Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα

Πανηγύρια από την ΠΑΕ και τα ΦΑΡΤ για την ισχυρή πλέον πιθανότητα η ΟΥΕΦΑ να μην αδειοδοτήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλουν να γίνουν βεζίρης στη θέση του βεζίρη.

Για μισό λεπτό ρε φωστήρες.
-Οι παίκτες που ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ είτε λόγω συμπεριφοράς-απόδοσης, είτε λόγω συμβολαίου αυξήθηκαν σε αριθμό αλλά ΔΕΝ έφυγαν. Οι «φευγάτοι» Ζαν ΑΜΠαλέν και Κουίνσι ακόμη δεν έχουν φέρει πρόταση ή βρει ομάδα. Οι Βιτόλο, Τοτσέ, Σο, Βελάσκες, Πίντο δεν δείχνουν καμία ιδιαίτερη κινητικότητα και μάλλον θα είναι και αυτοί κομμάτια της ομάδας της νέας χρονιάς. Όσο βέβαια δεν αποδεσμεύονται παίκτες, τόσο πιο δύσκολα μπορεί ο «συμπλεγματικός» να προτείνει νέους που θα ταιριάζουν στο σύστημα του Αναστασίου. Βέβαια αφού ήδη δεν έκανε σωστά τη δουλειά του μέχρι σήμερα θα την κάνει αύριο; Όχι δεν το πιστεύω και δεν του δίνω πιθανότητες να το πετύχει.
-Οι παίκτες που είχε σίγουρους η ομάδα τελικά δεν θέλουν να παίξουν χωρίς χρήματα, ούτε και οι ομάδες τους να τους αφήσουν χωρίς να αποζημιωθούν. Νέα ονόματα βγαίνουν καθημερινά ως παίκτες που βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, αλλά είναι είτε ακατάλληλοι είτε σαπάκια.
-Το δίδυμο φωτιά(εξαιρώ τον Σαραβάκο) κατάφερε να απολέσει τον μοναδικό ποιοτικό επιθετικό που είχαμε, τον Φιγκερόα(ο οποίος ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα).
-Το προπονητικό του Τσακίρη που «αγοράστηκε»(πότε θα δούμε το συμβόλαιο;) και ήταν έτοιμο...τελικά δεν ήταν και με την αγενή συμπεριφορά του Αλ Αφ έχασε η ομάδα τη δυνατότητα χρησιμοποίησης της Παιανίας.
-Γήπεδο αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Μπορεί κάποιοι να παραίτησαν το ΔΣ αλλά η σύμβαση ακόμη να υπογραφεί. Ακόμη και αν υπογραφεί όμως σήμερα τα έργα πότε θα έχουν τελειώσει;
-Ακόμη χρωστάει χρήματα σε παίκτες η ΠΑΕ.

Με αυτά τα δεδομένα διαμηνύει η ΠΑΕ προς όλες τις κατευθύνσεις πως αν η ΟΥΕΦΑ δεν της δώσει την άδεια τότε αυτή θα προσφύγει στο CAS. Να γελάσω ή να κλάψω με τους ανθρώπους αυτούς. Η απειλή αυτή κρίνεται από γελοία ως αισχρή. Τελικά κάποιοι άνθρωποι είναι εθισμένοι με τα δικαστήρια. Αντί να σκέφτονται πως έχασαν τόσο χρόνο άκοπα και πως αν τελικά πάρουν από την ΟΥΕΦΑ την άδεια δεν θα προλάβουν να έχουν έτοιμη την ομάδα για τα πρώτα παιχνίδια αυτοί συνεχίζουν το χαβά τους. Τυχερή τελικά η Ξάνθη και άδικα έπαιξε το μπαράζ μιας και μάλλον αυτή θα παίξει στην Ευρώπη.

ΥΓ Άσχετο αλλά δεν θέλω να το κάνω χωριστό θέμα. Άθλια, αχρεία, εγωκεντρική η διαφήμιση της ΠΑΕ  για τα νέα διαρκείας. Πουθενά δεν ακούγονται οι λέξεις "ΠΑΕ Παναθηναϊκός" παρά μόνο Π.Σ.. Ακόμη ένα ρεκόρ(αρνητικό αυτή τη φορά) είναι έτοιμο να σπάσει, αυτό της πώλησης καρτών διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου