Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ακόμη μία ΑΙΣΧΡΗ διαφήμιση

Ακόμη μία αισχρή διαφήμιση από γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Αλλά τι λέω οι «άνθρωποι» αυτοί έτσι έχουν μάθει να ενεργούν τόσα χρόνια. Δεν ξεχνάω βέβαια και την διαφήμιση στα Αλβανικά με στόχο τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα.

Έτσι τα βλαστάρια μας βρήκαν ένα νέο τρόπο για να δείξουν πόσο καλοί είναι αυτοί, πόσο καλό σήμα έχει η εταιρία τους και πόσο εύκολα βγάζεις γραμμή με αυτούς. Ο τρόπος; Απλός και ΑΙΣΧΡΟΣ. Κάνανε διαφήμιση τον πόνο του ΑΝΕΡΓΟΥ ΝΕΟΥ. Βέβαια στο αισχρό αυτό δημιούργημα, οι δύο νέοι παίζουν μπάσκετ σε κλειστό γήπεδο κλπ. Μάλλον θα είναι άνεργοι ΒΠ. Αφού σταματάνε διαβάζουν την αγγελία και προσπαθούν  να τηλεφωνήσουν. Ο ένας αφού καλέσει τον αριθμό προσλαμβάνεται στην θέση της πισίνας και ο άλλος στη θέση της κουζίνας. Ο δεύτερος είναι σαν να του σκότωσες τη μάνα, γιατί από άνεργος βρήκε δουλειά με καλές αποδοχές αλλά στην κουζίνα του ξενοδοχείου.

Μόνο ένας αρρωστημένος νους θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο την στιγμή που η ανεργία των νέων στην πατρίδα μας ξεπερνά το 60%. Οι νέοι, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι, πασχίζουν να βρούνε μία δουλειά και δεν περνάν το χρόνο τους χαλαροί παίζοντας μπάσκετ. Όταν με το καλό βρούνε μία θέση εργασίας, ειδικά να ο εργοδότης τους πληρώνει κανονικά και καταβάλει και τις ασφαλιστικές εισφορές, τότε δεν γνωρίζω κάποιον να παραπονιέται αν δουλέψει σε κουζίνα και όχι σε πισίνα.

ΥΓ Δεν ξεχνάω ποτέ τι μου θυμίζει το σήμα της εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου