Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Για γέλια(η ανακοίνωση) και για κλάματα(αυτοί που την έγραψαν)

«Μετά από πολλά χρόνια η Θύρα 13 της Λεωφόρου ξανανοίγει τις πόρτες της. Για πρώτη φορά το πέταλο θα ενωθεί και θα γίνει πιο δυνατό από ποτέ. Όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να είμαστε εκεί, στις παλιές γνώριμες θέσεις μας και να υποστηρίξουμε τον Παναθηναϊκό μας σε αυτήν τη νέα προσπάθεια. Κανείς δεν περισσεύει, ούτε νέος, ούτε παλιός. Η Θύρα 13 και η ομάδα μας χρειάζεται όλους.

Από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Η τιμή τους είναι 120 ευρώ (συν 60 ευρώ η ετήσια συνδρομή του κάθε συνδέσμου). Σε αυτήν τη νέα αρχή πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες…

Υ.Γ. Με την ευκαιρία επιστροφής στην φυσική μας θέση, στη Θύρα 13 της Λεωφόρου δηλαδή, ήρθε πια η ώρα να αφήσουμε την ονομασία Ενιαίος Φορέας. Αυτή η ονομασία υπήρξε ως μεταβατικό στάδιο από μία κατάσταση στο παρελθόν όπου είμασταν χωρισμένοι, μέχρι το σήμερα, που είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ.
Μόνο Θύρα 13, λοιπόν, και τίποτα άλλο.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13».

Σχόλιο BTK
Ποιες παλιές γνώριμες θέσεις ρε όψιμοι «Παναθηναϊκοί»; Αφού  εσείς μόνο το ΟΑΚΑ προλάβατε;
Αφήστε το Ε.Φ. αλλά ΕΜΕΙΣ θα συνεχίσουμε να σας αποκαλούμε Πουρέα, Φλορέα κλπ. 
Αλήθεια πότε ενωθήκατε και με ποιους ρε φυτά; Οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ δεν σας αναγνωρίζουν και μένουν μακρυά σας. Εκτός αν το «είμασταν χωρισμένοι» αφορά εσάς και τις gay αδερφές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου