Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Πως κάνεις τον Βαγγέλα Βαγγελάκη

Μιας και πολλοί γελάνε με εμάς, ας γελάσουμε στο ενδεχόμενο να βρεθεί κάποιος και να του κάνει ΧΟΝΤΡΗ πλάκα.
Εύκολα ο πολλά βαρύς και με τις πλάτες άλλων Α-μέτοχων που έγινε μάγκας χωρίς να ιδρώσει μπορεί να αρχίσει να τρώει τις σφαλιάρες του και να μην ξέρει πως να αντιδράσει. Νόμιμα πάντα, καθώς την παρανομία την απεχθάνομαι.

Μπορεί κάποιος να γίνει συνιδιοκτήτης με τον Βαγγέλα και να του στερεί τα μισά χρήματα από ένα περιουσιακό «του» στοιχείο; Εύκολα είπαμε. Ας πάμε το νου μας λίγα χρόνια πίσω, όταν το Καραϊσκάκη ήτανε στάδιο. Σε ποιον ανήκε το στάδιο; Σίγουρα όχι στους gay. Αν ποτέ ανεβεί ο Εθνικός Πειραιώς στην πρώτη κατηγορία που θα πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο; 
Το ερώτημα λοιπόν είναι "πως θα ανέβει;" Παικτικά δύσκολα γιατί και να αξίζει δεν θα τον αφήσουν άρα μένει ένας δρόμος μόνο. Με συγχώνευση. Να συγχωνευθεί με ομάδα που ήδη παίζει ή θα παίξει στην πρώτη κατηγορία.
Και μόνο που σκέφτομαι την απώλεια χρημάτων που θα έχει γελάω. Η χρήση του γηπέδου δεν μπορεί να είναι εξ ολοκλήρου από μία ομάδα, άρα θα χάσει από τις εμπορικές και όχι μόνο χρήσεις του. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο, γιατί κάποιοι άλλοι έχουν κολλήσει και δεν συνεχίζουν τις διαδικασίες για το σκάνδαλο με τις κασέτες.

Βέβαια την ζημιά στον Εθνικό την έκανε ένας γνωστός μας καπετάνιος του γλυκού νερού και τον «έριξε σε ξέρα». Τι θέλετε και όνομα; Ο φίλος του Βαγγέλα.

ΥΓ Άντε να δω τι θα γράφουν(αν γίνει πραγματικότητα αυτό το ενδεχόμενο) τα αυτιστικά για τα 20 εκ  ευρώ που ζητάνε αναδρομικά;

2 σχόλια:

  1. η λύση λέγετε κασέτα-gate!

    Αλλά ποιος,ο Γιάννης θα την κυνηγήσει την υπόθεση,η μήπως την κυνήγησαν ο Νίκος με τον τον Ανδρέα?

    Πάντως τώρα που το σκέφτομαι θα ήταν χοντρό χουνέρι αυτό που ανέφερες,χαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολλοί στις κασέτες και θα γινόταν ωραίο γλέντι αλλά βλέπεις εκείνη η ΑΜΚ που δεν πήγε καλά έβαλε την ομάδα μας σε...άλλα μονοπάτια.

      Διαγραφή