Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τελικά δεν είναι και τόσο κακός

Είναι τόσο κακός μάλλον που η Λεβάντε μετά την απόκτησή του του έκανε και πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2016.

Τι διαβάζαμε μέχρι σήμερα; «Σέρνεται», «Παλτό και στην Ισπανία», «Μοναδικός υπεύθυνος για τα αμυντικά κενά» και οι απίθανοι παράγοντες της Λεβάντε του ανανεώνουν πρόωρα το συμβόλαιο;
Για ποιον παίκτη ο λόγος; Για την συμπάθειά μου
Βέβαια διάβασα και για την απόκτηση(όχι από τον Παναθηναϊκό) ενός παίκτη που προσωπικά δεν συμπάθησα ποτέ στην θητεία του στον Παναθηναϊκό. Μου άρεσε πως έπαιζε πριν έρθει σε εμάς αλλά από τη στιγμή ου φόρεσε το Τριφύλλι με ξενέρωνε συνέχεια. Ο λόγος για τον Τζιόλη, που τον απέκτησε ο μΠάοκ με συμβόλαιο τριετίας!!!

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα αδερφέ!

    Και δική μου συμπάθεια ο Βύντρα, ειδικά μετά τα όσα τράβηξε χωρίς να αντιδράσει ΠΟΤΕ.. Και πόσο μάλλον που τα τελευταία χρόνια ήταν και από τους σταθερά καλύτερους παίκτες της ομάδας.. Μπράβο του και θα του εύχομαι πάντα τα καλύτερα.
    Όσο για τον Τζιόλη, μάλλον καλός μάνατζερ. Μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω. Με μας το μόνο που έχω να θυμάμαι είναι την ματσάρα του στην Βρέμη. Τίποτ' άλλο.. Να δω πως θα τα βγάλει πέρα ο μΠΑΟΚ με το.. "υπερηχητικό" του κέντρο..!!

    Γιώργος (1981)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Γιώργο,

      Ο Σαββίδης ενώ το ξεκίνησε καλά το πρόγραμμα αλλαγών στον μΠάοκ το έχει αλλάξει και βλέπω να αποτυγχάνει. Θα κάνω αναλυτική ανάρτηση, γιατί αν αντί του Σαββίδη βάλω άλλα ονόματα πολλοί θα θιγούν(και πάλι).

      Αυτό που με προβληματίζει είναι το δικό μας ανύπαρκτο κέντρο(παίζει να δούμε και τον Σισοκό στον μΠάοκ) και η ομάδα που το μόνο που έχει σε αφθονία είναι κενές θέσεις...σε άμυνα, επίθεση, κέντρο. Δύσκολα θα τη βγάλουμε καθαρή φέτος.

      Διαγραφή