Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

R.I.P. Νίκο Πολυδωρόπουλε

Δεν συνηθίζω να κάνω αναρτήσεις από σχόλια. Η γρήγορη απάντηση(2ο σχόλιο) του Φώτη όμως μου δείχνει πως υπάρχει πολύς κόσμος που τον αγαπούσε και τον άκουγε γιατί τα σχόλια στο youtube πλέον πληθαίνουν.

Το σχόλιο του fotis13
"Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο νεκρός γυναικολόγος που τον σκότωσε μαζί με τη γυναίκα του ο Πακιστανός στην Εύβοια είναι ο αγνός οπαδός του ΠΑΟ Νίκος Πολυδωρόπουλος που έκανε εκπομπή στο Sprint fm και αρθρογραφούσε μερικές φορές στο Φίλαθλο.Οι άνω των τριάντα στην Αθήνα θα τον θυμούνται.Αυτό περί ρατσισμού.Αντίο Γιατρέ!"
και
"http://www.youtube.com/watch?v=OWivqLTRrzw σου βάζω ένα κομμάτι από εκπομπές του Πολυδωρόπουλου."

Εγώ σας βάζω και το πρώτο μέρος από το συγκεκριμένο απόσπασμα για να ακούσουν όλοι όσοι δεν τον ήξεραν για μία φορά τον γιατρό Νίκο Πολυδωρόπουλο.


2 σχόλια:

  1. Κριμα ο ανθρωπος!! Να φανταστω ειμαστε φασιστες ρατσιστες αν πουμε κατι για το θρασυδιλο πακιστανικο γουρουνι που τον σκοτωσε ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και συμφωνώ με το σχόλιο που κάνεις θεωρώ πως μπορούμε να ασχοληθούμε με τους Πάκι από αύριο ή και σήμερα σε άλλη ανάρτηση. Χωρίς να θέλω να θίξω τη μνήμη του νεκρού είμαι αντίθετος στην απασχόληση των Πάκι ή άλλων αλλοδαπών χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

      Διαγραφή