Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Μετά τον «συνωστισμό» ήρθε ο «μύθος»

Ότι και να πω για την πιο αισχρή έκφραση ανθελληνικής σκέψης στην ίδια μας την χώρα θα είναι λίγο. Η γυναίκα έχει ξεφύγει και ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν νομίζοντας πως είναι γιουσουφάκι στην αυλή του σουλτάνου. Ποιου σουλτάνου; Διαλέξτε μία αδερφή και ονοματίστε την σουλτάνο.

Σαν να μην της έφτανε ο συνωστισμός και τα γεμάτα δάκρυα μαντήλια που κουνούσαμε στους φιλόξενους οικοδεσπότες μας στη Σμύρνη, ήρθε η εκγύμναση και το αδυνάτισμα των Ποντίων στο δρόμο για τη Σιβηρία που ξέχασε να μας πει πόση επιτυχία είχαν ήρθε και η ενημέρωση πως μετά τον Αίσωπο και πριν τον Ε.Τριβιζά ο Ελληνικός λαός συνέχιζε την παράδοση των μύθων. Τώρα μάλιστα μας ενημέρωσε η «κυρία» πως αυτός ο μύθος είναι Εθνικός. 

Δεν θυσιάστηκαν οι μανάδες με τα βρέφη στον Ζάλογγο αλλά η ιστορία ήταν αποτέλεσμα της φαντασίας των Ελλήνων που δημιούργησε αυτόν τον Εθνικό μύθο.

Δεν γράφω τίποτα άλλο γιατί αν συνεχίσω μάλλον θα έχω προβλήματα με την «κυρία» και θα τρέχω να προλάβω να κατεβάσω την ανάρτηση.

ΥΓ Για να ζορίζεται τόσο πολύ μάλλον κάπου υπάρχει ένας Μύθος, γιατί δεν βλέπω να την επισκέπτεται τίποτα άλλο.

2 σχόλια:

  1. Χρηματοδοτούμενη είναι φίλε BTK.Όπως και τόσοι προδότες όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα.To πρώτο αντάλλαγμα για την προσφορά της πήρε βγαίνοντας στην βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει πέσει πολύ χρήμα τα τελευταία χρόνια γιατί αυτό το κτίριο πάνω από την πλατεία Συντάγματος γεμάτο προδότες είναι. Πού να δούνε όμως τι τους περιμένει στο τέλος.

      Διαγραφή