Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Και τώρα ο "χαρωπός"(gay) πελάτης

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη στο κλειστό της Νέας Σμύρνης από τον Πανιώνιο με 64-62 απόψε, έκανε το 3-0 και πλέον αντιμετωπίζει την Παρασκευή (7/6) σε ώρα που θα οριστεί από τον ΕΣΑΚΕ, τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Basket League ΟΠΑΠ. Η συνέχεια στο site της ΚΑΕ.
Συνήθως δεν ασχολούμαι ποτέ από την τηλεόραση για να δω ένα παιχνίδι πριν τους τελικούς. Οι αντίπαλοι που παίρνουν μέρος στο Ελληνικό πρωτάθλημα μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι μόνο όταν εμείς το επιτρέψουμε. Και φτάσαμε πλέον να παίξουμε την Παρασκευή το πρώτο παιχνίδι απέναντι στους gay-rous. Τι λέω πως θα γίνει με σκοπό να το πιστέψω και εγώ; 0-3 Σκούπα και τους γαύρους και άντε γεια. Τι αλήθεια πιστεύω πως θα γίνει; Σπάσιμο έδρας σε μία από τις δύο πρώτες επισκέψεις στο ΕΞΟΧΙΚΟ και μετά με τις εντός έδρας νίκες σηκώνουμε την δεύτερη φετινή κούπα και κάνουμε το ΝΤΑΜΠΛ, για αν μην ξεχνιόμαστε.

Τι φοβάμαι; Το μονοδιάστατο παιχνίδι, την επιλογή παικτών χωρίς εμπειρία και την διαχείριση των έμπειρων. Δεν γράφω παραπάνω καθώς έχω υποσχεθεί να γράψω τον σχολιασμό μου μετά το τέλος της περιόδου.

Εννοείται πως τα παιχνίδια με τον ΠΕΛΑΤΗ θα τα αναμεταδίδω κάθε φορά με συνδέσμους live streaming που είναι ελεύθεροι και δωρεάν στο ίντερνετ.

2 σχόλια:

  1. Μακαρι να τους ********* το σπιτακι τους.Εχουν παρει πολυ αερα οι απογονοι....

    Παμε γερα να τους κλεισουμε το κωλοΣεφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναθηναϊκός είμαστε. Αυτοί πρέπει να μας τρέμουν και εμείς να τους ξεφτιλίσουμε.

      Διαγραφή