Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ευρωαρλούμπες και πράσσειν άλογα

Συνεχίζουν να ταΐζουν σανό τα όψιμα γιδοπρόβατα οι γνωστές ΑΡΔ, οι φιλενάδες τις Νικολέτας. Έτσι τους έρχονται τα e-mail έτσι τα γράφουν. Ήρθε λέει η επιτροπή της Ουέφα και θα βγάλει σκάρτο τον φάκελο του ΠΑΣ για να παίξει ο Παναθηναϊκός Ευρώπη. Ύστερα αλλάξατε πλευρό, ξεσκεπαστήκατε και ξυπνήσατε ΖΩΑ.

Τα δεδομένα μέχρι σήμερα έχουν ως εξής:
Γήπεδο, δεν υπάρχει. Ακόμη και αν δηλώσει την Λεωφόρο τότε πάλι δεν υπάρχει γιατί δεν έχουν γίνει τα απαραίτητα έργα.
Προπονητικό, κατάλληλο μόνο για τον Νιόνιο και ακατάλληλο ακόμα και για τις ακαδημίες μας. Ακόμη βέβαια να μας παρουσιάσει το συμβόλαιο αγοράς. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
Ομάδα, έφυγαν πολλοί και ήρθε ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ. Χωρίς επιθετικούς, χαφ και χωρίς έμπειρους αμυντικούς. Έδιωξαν Φιγκερόα, Βιτόλο, Πάπε Σο, Σισοκό και ακόμη ο συμπλεγματικός μαζεύει «ΑΚΥΡΑ» από όλη την Ευρώπη.

Θα δώσει η Ουέφα άδεια σε ομάδα με αυτά τα δεδομένα; Έστω, λέω έστω, και δώσει την άδεια σε εμάς και την στερήσει από τον ΠΑΣ, τότε εσείς τι νομίζετε πως θα γίνει; Αν με όλα αυτά τα δεδομένα εσείς πιστεύετε πως το Σάββατο, την Κυριακή ή το αργότερο την επόμενη Δευτέρα μπορεί να έχει γίνει ομάδα ο φετινός(2013-2014) Παναθηναϊκός και να διεκδικήσει μία θέση στο Europa League ξεκινώντας από τους πρώτους γύρους της διοργάνωσης τότε η κατάστασή σας είναι κρίσιμη. Ο δείκτης IQ πρέπει να πιάνει επίπεδα γαύρων και να μειώνεται καθημερινά. Όσο αυτοί που παραίτησαν τον Μακρόπουλο είναι στην διοίκηση, τα ΜΜΑποχαύνωσης, στην εξέδρα τότε το άσπρο θα το κάνουν μαύρο και το κόκκινο πράσινο.

Ξυπνήστε και πάρτε τους με τις κλωτσιές(μεταφορικά). Όλοι μαζί για να τους διώξουμε και να σταματήσουν να αραδιάζουν φούμαρα για πράγματα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν.

6 σχόλια:

  1. Μην τα λες έτσι ρε Βασίλη, θα ξυπνήσεις τα ζώα κι έτσι ανήσυχα θ αρχίσουν να βελάζουν...
    Δεν υπάρχει ελπίδα, κατάφεραν να κάνουν τον Παναθηναικό μας όπως τον ονειρεύονται....αυτοί.

    ΥΓ. Για το μπάσκετ, πιστεύω πως αποδείχτηκε και στους πλέον δύσπιστους, γιατί λύσσαξαν να μας βγάλουν εκτός F4, και πέρυσι και φέτος. Για να δώσει ο Ρήγας 2 κύπελλα στους απόγονους και να μην αισθάνονται μειονεκτικά με τα 6 δικά μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη αν συνυπολογίσεις και την πολύ καλή ανάρτηση του αδερφού για το θέμα, τότε δένει αρμονικά το «γλυκό» και τα παραμύθι αποκτά όχι δράκο αλλά δράκους. http://paolive.wordpress.com/2013/06/10/%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF-uefa-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/
      Που θα πάει ρε αδερφέ, εμείς που φωνάζουμε γινόμαστε όλο και περισσότεροι και τα ΦΑΡΤΣ αρχίζουν και λουφάζουν.

      Όσο για το μπάσκετ, τεράστιες οι ευθύνες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που δεν πήγαμε Λονδίνο και μας σφάξανε κόντρα στην puta Catalana.

      Διαγραφή
  2. Μπράβο ρε φίλε!

    Καλά που τα γράφεις και εσύ γιατί ώρες ώρες νομίζω ότι έχω πάθει εγκεφαλικό και ότι η Πανάθα θα πάρει φέτος το Europa στο καινούργιο της γήπεδο και με τις νέες υπερσύγχρονες αθκητικές εγκαταστάσεις της..

    Υ.Γ. Θα ρισκάρω να πω κάτι και ας αποτύχω: Ότι και καλά θα αφήσει ο Μπέργκ (και ο κάθε σάπακας) το 1,5€++ μύριο που έχει λαμβάνειν από το Αμβούργο για να έρθει να παίξει στον Παναθηναϊκο, χωρίς γήπεδο, χωρίς ευρώπη και σε αυτό το στημένο πρωτάθλημα με το πολύ 300 χιλ. μόνο και μόνο επειδή του έδωσε όραμα ο Αναστασίου..???

    Βελάζουμε αδερφέ.. Σε λίγο θα τραβαμε τα βυζιά μας και θα στάζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήξερα τι φταίει αν μου έγραφες για όνειρα με δράκους και ιππότες και θα έδινα άμεσα την απάντηση, αλλά για τα γιδοπρόβατα που πιστεύουν και αναπαράγουν τις φαντασιώσεις της Λέτας δεν έχω απάντηση.
      Όσο αφορά τους Σουηδούς δεν ξέρω τι να περιμένω. Διάβαζα την ανάρτηση του αδερφού Γ.Γάκη(για τον «ρατσισμό» των δύο φύλλων έναντι του «τρίτου») για τους γελοίους Σουηδούς και τους λοιπούς γελοίους του πλανήτη και πλέον από αυτούς τους σύγχρονους πνευματικούς σκλάβους όλα μπορώ να τα περιμένω. Πάντως η σκέψη σου είναι απόλυτα λογική και έχει τις περισσότερες πιθανότητες να επαληθευτεί. Εδώ τρώμε άκυρα από κάθε «λίγο» Έλληνα, πιτσιρικά ή πιο ώριμο, και θα πάρουμε ξένους;

      Διαγραφή
  3. συμβαινουν απ[ιστευτα πραγματα στο ΠΑΟ!! εχει διαλυθει η ομαδα...ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΜΙΑ...ΑΛΛΑ...ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΜΩΣ...!! μεσα απο τις φυλλαδες!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ!!! δεν τον εχει διωξει τον αχρηστο κανενας ακομα!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να τον διώξουν; Έδωσε λένε 6 μύρια, αλλά σε τηλεοπτικό χρόνο. Να βάλω και εγώ τιμή για διαφήμιση(μόνο για την ΠΑΕ θα ισχύει αυτή η τιμή) στο blog 1εκ. ευρώ την βδομάδα, τον μήνα κ.ο.κ. Σε λίγο καιρό αν έχω βάλει διαφήμιση της ΠΑΕ για τα διαρκείας θα μπορώ να λέω πως έκανα χορηγία 6, 7, 10 εκ. ευρώ.
      Παπατζιλίκια...

      Διαγραφή