Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ελλάδα-Παραγουάη Μουντιάλ Κ-20

Είχα σκοπό να βάλω συνδέσμους από το διαδίκτυο αλλά όταν αυτοί που μέχρι χθες δεν σκέφτηκαν ποτέ τους υπόλοιπους αποφασίζουν να χαράξουν νέα πορεία τότε δεν έχω από το να βάλω μόνο ένα σύνδεσμο.
Στις 18.00 λοιπόν όλοι πατάμε έναν σύνδεσμο και ας κολλήσει και 10 και 20 φορές τότε κάνουμε μόνο ανανέωση(F5) και δεν φεύγουμε.
Πάμε για την πρώτη θέση και αν ήταν και ο Χάρης εκεί θα την είχαμε ήδη καπαρώσει.

Τον κρίσιμο αγώνα της Ελλάδας με αντίπαλο την Παραγουάη για τον 4ο όμιλο του Παγκόσμιου Κυπέλλου κάτω των 20 ετών, θα μεταδώσει ζωντανά η ΝΕΤ, μέσα από την ιστοσελίδα www.ertopen.com την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 18.00. Η Εθνική ομάδα έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία μοιράζεται την πρώτη θέση του ομίλου της μαζί με την Παραγουάη και από το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με νίκη ή ισοπαλία, στον τελευταίο αγώνα του ομίλου της, η ομάδα του Κώστα Τσάνα περνάει στους 16 του Μουντιάλ Κ-20.

Με νίκη επί της Παραγουάης, η εθνική τερματίζει πρώτη στον τέταρτο όμιλο και θα διασταυρωθεί, στις 2/7, με την τρίτη ομάδα είτε του 2ου, είτε του 5ου, είτε του 6ου ομίλου. Με ισοπαλία η εθνική θα τερματίσει δεύτερη (αν το Μάλι δεν κερδίσει το Μεξικό), ή τρίτη, αν δεν ευνοηθεί από τις διαφορές τερμάτων ή τη διενέργεια κλήρωσης. Το λογικό είναι, έχοντας 5 βαθμούς, να περάσει στην επόμενη φάση ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Στην περίπτωση που η ελληνική ομάδα χάσει από την Παραγουάη, και το Μάλι κερδίσει, τότε θα περιμένει τους άλλους ομίλους για να δει αν θα της φτάνουν οι 4 βαθμοί της, ως τρίτη.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα προβληθεί αθλητική εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου