Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Να κοπεί άμεσα η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ διαφήμιση

Αφού τα πολιτικά κόμματα το έχουν ρίξει στη Μ@Λ@ΚΙ@ λέω να μπω στη συχνότητα που εκπέμπουν και να το γυρίσω σε σκληρό ροκ.

Απογοητεύτηκα με την Χρυσή Αυγή!!! Περίμενα καλύτερα αντανακλαστικά και αυτοί αποδείχτηκαν ελάχιστοι!!! Πως επιτρέπει το κόμμα που υπερασπίζει την Λευκή φυλή να προβάλλεται αυτή η αισχρή διαφήμιση;;;

Ποια διαφήμιση; Αυτή της FIX Dark. 
Αυτή που ο ΜΑΥΡΟΣ κόκορας γαμ..ει την ΛΕΥΚΗ πάπια/χήνα με το ζόρι και στο τέλος αυτή δεν ξεκολλάει από αυτόν. Σαφέστατος ο παραλληβλισμός πως οι ΛΕΥΚΕΣ στην αρχή κάνουν τις δύσκολες και στο τέλος οι ΜΑΥΡΟΙ είναι αυτοί που και τις γαμ..νε και αυτές δεν χορταίνουν. 
Τι έγινε; Θα μου πείτε πως είμαι ευφάνταστος; Πως βλέπω παντού φαντάσματα; Πως τα παραλέω και πως δεν ισχύουν όλα αυτά;

Ποιος δεν θυμάται την διαφήμιση με τα άλογα της Benetton;
Αποσύρθηκε, απαγορεύτηκε, διαλέγετε όποιο από τα δύο σας αρέσει και το χρησιμοποιείται. Εδώ όμως είναι Ελλάδα. Αν πάνε να απαγορεύσουν τη διαφήμιση της FIX Dark τότε θα κάνουν «επανάσταση» τα προστατευόμενα άπλυτα κωλόπαιδα του τΣύριζα, οι ψευτοΑριστεριστές-πρώην Πασόκοι- του Φώτη και θα τους στηρίζουν σε κανάλια και ραδιόφωνα οι καρεκλοκένταυροι που διόρισε στο παρελθόν το ΜΠΑΤΣΟΚ.

Ποια η διαφορά της διαφήμισης με τα από την Benetton με αυτή που βλέπουμε στο βίντεο που ακολουθεί;
Άντε να δω τι θα έχουν για αντίλογο τα άπλυτα κωλόπαιδα. 
Πόλεμο θέλατε, πόλεμο ζητήσατε, πόλεμο προκαλέσατε και θα τον έχετε. Αυτό είναι δέσμευση και όχι υπόσχεση.

ΥΓ Γιατί πάντα το ΜΑΥΡΟ να είναι το αρσενικό και το ΛΕΥΚΟ το θηλυκό; Δεν θα ήταν καλύτερα να αλλάζαμε τους όρους;

3 σχόλια:

  1. Κι απ' ότι έχω ακούσει, ειδικά για τα πάκις, επειδή η θρησκεία τους (η ποια;;;;) τους απαγορεύει να πράξουν μοιχεία (γιατί εκεί υπάρχει κρεμάλα με πολλά ακόμα παρελκόμενα), περιοδικά, στα κοινόβιά τους, κάποιος εξ αυτών κάνει το .... κορίτσι γαι να ξεχαρμανιάζουν οι υπόλοιποι! Επομένως το μαύρο σίγουρα δεν είναι το ...αρσενικό πάντα....

    Κατά τ' άλλα, απολαυστικό το post σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν είναι όντως η αλήθεια ή είναι ακόμη ένας αστικός μύθος αυτό που περιγράφεις, αλλά το ίδιο ακούγεται και για τα σπίτια που μένουν πολλοί μαζί στις μεγάλες πόλεις. Αυτό που έχει βγει εδώ είναι πως ένας από το σπίτι κάθε βδομάδα μένει πίσω κάνει τις δουλειές και ξεχωρίζει γιατί φοράει παντόφλες και εκτός σπιτιού. Αυτόν τον ονομάζουμε "πουτ@ν@ υπηρεσίας" και οφείλω να πω πως έχω δει αρκετούς να περπατάνε πιο "χαριτωμένα" από το κανονικό.

      Αν κάποιος το κυνηγήσει το θέμα με αγωγή θα αποσυρθεί η διαφήμιση, άσχετα αν εγώ το προσέγγισα με χιουμοριστική διάθεση το θέμα. Με ακριβώς αυτά τα επιχειρήματα και με λίγη "σάλτσα" θα μπορέσει να κερδίσει την αγωγή.

      Διαγραφή
    2. Ισχύει αυτό που λές Βασίλη. Μου το έχει πει άνθρωπος που δουλεύει σε Υπηρεσία που ασχολείται με τις άδειες παραμονής τους.

      Διαγραφή