Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Τέτοιο κάζο δεν θα το σκεφτόταν κανείς

Ρε κερατούκλη ούτε δικός μας να ήσουν δεν θα τους έκανες τέτοια πλάκα. Σε έφεραν οι «άνθρωποι» από την άσημη Bamberg και κέρδισες δύο τίτλους Ευρωπαϊκούς και εσύ τους φέρθηκες έτσι;
Τς τς τς...
Χάθηκαν τα «καλά παιδιά» που πίστευαν ότι τους έλεγε ο κάθε πρόεδρος και κάθε μάνατζερ.

Μετά από δύο σερί Ευρωλίγκες αποχώρησε και πήρε το δρόμο για την κρύα Μόσχα. Κέρασε πικρό καφέ τα αδερφάκια αλλά και τις δεκάδες αδερφάρες gay οπαδούς. 
Πρώτα ο Παναθηναϊκός με την σκούπα(τους έκανε δώρο και τρία σκουπόξυλα σε μέγεθος στύλου της ΔΕΗ) και μετά η απόλυτα λογική φυγή ενός καλού παίκτη. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για όλους τους υπόλοιπους οι περισσότεροι ξένοι που έρχονται στην Ελλάδα έχουν αντίληψη και ορθή κρίση. Ίσως όχι για να αποφασίσουν μετά από μία χρονιά αλλά στην δεύτερη είναι έτοιμοι.

Έγιναν κάποιες «έρευνες» με την ερώτηση αν θα τον ήθελαν οι Παναθηναϊκοί στην ομάδα τους. Δεν πήρα μέρος αλλά θα τοποθετηθώ εδώ. Ναι θα τον ήθελα. Καλός παίκτης και δεν θυμάμαι να έχει προκαλέσει(δεν είμαι βέβαιος, απλά δεν θυμάμαι). Ακόμη θα πρέπει να συνυπολογίσουμε την καλή παράδοση που έχουν οι παίκτες που από τους gay έρχονται σε εμάς. Τζόνι Ρότζερς, Δημήτρης Παπανικολάου(αυτός μέχρι να παίξει καλό μπάσκετ απέναντι στους μούλους εξακολουθούσε να μου είναι αντιπαθής), Ίαν Βουγιούκας κ.α.

Επειδή όμως όλα αυτά, για έναν παίκτη που δεν ήρθε στην ομάδα μας είναι, μας είναι αδιάφορα αφήνω τον πρόλογο-που ήταν και μεγάλος- και περνάω στην ουσία. Ασχολήθηκα με τον παίχτη και την μετακίνησή του γιατί μέχρι να υπογράψει στην CSKA μπλέξανε και το όνομα του Παναθηναϊκού. Ακούστηκε πως του κάναμε πρόταση-σφήνα σε αυτή των Ρώσσων, αλλά τελικά προτίμησε την Μόσχα σαν επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πάλι όμως δεν γράφω αυτό που σκέφτομαι.

Αν η πρόταση δεν είχε γίνει θα είχαμε την διάψευση από την ΚΑΕ. Άρα κρατώ σαν δεδομένο πως έγινε πρόταση. Πάλι όμως δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφή; Θα μπορούσε και μάλιστα εύκολα. Γιατί να δημοσιοποιηθεί τότε; Με το δικό μου το μυαλό μία είναι η απάντηση. Συνεργάστηκε ο Παναθηναϊκός με τον μάνατζερ του παίκτη για να δημιουργηθεί μοχλός πίεσης προς τους Ρώσσους. Αν τώρα δείτε την ΚΑΕ να «ψωνίζει» από τον συγκεκριμένο μάνατζερ μην παραξενευτείτε γιατί μας χρωστάει δεν του χρωστάμε.

4 σχόλια:

  1. Βασίλη ο Χαινς είναι πολύ καλός παίκτης.Δεν έχει προκαλέσει ποτέ. Να σου θυμίσω ότι αυτός μαζί με τον Λο και τον Μπαρτζώκα ήταν οι μόνοι που πήγαν στα αποδυτήρια της ομάδας μας μετά το "τέλος" του τρίτου τελικού για να δώσουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας.Είναι ο ένας από τους δύο από το ροστερ των gay που θα ήθελα στην ομάδα μας.Ο άλλος είναι ο Μάντζαρης ο οποίος δήλωνε Παναθηναικός πριν πάει στους gay(κρίμα που τον χάσαμε τον θεωρώ και αυτόν αρκετά καλό παίκτη).
    Χάρηκα με τον τρόπο που την έπαθαν τα αδερφάκια από τον συγκεκριμένο μάνατζερ.Όπως μας την είχε φέρει και εμας στην υπόθεση Φραγκοφονούλη.
    Θα συμφωνήσω με την τελευταία σου πρόταση.Μας χρωστάει ο συγκεκριμένος μάνατζερ.

    Κωνσταντίνος Τσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνε καλημέρα.

      Για να πω την αλήθεια δεν είχα διαβάσει ποιοι είχαν πάει στα αποδυτήρια για να συγχαρούν τους πρωταθλητές. Με αυτή την ομάδα(τους gay) δεν ασχολήθηκα τι έκαναν μετά το παιχνίδι γιατί τους είχα ικανούς για όλα και δεν ήθελα να βάλω άλλα συναισθήματα μέσα στη χαρά μου.

      Ένας βελτιωμένος Μάντζαρης θα είχε θέση στο ρόστερ της ομάδας μας, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να δω που θα χωρούσε(χωρίς να σημαίνει πως αν βρεθεί σήμερα στην ομάδα δεν θα μπορέσει να αποδώσει καλύτερα από άλλους). Παίκτης-οπαδός που μου έχει μείνει στη μνήμη είναι ο Γκαγκαλούδης. Πρώτα οπαδός και μετά επαγγελματίας.

      Άσχετο με το θέμα αλλά ακούγεται πως και ο Χοψονίδης θα φύγει, προς Καταλονία μεριά.

      Διαγραφή
    2. Για τον Χοψονίδη και την Καταλονία μου φαίνεται λίγο δύσκολο.Ο Χοψονίδης για να υπογράψει θέλει 3 εκατομύρια το λιγότερο.Ασε που στην Καταλονία αν πάει θα είναι το νούμερο 2(πίσω από τον θεατρίνο,ελπίζω να κατάλαβες ποιον λέω).Γι αυτό έφυγε και από εμάς γιατί δεν άντεχε να είναι στην σκιά του Μητσάρα.

      Υ.Γ:Εγω θέλω να μείνει ο Χοψονίδης στους gay.Έχει πλάκα να τους νικάμε με αυτόν μέσα.
      Υ.Γ2:Ελπίζω να μείνει ο Λάσμε αν και με έχει ξενερώσει λίγο η στάση του.

      Κωνσταντίνος Τσ.

      Διαγραφή
    3. Ότι και να κάνει πάντα στη φάπα θα είναι. Στην Μπαρτσελόνα όμως ίσως έχει ελπίδα να χαμογελάσει απέναντι σε εμάς.

      Ο Λάσμε ήταν λογικό να ζητήσει καλύτερο συμβόλαιο από τα 450 που έπαιρνε αλλά έμπλεξε με τον νέο μάνατζερ και από θέμα συμπεριφοράς έχει ξενερώσει όλη την κοινωνία.

      Διαγραφή