Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Μούφες και μνήμη cache

Και το παπατζιλίκι καλά κρατεί.
Όλο σε συμφωνία με παίκτες έχουν φτάσει.
Όλοι θέλουν να έρθουν στον Παναθηναϊκό.
Αλλά μόνο ένας ανακοινώθηκε και κανείς δεν έφυγε(από τα παλτά της γκαρνταρόμπας τουλάχιστον). Ζαν Αμπαλέν, Πίντο, Βελάσκες, Κουίνσι βρίσκονται ακόμη με το τριφύλλι στο στήθος. Και όχι μόνο αυτοί θα συμπληρώσω εγώ αλλά τέτοιες ώρες δεν είναι για να βάζω φιτιλιές για κάποιους ακόμη Έλληνες και κάποιους ξένους.

Επιπλέον σήμερα δεν μας έφτανε η ζέστη μας ενημέρωσαν πως έκαναν πρόταση στον Ντιαρά της Φούλαμ. Τον καλό Ντιαρά με την καριέρα στην Ευρώπη, που όμως εδώ και χρόνια δεν έχει δείξει τίποτα. Εγώ θέλω να μάθω δύο πράγματα. Με τι θα τον πληρώσετε αν δεχτεί να έρθει(αν πάρει ο Παναθηναϊκός το Ευρωπαϊκό εισιτήριο και αν...αν...αν...); Και δεύτερο αλλά εξίσου σημαντικό, ο Καραγκούνης μετά τον συμπλεγματκό μας πρότεινε και τον Ντιαρά;

Και ενώ μας έχουν γεμίσει με τα ψέματά τους για τις μεταγραφές που ΔΕΝ κάνουν(μας έχουν αρνηθεί παίκτες που κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουν για να παίξουν ή να φέρνουν χορηγούς όπως στην F1), προσπαθώ κάπου να βρω τι σκοπεύει να κάνει η ΠΑΕ για την πρώτη ομάδα και τα τμήματα υποδομής τώρα που στο Απήλιον θα είναι μέχρι τον Αύγουστο ο Νιόνιος και η Παιανία δεν θα είναι ανοιχτή. Όσο και αν ψάχνω δεν βρίσκω τίποτα γραμμένο. Καμία σκέψη από ΑΡΔ, ΦΑΡΤ και λοιπούς συγγενείς.

Κάποτε, πριν αρχίσει να χρησιμοποιεί το ίντερνετ και η κουτσή Νικολέτα τα πράγματα ήταν πολύ απλά. Κρατούσες τις εφημερίδες με τα ονόματα που έγραφαν ή τα κατέγραφες σε ένα τετράδιο και έβλεπες να έχει περάσει η μισή Ευρώπη από τα γραφεία της ΠΑΕ αλλά να κάνεις συμβόλαιο σε 2-3 μόνο. Πλέον η ομάδα και οι «οπαδοί» της έχουν πάει πολύ μπροστά, έχουν μετατρέψει τη μνήμη τους σε cache, ώστε να θυμούνται μόνο τα απολύτως «απαραίτητα» και να μην αποθηκεύουν πληροφορίες για τα ψέματα, τις ανακρίβειες, την ξεφτίλα και απαξίωση. Αν καθίσω να ψάξω για αν βρω και να παραθέσω πόσους και ποιους έχει «κλείσει» το δίδυμο Αναστασίου-Συμπλεγματικού θα γεμίσω σελίδες, μόνο που και τα ΑΚΥΡΑ που μας κέρασαν αυτοί οι παίκτες είναι ν-1(είπαμε έκλεισαν τον Μπαιραμί) και γεμίζουν και αυτά σελίδες.

2 σχόλια:

  1. Αυτά που γράφεις στην τελευταία παράγραφο, είναι η μόνη αλήθεια! Δεν υπάρχει πλέον μνήμη στους οπαδούς-φιλάθλους μας, πλην ελαχίστων ίσως εξαιρέσεων. Χωρίς να θέλω να λέω μεγάλα λόγια, σκέφτομαι ότι κατάφεραν τον σκοπό που χρόνια είχαν βάλει στο μυαλό τους. Μας έκαναν σαν τα αμνοερίφια του βοθρολίμανου. Δεν υπάρχει επιστροφή. Οι υγειώς σκεπτόμενοι παναθηναικοί τους έχουν γυρίσει την πλάτη, κι έχουν τις ορδές των δεκαπεντάχρονων αμοιβάδων και κάποιους - έμμισθους - για να τους καθοδηγούν και να δίνουν τον τόνο.

    Δεν ξέρω άν έχεις τον χρόνο να δεις σχόλια τέτοιων σε άρθρα που ανεβάζουν τα συνεργαζόμενα κυβερνητικά sites, αλλά αν αντέξεις να τα διαβάσεις θα καταλάβεις αυτό που γράφω.

    Και όπως λες κι εσύ, για την ταμπακιέρα τσιμουδιά. Ο σανός σαν χόρτο είναι νόστιμος και πιστεύω ότι βοηθάει κάπως τον εγκέφαλο! Επομένως, πρέπει να έχουν ανακαλύψει άλλου είδους τροφή για τον στρατό τους, η οποία νεκρώνει όλα τα κύτταρα, αν έχουν τέτοια τα ασπόνδυλα - χειροκροτητές της διοίκησης του -37.

    Και βέβαια, αν τολμήσεις να γράψεις κάτι με την λογική, υπάρχει οχετός "αντίθετων" απόψεων και ειρωνείας. Εξ άλλου, όλα έχουν προβλεφθεί και υπάρχουν στην κασέτα που τους έχουν δώσει και την έχουν αποστηθίσει. Κάτι σαν τους γάβρους ένα πράγμα, αλλά στην πιο εξελιγμένη τους μορφή...

    Καλό μεσημέρι από το Ρέθυμνο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ δυστυχώς έγιναν χειρότεροι από τους γαύρους. Οι γαύροι στα τελευταία ματς αποδοκίμασαν τον Μαρινάκη και μόνο η Λ7 δεν έκραξε. Ακόμη και αυτοί ξύπνησαν και τα δικά μας κοιμούνται με τα μάτια ανοιχτά. Ας μας πούνε τουλάχιστον αν βλέπουν όνειρα με δράκους και ιππότες για να κάνουμε διάγνωση(τα αρντάν έχουν τέτοιες παρενέργειες). Να έχεις όλη την πληροφορία στο πιάτο και εσύ να επιλέγεις να κλείνεις αυτιά και μάτια. Τραγικό το φαινόμενο.

      Σταμάτησα εδώ και καιρό να μπαίνω σε sites με κοινό server. Δεν έβρισκα κάποιο λόγο να το κάνω. Ακόμα και ένα ντουβάρι περισσότερες πιθανότητες έχουμε να μας απαντήσει λογικά παρά αυτά τα βόδια.

      Άσχετο αλλά με απασχόλησε από χθες που το διάβασα. Έχεις άποψη για την ανάρτηση του Γάκη στα αδέρφια μας; http://peykwnas.wordpress.com/2013/06/18/%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B6%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%BF/
      Αν έχεις άποψη γράψε σχόλιο στην ανάρτηση αυτή του Γάκη να μας δώσεις επιπλέον πληροφορίες.

      Καλό απόγευμα Δημήτρη και καλά να περνάς.

      Διαγραφή