους στο πουστολίμανο να νοιώθουν μοναξιά....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί θα τους στείλουμε. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και ας μην το έχουν καταλάβει.

      Διαγραφή
  2. Μακάρι να γίνει αυτή η ΚΑΘΑΡΣΗ όσο γρηγορότερα και να πάνε να συναντήσουνε τα πρότυπα τους ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα.Το μείγμα πλέον είναι εκρηκτικό απο την μία η ΚΡΙΣΗ και απο την άλλη η ΩΜΗ ΒΙΑ δυστυχώς που υπάρχει στο έρμο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
    Αυτή η ομάδα και οι γνήσιοι οπαδοί της δεν έχουνε στο DNA τέτοιες αξίες και πρακτικές.ΜΟΝΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΑΓΑΠΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποκινούμενα επεισόδια από στημένους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ οπαδούς. Ποιοι φώναζαν «πουτάνα όλα» στο ντέρμπυ με τους gay; Αν δεν μπει το φιτίλι και δεν πάνε να το ανάψουν τα κωλόπαιδα με τις μολότωφ τότε η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών μας είμαστε ακόμα πολύ συγκρατημένοι.
      Η τελευταία σου φράση έχει όλη την ουσία των Παναθηναϊκών οπαδών. Αγάπη χωρίς ανταλλάγματα.

      Διαγραφή