Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Την έξοδο και στον mvp...


Μετά από τον «δύστροπο» Πάπε Σο σειρά πήρε και ο mvp Βίκτορ Βιτόλο. Τον ενημέρωσε η ΠΑΕ να βρει ομάδα γιατί ο νέος ... προπονητής δεν τον υπολογίζει.
Είναι που η ομάδα έχει όχι δύο, αλλά τέσσερα αμυντικά χαφ και αφήνει ελεύθερα τα δύο που δεν παίζουν. 
Αφού ρε «άπλα» Αλ Αφ έχεις για το Απήλιον δεν έχεις για τους παίκτες; Γιατί το ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ δεν αρέσουν στον νέο προπονητή δεν το τρώω. Εκτός από κακογραμμένο είναι και πολύ μεγάλο. Ο νεόκοπος προπονητής που μας έφερες θέλει να διώξει κάθε καλό παίκτη που έχουμε αλλά το συμβόλαιό του είναι λίγο πιο πάνω από όσα ορίζει ο .... προϋπολογισμός!!!!!!!!!!! της ΠΑΕ.

Ελπίζω να έχουμε γρήγορα τις εξελίξεις στο οπαδικό κίνημα μπας και προλάβουμε και δεν χάσουμε χρήσιμους παίκτες. Διαφορετικά σας βλέπω να τρέχετε στους δρόμους της Αθήνας όλες μαζί. Αυτές που επέλεξαν τους Αναστασίου-Σπυμπλεγματικό Gay-ro για προπονητή και τεχνικό σύμβουλο!!! μαζί με αυτούς τους δύο αλλά και κάθε άμπαλο σαπάκι που θα έπρεπε να πληρώσει για να βάλει την φανέλα με το Τριφύλλι.

Κατά τα άλλα στα sites του γνωστού γαυροομίλου κάνουν ψηφοφορίες που ξαφνικά μπλοκάρουν. Μήπως να βάλω και εγώ μία ερώτηση με επιλογή της απάντησης; Πόσο ηλίθιοι και ταυτόχρονα ρουφιάνοι είναι ;

10 σχόλια:

  1. πάει και πιο κάτω με τον μαλάκα τον καράφλα άραγε?

    μάλλον ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην βρίζεις Παύλο και δυστυχώς πάει. όσο συνεχίζει να έχει την οπαδική κάλυψη θα κατρακυλάει η ομάδα.

      Διαγραφή
    2. σόρρυ που βρίζω,αλλά δεν μπορώ βρε αδελφέ p:

      Διαγραφή
    3. Θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν κάθε αδύναμο σημείο. Μην αφήνεις χαραμάδες ανοιχτές. Εκτός αν έχεις νομικό επιτελείο, που τότε να αρχίσω και εγώ το βρίσιμο.

      Διαγραφή
  2. Διωξτε τον καραφλα και οχι τον Βιτολο....αυτος τουλαχιστον δεν εχει πει οτι θελει να φυγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες το συμβόλαιο του Βιτόλο πόσα λέει πως πρέπει να πάρφει φέτος και θα καταλάβεις από που ξεκινάει το κακό και ποιος το δέχεται να συμβαίνει.
      Όνομα αδερφέ, όνομα.

      Διαγραφή
  3. Με την ευκαιρία της επίσημης παρουσίασης του Νταμπι-gay από τον "αγριόγατο" που έγινε γατάκι, κι επειδή δεν μου δόθηκε η ευκαιρία, θα ήθελα να πω, ότι από προχτές έχει στηθεί ένα ξέφρενο πανηγύρι από τα "παιδιά" κι ένας ορυμαγδός επικριτικών σχολίων απ αυτούς! Αν βρισκόσουν ξαφνικά στην Ελλάδα εκείνη τη μέρα, θα θεωρούσες ότι ο συγκεκριμένος ήταν κατά το παρελθόν Η ΣΗΜΑΙΑ της ομάδας!
    Είμαι της άποψης ότι πρέπει να περιμένεις να δεις τη δουλειά του καθενός, αλλά ο συγκεκριμένος νομίζω ότι δεν τόχει. Πιστεύω πως εάν είχε λίγη τσίπα πάνω του, θα είχε παραιτηθεί από μόνος του. Δεν λέω, ήρθαν κι άλλοι από το σωματείο που έχει έδρα το σημείο που καταλήγουν τα βοθρολύματα της Αθήνας, στην ομάδα μας και προσέφεραν τα μέγιστα. Ο συγκεκριμένος όμως πιστεύω ότι δεν έχει περγαμηνές για να σταθεί σ εμάς, παρά μόνο κάποια χρόνια ως παίκτης στην Αγγλία.....
    Επίσης, ακούσθηκε προχθές ότι το ΑΠΗΛΙΟΝ δεν μπορεί αυτή την περίοδο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ομάδας, αλλά θάφτηκε άμεσα ατό τα ΑΡΔάκια....Και ξαφνικά βρέθηκε η λύση του Αγ. Κοσμά για να .... χτιστεί η ομάδα της νέας περιόδου. Ακόμα ένα πυροτέχνημα του Κετσπάγια που αποθεώθηκε από τα χαπακωμένα ασπόνδυλά!!!!
    Καλά τα πανηγύρια, αλλά όταν σβήνουν τα φώτα και καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός, η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή......
    Δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα. Τουλάχιστον εγώ δεν ελπίζω πλέον σε κάτι. Μακάρι να βγω ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν αλλάξουν απότομα οι καταστάσεις(για να προλάβουμε τον Αύγουστο) τότε θα «χαροπαλεύουμε» του χρόνου.
      Ο Νταμπίζας όχι μόνο δεν μας γούσταρε ποτέ, όχι μόνο μας έβριζε και μας χλεύαζε αλλά είναι και ΑΣΧΕΤΟΣ με την θέση. Κλάσεις κατώτερος του ΒΑΖΕΧΑ, αλλά ο Κριστόφ είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
      Εγώ Δημήτρη διάβασα πως θα ζητούσαν παράταση παραμονής στην Παιανία γιατί ούτε οι ακαδημίες δεν μπορούν να προπονηθούν στο Απήλιον. Αλήθεια πότε θα μας δείξουν το συμβόλαιο και την πράξη δωρεάς στην ΠΑΕ;

      ΥΓ Αν και εσύ(μην το πάρεις προσωπικά, σχήμα λόγου είναι) πληρωνόσουν σαν ΑΡΔ τότε να δεις τι θα έγραφες για τον συμπλεγματικό...Μην κοιτάς που αυτοί ξέρουν τη δουλειά και έχουν και σχεδόν έτοιμα κείμενα και δεν τους προλαβαίνουμε.

      Διαγραφή
  4. Για να σου απαντήσω για το θέμα του προπονητηρίου, άκουσα - χωρίς να το υιοθετώ - ότι το Απήλιον αυτή τη στιγμή δεν ανήκει στον Παναθηναϊκό. Αποκτήθηκε με τη μορφή λήζινγκ και θα ανήκει στον Παναθηναϊκό σε δέκα χρόνια, εάν κι εφόσον πληρώνει το 1 εκατομμύριο το χρόνο. Ο λαλίστατος για κάθε ασήμαντη μικρότητα και ... τουτερίζων (!) Αλαφούζος δυστυχώς δεν έχει δώσει καμία διευκρίνηση για το θέμα αυτό. Δεν ξέρουμε καν αν η ομάδα έχει δικαίωμα να κάνει βελτιωτικά έργα. Και βέβαια, τώρα όλοι συνειδητοποιούν ότι το Απήλιον είναι ένα βοσκοτόπι εντελώς ακατάλληλο για τον Παναθηναϊκό, που γυρνάει την ομάδα πολλά πολλά χρόνια πίσω.

    Για το ΥΓ σου, συμφωνώ απόλυτα. Οι τύποι είναι πολλά χρόνια πιο μπροστά από τον ... Δανιήλ !!!!

    Και κάποια πρόβατα πανηγύριζαν για το Απήλιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σιωπών δοκεί συναινείν...γιατί όπως γράφεις και εσύ αυτός απαντά ακόμη και σε βήξιμο του Βαγγέλα αλλά για το Απήλιον τίποτα.

      Ενημερωτικά για τα ανήλικα και χωρίς γνώση ξένων γλωσσών, leasing σημαίνει ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΣΗ...
      ΜΙΣΘΩΣΗ...
      ΜΙΣΘΩΣΗ...γιατί αυτά με την πρώτη δεν τα καταλαβαίνουν.

      Διαγραφή