Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πλέον είναι ηλίου φαεινότερο

Φωνάζαμε οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ bloggers πως βρωμάει η υπόθεση με το προπονητικό αλλά οι "Παναθηναϊκοί" που γράφουν κατόπιν mail από τη Νικολέτα τα έβρισκαν όλα ρόδινα και που και που προσπαθούσαν να εκβιάσουν τον Καπετάνιο. Τώρα κορίτσια που σας πήρανε γραμμή και οι «ουδέτεροι» που θα κρυφτείτε; 

Αναδημοσίευση από το attikipress.gr.
Πρόβλημα προκύπτει στον Παναθηναϊκό όσον αφορά το προπονητικό κέντρο της ομάδας από τη φετινή σεζόν «Απήλιον», καθώς η αλλαγή στις απαιτήσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη για την αποπληρωμή του δυσκολεύει το τριφύλλι.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει πληροφορικά για την αποπληρωμή του προπονητικού κέντρου στο Κορωπί για ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ σε διάστημα δεκαετίας, με διευκόλυνση προς τους «πράσινους» να καταβάλουν την πρώτη δόση μέσα στο 2014 αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Live Sport», η διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν έχει υπογράψει ακόμα με τον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων, Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Ωστόσο, ο κύριος Τσακίρης φέρεται να έχει αλλάξει τις επιθυμίες του για τους οικονομικούς όρους. Συγκεκριμένα, ζητεί ένα ποσό στο 1/10 του συνολικού (περί τα 800.000 ευρώ) ως προκαταβολή και επιπλέον την αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού σε τρεις δόσεις και, μάλιστα, σε διάστημα πολύ μικρότερο της δεκαετίας.

Η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού δεν του δίνει τη δυνατότητα να διαθέσει το παραπάνω ποσό ως προκαταβολή και να συμπιεστούν οι πληρωμές και να χωριστούν σε δόσεις των περίπου 3 εκατ. ευρώ έκαστη.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του  «Απήλιον» και γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί η χρυσή τομή που θα επιτρέψει στο «τριφύλλι» να αποκτήσει με συμβόλαιο το προπονητικό κέντρο.

ΥΓ Δικό μου το ερώτημα. Υπάρχει προφορικό συμβόλαιο; Αν δεν υπάρχει, τι έβαλαν στον φάκελο αδειοδότησης;

12 σχόλια:

  1. Μα ρε Βασίλη, ποιος μας λέει ότι έβαλαν κάτι μέσα στον φάκελο; Είχαν ή έχουν την ευθιξία να βγάλουν στην φόρα τον πλήρη φάκελο, όπως φώναζαν τα κορίτσια ότι θα κάνουν κι έσκιζαν τα καλσόν τους και πέταγαν τα σουτιέν τους;

    Ζούμε εδώ κι ένα χρόνο το θέατρο του πολύ παραλόγου και ο μόνος χαμένος είναι ο Παναθηναικός. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να δώσουν κανένα διαρκείας για να βγάλουν την χρονιά οι πληρωμές της παρεούλας.

    Δεν ελπίζω πλέον σε τίποτα, ούτε για την ομάδα και κατ επέκταση ούτε για την πατρίδα μας. Όπως είχες γράψει σε κάποια ανάρτησή σου, ο Παναθηναικός αποτελεί την μικρογραφία της Ελλάδας. Και δυστυχώς, αυτή η συνομοταξία των ασπόνδυλων που έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι με πολλές ομοιότητες η ίδια που κατέστρεψε και την Ελλάδα μας.....

    Με τη δική μας ανοχή βεβαίως, και στις δυο περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ανοίξει ο φάκελος τότε θα πρέπει να βρεθούμε στο σημείο που βρίσκεται ο Άρης(με τους περιορισμούς στις μεταγραφές κλπ, όχι πως τώρα κάνουμε μεταγραφές).

      Κάτσε να δεις που και αυτή η ΑΜΚ θα περάσει έτσι για όσους μας έλεγαν πως θα βάλουν χρήματα και πάλι τα ταμεία θα μείνουν άδεια. Προσπαθούν να πουλήσουν όμως ένα προϊόν, με την οικονομική έννοια του όρου, που δεν έχουν. Τις θέσεις του γηπέδου με τα διαρκείας εννοώ.

      Η Ελλάδα βαδίζει στην καταστροφή και τα γίδια γέμισαν το ΣΕΦ για το συνέδριό τους και χειροκροτούσαν... Έλεος, αυτοί ψηφίζουν και μας γαμούν τη ζωή.

      Διαγραφή
  2. δε σε χαλασε που το διαψευσε και παε και τσακιρης!!!!
    μοκο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν με χάλασε και αν ήταν έτοιμο και είχαν υπογράψει συμβόλαιο πάλι δεν θα με χαλούσε.
      Εσύ όμως πολύ σφιγμένος είσαι; Γιατί;

      Για μόκο δεν ψήνομαι ειδικά όταν το ζητάς με τόση αγένεια, ΟΡΦΑΝΟ ΦΑΡΤ. Αλλά για παγωτό μόκα μέσα είμαι.

      Διαγραφή
    2. εχεις δικιο για το μοκο ! βασικα μπορεις να λες οτι θελεις οπως ο καθενας σε αυτη τη μιζερη χωρα !
      επισης μην αγχωνεσαι! θα μπορεις ακομα να πηγαινεις παιανια οταν θα κανει ο γαμπρος του καπετανιου συναυλιες για τους καβουρογιαννηδες και θα τραγουδαει το σαν ναυαγοι και θα χουνε στησει σουβλες στα τερματα απο κατω

      Διαγραφή
    3. Τουλάχιστον εγώ γράφω ότι θέλω ΕΓΩ και όχι ότι μου στείλει η Δώρα, οι Λέτες και οι λοιπές ΑΡΔούλες της συμφοράς. Το ποιος είναι αυτός που κάνει μίζερη αυτή τη χώρα άσε να το κρίνουν οι άνθρωποι και συνέχισε να βελάζεις, όταν δεν καταπίνεις το σανό που σε ταΐζουν.

      Διαγραφή
    4. wow! με αποστομωσες..δωρα λετες και λοιπες αρδουλες δεν τις γνωριζω καθως εχω σταματησει να διαβαζω-παιρνω στα σοβαρα οτιδηποτε γραφεται και λεγεται απο τους αυτοαποκαλουμενος αθλητικογραφους !
      φανηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιος βελαζει και καταπινει σανο απο το repost του αρθρου του ανυποσταστου αρθρου που εκανες ! νταξει η χαρα σου οταν διαβασες αυτο το δημοσιευμα μεγαλυτερη και αυτη απο τη νικη κοντρα στη ρομα στο ολιμπικο η και κοντρα στη σαλκε στη γερμανια ! (σου βαζω και 2 διαφορετικες εποχες να μη λες)
      Οποτε φαινεται ξεκαθαρα ποιος βελαζει και κατα ποσο γραφεις εσυ οτι θελεις ΕΣΥ οπως λες... κριμα και παλι κριμα που για πρωτη φορα ο παναθηναικος αποκτα δικο του περιουσιακο στοιχειο!:/
      Αντε ψαξε κανενα αρθρακι της κακιας ωρας να ποσταρεις απο αυτους τους εγκυρους που ενημερωνεσαι εσυ ;D
      και ασε μας εμας να βελαζουμε.... μπεεεεε

      Διαγραφή
    5. Κρίμα να μην γνωρίζεις ποιες σου στέλνουν τις απαντήσεις που βάζεις.
      Ζούσες και πριν το 2008; Και δήλωνες «Παναθηναϊκός» από τότε; Γιατί μόνο για gay-ρος μου μοιάζεις. Τουλάχιστον ξέρεις πως βελάζεις.

      Προσπάθησα πολύ για να απαντήσω στο τελευταίο σχόλιό σου μιας και δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω με το ανέκδοτο για το ... περιουσιακό στοιχείο. Κάτι που δεν προβλέπεται να βλέπουμε σε ισολογισμούς επόμενων ετών.

      Άντε συνέχισε το φαγητό σου τώρα και μάσα λίγο ακόμα σανό.

      Διαγραφή
    6. gay-ρος ενταξει δεν μπορουσες να βρεις κατι καλυτερο για να μου πεις λογικο γιατι το μυαλο σου μεχρι εκει φτανει..
      περιουσιακο στοιχειο ειναι οι εγκαταστασεις αυτες οπως και η λεωφορος αλλα για ποσο ακομα δε ξερουμε μετα τη συμφωνια που εκανε ο εγγυητης παρκαδορος ραλιστας και εξασφαλισε την κατεδαφιση της χωρις να εχει μπει ουτε τουβλο στο βοτανικο σε ενα προτζεκτ που μονο κερδοφορο δεν θα ειναι για τον παναθηναικο μετα τις αλλαγες!
      αλλα ειναι τοση η αγαπη της οικογενειας για τον παναθηναικο που αφησε 130 κορμορανους τοτε να γαμησουν τα ονειρα μιας ομαδας με 2 εκατομμυρια φιλαθλους....
      κριμα που δεν επιασε το ντιλ με τ κολλητο τον αρη και για το εμπορικο..
      ε μετα το αποφασισε δεν μπορουσε να βγαλει αλλα χρηματα απο τον παναθηναικο το αφησε το σπορ... καλυτερα στα ραλλι..
      καλυτερα να χρεωθει η ομαδα για αγορα ενος προπονητικου + χωρου διπλα για στεγαση γραφειων κτλ παρα να νοικιαζει ενα υπερεκτιμημενο προπονητικο κεντρο του 80 90...
      τοσα χρονια μας ειχε ζαλισει ο κολλητος σου ο κωστας τι τρομερο που ειναι και ποσο συγχρονο .. η μασια και η παιανια ενα πραγμα...

      αυτα για τους σανους σε σενα βασιλακη ..
      οποιος βιαζεται σκονταφτει.. και μετα γινεται και ρομπα:/
      μην προσπαθεις να δικαιολογησεις τα ασυμαζευτα...
      ποσο χαρηκες οταν εγραφες αυτο το κειμενο..και ποσο ξενερωσες μετα που εμαθες οτι ηταν φουμαρα..
      και εδω καπου τελειωνει η κουβεντουλα μας γιατι απλα δεν εχει νοημα να συζητας με ενα ατομο χαμηλοτερου νοητικου επιπεδου γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να πεσεις και εσυ σε αυτο το επιπεδο !
      μιλας για σανο και αναπαραγεις σαχλαμαρες προιον σοβαρης δημοσιογραφιας..
      περαστικα

      Διαγραφή
    7. Άργησα να σε καταλάβω ρε Λέτα.
      Σε λίγο καιρό θα ψάχνεις τον Φουστάνο για πλαστικές γιατί δεν θα μπορείς να βγεις από το σπιτάκι σου. Θα σε περιμένει πολύ φτύσιμο που θα το περάσεις για βροχή στην αρχή.
      Τόσο ρηχά και αβάσιμα επιχειρήματα μόνο εσύ θα έδινες. Η γριά κότα η Δώρα θα σε έχει δασκαλέψει αλλά δεν θα γλίτώσει ούτε και αυτή.
      Άντε γύρνα στα βρωμογαυροsite και ΦΑΡΤοblog που σ' αρέσουν και μην ξαναπατάς εδώ μέσα γιατί μου βρωμίζεις τον χώρο. Άντε γιατί δεν βρωμάς απλά, εσύ ΖΕΧΝΕΙΣ.

      ΥΓ Όταν σκοντάφτεις εσύ γουστάρεις γιατί πέφτεις πάντα μπρούμητα, στη φυσική σου θέση...

      Διαγραφή
  3. Δεν μ ξερεις για αυτο κοψε τους χαρακτηρισμους γροθε
    Το μυαλο σου σταματησε στη πρωτη δημοτικου
    Επιχειρηματα 0 ονοματα π αναφερεις δν τ γνωριζω καν
    ζησε τ ονειρο σου παιδακι..


    The kid... ειχες φαει πολυ φαπα στο σχολειο.μαγκα του πληκτρολογιου
    Η φυσικη μ θεση ειναι αλλου.. για κοιτα λιγο πισω σου ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γκροβεράκι σου βαράει κόκκινο.
      Όσο για το "γρόθε" εσύ είσαι από μινάρας και πάνω.

      Η επανάληψη(να μπαίνεις εδώ μέσα και να διαβάζεις ή ν προσπαθείς να διαβάσεις) είναι δείγμα αυτιστικού και δεν θέλω να προσβάλω τα αυτιστικά παιδιά παρομοιάζοντάς με εσένα.
      Για το ξύλο στο σχολείο γελάω, αλλά γελάω ακόμη παραπάνω γιατί η φράση "τον βάρεσε η μ@λ@κι@" έχει τη φωτογραφία σου από δίπλα.

      Ανώνυμε τσάτσε ανύπαρκτων και αδερφάτου αν δεν σ'αρέσει να διαβάζεις και μερικές αλήθειες τράβα μόνο στο βρωμοχόρο του Σορόπα, του Πουρέα και άλλους παρόμοιους. Εδώ είσαι απλά η μύγα στο γάλα, η τρίχα στο ζυμάρι.

      Διαγραφή