Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Μία ερώτηση που δεν μου την απαντάει κανείς

Δεν ασχολούμαι με τους δημοσιοκάφρους της ΕΡΤ, ούτε και με άτομα σαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο, την Βίκυ Φλέσσα κλπ. Αυτοί έχουν πληρωθεί και με το παραπάνω. Εγώ ασχολήθηκα με τους εργαζόμενους τεχνικούς της ΕΡΤ αλλά δίκαιο δεν τους βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αλήθεια από το 2009 που άρχισε η κατηφόρα πόσες φορές συμπαραστάθηκαν στον Έλληνα εργαζόμενο, στον Έλληνα απολυμένο , συνταξιούχο, στρατιωτικό; 
Πότε κατέβασαν τον διακόπτη στην ομιλία κάποιου πρωθυπουργού;
Πότε διέκοψαν το δελτίο ειδήσεων για αν στηρίξουν με κάποια ανακοίνωση τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό;
Πότε έκοψαν στον αέρα τους δημοσιογράφους που ακολουθούσαν την Κυβερνητική «γραμμή» για να δείξουν την αλήθεια στην σημερινή Ελλάδα;

ΠΟΤΕ

Πάντα κρυβόντουσαν πίσω από τους δημοσιογράφους και θεωρούσαν το μέσο που εργαζόντουσαν ως την καλύτερη ασπίδα γιατί ποτέ κανείς δεν τόλμησε να πειράξει τα ΜΜΑποχαύνωσης. Τώρα αισθάνονται όπως όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες και ακόμη ίσως όχι το ίδιο. Δεν περιμένουν τον γονιό ή τον παππού με την σύνταξη να φέρει το ταπεράκι με το λίγο φαγητό για τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Σε λίγο καιρό ίσως καταλάβουν τι περνούσαν οι «άλλοι» Έλληνες.

Σειρά έχουν οι λοιποί «ημέτεροι» των δημόσιων οργανισμών. Όλοι αυτοί που μπήκαν «αξιοκρατικά» με ή χωρίς ΑΣΕΠ και τόσα χρόνια «προσφέρουν» στην κοινωνία. Το σκ@τό έφτασε στην κάλτσα και το γκροβεράκι σφίχτηκε για τα καλά πλέον.

Όσοι με παρακολουθούν γνωρίζουν πως πολλές φορές οι απόψεις μου είναι «αιρετικές», για αυτό και αν κάποιος θελήσει να διαφωνήσει ας το κάνει με ισχυρά επιχειρήματα που να υπάρχει πιθανότητα να με πείσουν.

1 σχόλιο:

  1. Όταν είχαν το μονοπώλιο, στην Αλεξανδρούπολη που βρισκόμουν, ήμουν αναγκασμένος να βλέπω 3 τουρκικά κρατικά κανάλια, 1 ιδιωτικό και τα δύο δικά μας - της ΕΡΤ, που κόπτεται για την ενημέρωση των ακριτών μας και για το ν ακούγεται η φωνή της Ελλάδος (χα) - κι αυτά με χιόνια και παρεμβολές από τους γείτονες! Τη διετία 1995-1997, στην πόλη της Μυτιλήνης η θέαση των κρατικών καναλιών αλλά και των ιδιωτικών που ήδη κυκλοφορούσαν στον αέρα, ήταν από δύσκολη έως και αδύνατη αρκετές φορές! Η μοναδική φορά που είχαμε καμπάνα εικόνα στο νησί ήταν όταν πέθανε ο εθνικός μας γ@μι@ς, ο Ανδρέας κι έπρεπε να δούμε όλοι τις τιμές της τελετής. (ήταν το μοναδικό διήμερο που είδαμε όλα τα αθηναικά κανάλια στο νησί, μαζεμένα να εκπέμπουν σαν σε εθνικό δίκτυο, για τον αποχαιρετισμό του .... ηγέτη που κατέστρεψε - γνώμη μου - την Ελλάδα). Κι όταν τελείωσε, επανήλθαμε στην καθημερινή μας μιζέρια!

    Επομένως για ποια κρατική τηλεόραση μας μιλάνε τα χρυσοπληρωμένα από το αίμα του ελληνικού λαού παληκάρια που ξαφνικά άρχισαν να κόπτονται για την .... αδέσμευτη ενημέρωση των Ελλήνων!

    Άντε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή