Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Πικρή γεύση

Αν ήμουν στην αντίπερα όχθη και δικαιωνόμουν τώρα θα έπρεπε να γράφω διθυράμβους για τα όσα είχα «προβλέψει». Η αλήθεια είναι όμως πολύ διαφορετική. Εγώ μεγάλωσα διαφορετικά και η παιδεία  στο χώρο των blogs που έλαβα από τα αδέρφια στο mypanathinaikos μου «επιβάλουν» να σκύψω το κεφάλι από ντροπή και να γευτώ την πίκρα αυτή. 

Σαν ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έχω μάθει από μικρός  πως οι τίτλοι και τα δικαιώματα κερδίζονται εντός γηπέδου και εκεί φέτος η ομάδα αποδείχτηκε πως υστερούσε. Αν βέβαια ο ΠΑΣ δεν κάλυπτε τις προϋποθέσεις της ΕΠΟ και της ΟΥΕΦΑ θα ήθελα να πάρουμε τη θέση του. Δεν θα έγραφα για την επιτυχία της εξόδου στο Europa League από τους πρώτους προκριματικούς γύρους αλλά θα χαμογελούσα πονηρά γιατί το ταξίδι μπορεί να ήταν μακρύ. Ένα ταξίδι που προσπάθησαν κάποιοι να οδηγήσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ να το κάνει σαν λαθρεπιβάτης, χωρίς να έχει εισιτήριο. 

Αναρωτιέμαι τι είναι πιο ντροπιαστικό. Να σου λέει η ΟΥΕΦΑ πως δεν παίρνεις άδεια και εσύ να διατυμπανίζεις πως θα συνεχίσεις να ξεφτιλίζεις την ομάδα και στο CAS ή να τρέχεις να προλάβεις να ετοιμάσεις ομάδα και να παίξεις με ομάδες από τα Βαλκάνια με τον φόβο να αποκλειστείς από το πρώτο ζευγάρι αγώνων;

Τελικά σκύβω το κεφάλι, σφίγγω την γροθιά από τα νεύρα για την πίκρα που γεύτηκα, ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια, και αρχίζω να σκέφτομαι από τώρα τι πρέπει να κάνω ΕΓΩ(και όπου "ΕΓΩ" ο καθένας ας βάλει τον εαυτό του) για να μην γευτώ ακόμη μεγαλύτερη πίκρα του χρόνου τέτοιο καιρό. Δεν είναι μακρυά και δεν έχει σταματήσει ο κατήφορος.

4 σχόλια:

  1. Βασίλη, στον πάτο δεν φτάσαμε ακόμα. "ξεκινά" προετοιμασία σε λίγες μέρες και δεν έχουμε κλείσει παίχτες, δεν έχουμε κλείσει το κέντρο του εξωτερικού (θέλουν πραγματικά λεφτά και όχι σαν αυτά του ΣΚΑΙ) ούτε την Παιανία έχουμε διαθέσιμη ούτε το "σύγχρονο" Απήλιον και δεν πρόκειται να πάρουμε άδεια για τη λεωφόρο (αν βέβαια υπογράψει ο ερασιτέχνης το μισθωτήριο).
    Και τον Μαρινάκη να βάζαμε πρόεδρο πιστεύω πως τόσο σκατά δεν θα τα έκανε.
    υγ. Τελικά υπερπλήρης ο φάκελος... Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι όπως τους βλέπω δεν θα σταματήσουν αν δεν μας καταντήσουν ΑΕΚ.
      Άχρηστοι και αχρείοι μαζί.
      Άστα να πάνε Σπύρο με αυτούς που μπλέξαμε δύσκολα θα σηκώσουμε κεφάλι, εκτός και αν κάνει πράξη τις φήμες μία ομάδα ατόμων(δεν αναφέρομαι σε αγορά από επενδυτές αλλά σε οπαδούς).

      Η πληρότητα άγγιξε το 101% και τα επιπλέον στοιχεία φταίνε που μας έκοψαν...

      Διαγραφή
  2. Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον την έννοιά της με τους Αλαφουζογουναροβασιλαράδες. Τελικά το μοναδικό πλάνο το οποίο όντως είχαν ήταν η πληρωμή των παχυλών μισθών τους. Και απορώ, θα υπάρξουν κι άλλα άτομα - φίλαθλοι που θα τα σκάσουν για να συνεχίζει να πληρώνεταια το παρεάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν Δημήτρη, υπάρχουν.
      Και είναι από τους παλιούς, αγνούς, ρομαντικούς Παναθηναϊκούς που δεν μπορώ να κακίσω με τίποτα.
      Είναι αυτοί που δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν πως η ομάδα θα πάει ακόμη πιο χαμηλά και άσχετα αν φταίνε άλλοι αυτοί προσπαθούν να σώσουν ότι ΔΕΝ σώζεται. Πως να γράψεις κάτι κακό για αυτούς;
      Τα καθίκια της εξέδρας ότι βάζουν το παίρνουν πίσω πολλαπλάσιο.

      Διαγραφή