Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Αν δεν είσαι «ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» τότε ξέρεις..


...ξέρεις τι πρέπει να κάνεις όταν ένα ζήτημα είναι τόσο σημαντικό και αφορά για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ. Τον υποστηρίζεις όσο και όπως μπορείς

Ο Αλβανός dj που πήρε-άρπαξε την 13χρονη πιάστηκε. Ήδη από πριν είχαμε δει μπόλικες φωτογραφίες του από τον λογαριασμό του στο fb. Αυτός όμως το ξέρει το παραμύθι, κρύβει το πρόσωπό του. Όλοι αυτοί είναι καλά εκπαιδευμένοι για το τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν και τι όχι, τι να πουν και που να στηριχτούν. Δεν είναι ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος που εκτελεί τις οδηγίες του ινστρούκτορά του. 

Αλήθεια όμως ποιος κάθισε να διαβάσει τι έγραψαν δεκάδες Έλληνες και Ελληνίδες στα σχόλια του fb, αλλά και κάθε ενημερωτικού blog και site; Αντί να σχολιάσουν τον εγκληματία παιδόφιλο με τα πολλά προφίλ ανήλικων κοριτσιών που έχει «φίλες» στο fb αυτοί σχολίασαν το κοριτσάκι και τους γονείς του. «Κακή διαπαιδαγώγηση», «Πήγε με τη θέλησή της», «Ας πρόσεχε», είναι ένα μικρό δείγμα από όλα όσα γράφτηκαν. Όλα γράφτηκαν από ανθρώπους ΚΕΝΟΥΣ, απαίδευτους, άχρηστους και αχρείους ταυτόχρονα.

Ας καθίσει ο καθένας και να θυμηθεί πόσο εύπιστος ήταν στα 13 του χρόνια. Πόσο πιο ύπουλο μέσο είναι το ίντερνετ από την προσωπική επαφή που τον άλλο τον βλέπεις και δεν μπορεί να σε δελεάσει με τόση ευκολία. Πολλοί έριξαν την ευθύνη στους γονείς, αλλά ποιο παιδί δεν έχει σήμερα ηλεκτρονικό υπολογιστή και πόσοι γονείς μπορούν να ελέγξουν τι κάνει το παιδί τους στο ίντερνετ. Έχουν «τσακίσει» έναμικρό κορίτσι αδιαφορώντας για το μικρό της ηλικίας της αλλά και τα ψυχολογικά τραύματα που θα της προκαλέσουν. ΘΥΣΙΑ στον αντιρατσιστικό βωμό...

Κανείς όμως από όλους αυτούς δεν ασχολήθηκε με το ανθρωπόμορφο τέρας από την Αλβανία, που μέχρι την σύλληψή του ειρωνευόταν την οικογένεια του κοριτσιού. Αν ήμουν από αυτούς που τον έπιασαν τότε θα είχε μετανοιώσει πικρά για την πράξη του αυτή. Θα υποστήριζα, με μάρτυρες, πως έπεσε κατ' επανάληψη πάνω σε κλαδί δέντρου και τελικά πλέον δεν μπορεί ούτε να κάτσει ούτε και να συγκρατηθεί, αν θέλει να ενεργηθεί. Έτοιμος για τις φυλακές που θα πήγαινε και αποτριχωμένος. Δωράκι για να μπορέσει να αποδώσει άμεσα το νέο του ρόλο. Δυστυχώς όμως όπως και να έχει το καημένο το κορίτσι θα φέρει μόνιμα το στίγμα που αφήσαμε να της δημιουργήσουν όλα τα «μοντέρνα» μυαλά. 

8 σχόλια:

  1. Καλημερα φιλε!Η Ελλαδα μας πλεον δεν υπαρχει,ας το συνειδητοποιησουμε ολοι!Η πλειονοτητα το'χει αποδεχθει και δυστυχως δεν κανει τιποτα. Εμεις οι εναπομειναντες ειμαστε ελαχιστοι ωστε να κανουμε τη διαφορα και να ταρακουνησουμε το DNA ολων μας!Το σχεδιο εκατονταδων ετων μπηκε στο αυλακι και δεν εκτρεπεται με τιποτα!Εμεις <>καταντησαμε γραφικοι.Οσο και αν βλεπουν οι συνελληνες μας την καταστροφη να'ρχεται το μονο που τους νοιαζει ειναι να μην χαρακτηριστουν οπισθοδρομικοι και συντηρητικοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Αρκεί εις άνθρωπος ζήλω πεπυρωμένος ολόκληρον διορθώσασθαι δήμον» Άγ. Ιωάννης ο Χρυσόστομος
      Αν αδερφέ μου ο ένας μπορεί όπως λέει ο Άγιος να φέρει την αλλαγή σε μία πόλη τότε εγώ δεν θα σταματήσω να προσπαθώ να γίνω αυτός ο ένας. Αν μπορεί ένας τότε εμείς είμαστε πάρα πολλοί και θα επιτύχουμε το σκοπό μας. Αν είναι γραφτό να χαθεί η φυλή μας θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να αλλάξω το ρου της ιστορίας που κάποιοι θέλουν να γράψουν.
      Όσο για αυτούς που μας θεωρούν γραφικούς, ας πάνε να ψοφήσουν σε κάποιον καναπέ βλέποντας Τουρκοσήριαλ.

      Διαγραφή
  2. τι ψάχνεις να βρεις βρε αδελφέ?

    είναι οι ίδιοι που υπερασπίζονται μέχρι κεραίας την μη επαναφορά της θανατικής ποινής για υποθέσεις παιδεραστίας,ναρκωτικών κλπ.

    είναι οι ίδιοι που ακόμα και ένας καβγάς μεταξύ αλλοδαπών χαρακτηρίζετε ρατσιστική επίθεση.

    είναι οι ίδιοι που σε αντίστροφη περίπτωση κάνουν τουμπεκί(έκαναν καμία πορεία για την μικρή μυρτώ η την φοιτήτρια από κέρκυρα?).

    είναι οι μεγαλύτεροι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ που υπάρχουν...

    Ο θεός να μας βοηθήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός σε όλα.
      Δεν ψάχνω να βρω κάτι, αλλά αυτά που ξέρω δεν θα σταματήσω να τα γράφω μέχρι να ξεστραβωθεί και ο τελευταίος εύπιστος Έλληνας και να δει τι του ετοιμάζουν.

      Διαγραφή
  3. Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο νεκρός γυναικολόγος που τον σκότωσε μαζί με τη γυναίκα του ο Πακιστανός στην Εύβοια είναι ο αγνός οπαδός του ΠΑΟ Νίκος Πολυδωρόπουλος που έκανε εκπομπή στο Sprint fm και αρθρογραφούσε μερικές φορές στο Φίλαθλο.Οι άνω των τριάντα στην Αθήνα θα τον θυμούνται.Αυτό περί ρατσισμού.Αντίο Γιατρέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ εγώ δεν τον γνώριζα, αλλά όπως και να έχει ακόμα και «ορφανό» των πούρων να ήταν η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν είναι κάτι που μπορεί να μετρηθεί με κάποιο τρόπο. Ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει και ας σκεφτούν καλά οι πολιτικοί μας ποιους πρέπει τελικά αν προστατέψουν.

      Διαγραφή
    2. http://www.youtube.com/watch?v=OWivqLTRrzw σου βάζω ένα κομμάτι από εκπομπές του Πολυδωρόπουλου.

      Διαγραφή