Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Τι θα κρατήσω από το 0-2

Τι να κάτσω να γράψω πάλι για τους Γκιστ, Μπράμο, τον ρολίστα Ταρτσαρή, τον Λάσμε και τον Κάρι(αρκετά καλός και χρήσιμος). Θα καθίσω μόνο στα δύο πιο σημαντικά συμπεράσματα του παιχνιδιού για εμένα.

1. «Κλειδώστε» τον Ούκιτς με συμβόλαιο στην ομάδα μας. Είναι ίσως ο καλύτερος να συνεχίσει(μέχρι να βγει ο επόμενος) μετά τον Μήτσο στο ρόλο του ηγέτη. Θέλει ακόμη λίγη δουλειά αλλά αυτά είναι θέματα του προπονητή.


2. Στο 3.46 πριν τη λήξη η μπάλα επέστρεψε σε δικά μας χέρια με αμυντικό ριμπάουντ μετά από άστοχο τρίποντο του Μήτσου και του ξαναδίνουν τη μπάλα να σουτάρει πάλι τρίποντο. Ο Μήτσος ευστοχεί. Μπορεί σε όλο το ματς να μην είχε σκοράρει πολλούς πόντους αλλά είναι παράδοση ο αρχηγός του Παναθηναϊκού να είναι εκείνος με το κρύο αίμα που θα σουτάρει τα κρίσιμα σουτ όταν η μπάλα «καίει», «είναι βαριά», κλπ ακόμη και αν τελειώσει το ματς με 2/6 σουτ 3 πόντων και 0/3 σουτ 2 πόντων. Ο αρχηγός έπαιξε σχεδόν 34 λεπτά (33.59) και από τους 22 παίκτες που αγωνίστηκαν στο παρκέ μόνο ο γαμπρός του Χοψονίδη έπαιξε περισσότερο(37.07). Θα «σκάσει» για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια χρονιά από την κούραση αυτός ο παίκτης και αν γίνει να δω πως θα αντιδράσει η ομάδα(ελπίζω να μην γίνει και αν γίνει να αντιδράσει καλά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου