Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Προσοχή αυτή την πονηρή περίοδο

Οι μέρες που ακολουθούν είναι πονηρές και αυτό γιατί ξεκινούν οι τελικοί στο μπάσκετ και όλοι, καλά μην λέμε και ότι θέλουμε, ή σχεδόν όλοι θα ασχολούνται με την «σπυριάρα». Και αφού όλοι θα έχουν το νου τους στο μπάσκετ, τα καλά μας τα κορίτσια θα σκεφτούν πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουν ακόμη μία φορά κακό στην ομάδα.

Ενδεικτικά θα αναφέρω δύο υπαρκτά θέματα που μου κέντρισαν την περιέργεια και ακόμη δεν έχουν κλείσει. Πρώτο και μάλιστα απασχολεί όλο τον σύλλογο είναι τα χρήματα που οφείλει αλλά δεν δίνει η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη για την Λεωφόρο. Μαγκιές και επίδειξη κάνει ο Αλ Αφ στα ΦΑΡΤ και τους ΑΡΔ αλλά δεν μπορεί να πληρώσει τα λίγα ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ χρήματα στον Ερασιτέχνη. Τί κάνει; Συνεχίζει να τον εκβιάζει με κάθε τρόπο. Το νου σας λοιπόν γιατί οι κωλόγαυροι που φόρεσαν πράσινο μανδύα δεν θα ησυχάσουν αν δεν μας κάνουν κακό.

Δεύτερο και πιο τρομακτικό είναι το γεγονός πως όλο  και περισσότερες φωνούλες ακούγονται να σιγοψυθιρίζουν(γιατί φοβούνται να το πουν κανονικά) πως ο αυτο-υποβιβασμός όπως αυτός της ΑΕΚ δεν είναι ταμπού και πόσο καλός είναι ο Δ.Μελισσανίδης. Ξεκινάω από το δεύτερο σκέλος. Αν ήταν καλός θα είχε σώσει την ΑΕΚ νωρίτερα και να θυμάστε πως οι Α-μέτοχοι στην αρχή καλοί φαινόντουσαν αλλά έφεραν την καταστροφή. Στο πρώτο και κύριο θέμα όμως η απάντηση είναι μία. Αν τολμήσει κάποιος να το σκεφτεί καλύτερα να αυτοκτονήσει γιατί το μυαλό του θα δουλεύει πλέον μόνο για το κακό του συλλόγου. Αν τολμήσει να αφήσει κάποιος τέτοιο σχόλιο τότε θα είναι η πρώτη φορά που θα τον κανιβαλίσω. Η λέξη υποβιβασμός και το παράγωγο αυτο-υποβιβασμός δεν υπάρχει στο Πράσινο λεξιλόγιο.

Αυτά τα λίγα για σήμερα γιατί ο Βασίλης δεν κάθισε να ασχοληθεί ποτέ με μεταγραφές από το πανέρι που θέλουν να τις χαρακτηρίσουν επιτυχίες. Αυτά θα τα γράψουν οι Νικολέτες και οι φιλενάδες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου