Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Γιατί πιστεύω στη νίκη και στον τίτλο

Δύσκολο πράγμα να προσπαθείς να αποτυπώσεις πράγματα και σκέψεις που δεν μπορείς να αποδείξεις και να στηρίξεις σε κοινή παραδοχή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πιστεύω πως θα κάνουν τους παίκτες μας να νικήσουν στο πρώτο παιχνίδι και να κερδίσουμε τον τελικό με 0-3 ή 1-3 τελικό σκορ.

1. Ο αρχηγός Δημήτρης Διαμαντίδης το θέλει και το δηλώνει.
2. Ο Σοφοκλής έχει να αποδείξει πολλά. Στον προπονητή, στον Ζοτς που τον έκοψε τα τελευταία χρόνια που τον είχαν με το στυλό στο χέρι οι Γιαννακόπουλοι, στους Αγγελόπουλους που τον άφησαν να φύγει. Η Κερκυραία τον έστρωσε για τα καλά και έχει αλλάξει σαν χαρακτήρας προς το καλύτερο.
3. Κάποιοι ξένοι κλειδιά έχουν ήδη καταλάβει που βρίσκονται και τι σημαίνει το πρωτάθλημα. Λάσμε, Γκιστ, ίσως και ο Ούκιτς.
4. Το δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό των gay και η υπεροψία τους είναι ακόμη ένας καλός λόγος για  να κάνει η ομάδα μας την ανατροπή στα δεδομένα.
5. Τέλος, γιατί στο εξοχικό θα πάμε όσες φορές εμείς θα το θελήσουμε.

6 σχόλια:

  1. Ελα ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ κανε μου το υπερτατο δωρο σημερα που εχω γενεθλια και μαμησε τους μεσα να πεθανουν απο την τσατιλα τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χθες με την βιασύνη να τσεκάρω τους συνδέσμους ξέχασα να σου ευχηθώ να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος.
      Αν είναι κάθε φορά που θα έχεις γενέθλια να τους γλεντάμε έτσι δεν τα γιορτάζεις και στα επόμενα δύο παιχνίδια για αν λήξει 0-3;

      Διαγραφή
  2. Ο υπ' αριθμ. 5 λόγος είναι και ο πιο λογικός και βάσιμος!
    Εύχομαι τα χειρότερα για τους αχώνευτους.....
    Δυστυχώς δεν θα καθήσω να δω τον αγώα, αλλά και όλη τη σειρά, γιατί βρίσκομαι σε ηλικία που τα καρδιακά επεισόδια είναι απρόβλεπτα. Γενικά και παλιότερα δεν μπορούσα να δω μπάσκετ γι αυτό το λόγο.

    Καλή μας επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάμε για να νικήσουμε.
      Δημήτρη δεν χάνω παιχνίδι σε τέτοιο επίπεδο. Ακόμη και αν είναι με μεγάλες διαφορές ή ντέρμπι με μικρές διακυμάνσεις.

      Διαγραφή
  3. Προς Ανώνυμο φίλο... δεν έχεις παράπονο, σου έκαναν τα παιδιά μια χαρά δώρο γενεθλίων... πορνοταινία :)

    Τελικά φίλε Δημήτρη μπορούσες να παρακολουθήσεις τον αγώνα με την άνεσή σου, χωρίς κανένα φόβο. Η μόνη "αγωνία" που είχαμε ήταν που θα φτάσει η διαφορά !

    Μπράβο στα παιδιά, όχι μόνο για την εμφάνιση που ήταν καταπληκτική, αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα, το τσαγανό και την πόρωση που έδειξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δημοσίευσα και ακόμη γελάω.
      Καλά ρε συ θέλεις να με τρελάνεις; Του γράφεις "Προς Ανώνυμο φίλο" και εσύ ο ίδιος δεν βάζεις όνομα;
      Όντως ο Δημήτρης μπορούσε να δει το παιχνίδι αλλά πάλι και έτσι καλά είναι. Να μην τους λυπηθεί μετά την κούπα που θα σηκώσουμε.

      Διαγραφή