Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

να τους κλαίνε οι ρέγγες

8.605 τα μέλη της Π.Σ. αλλά η δημοκρατία που δείχνουν στο "προσωποβιβλίο" είναι πρωτόγνωρη.
"Δημοψήφισμα" για το γήπεδο είχε εξαγγείλει ο πρόεδρας και το έκανε πράξη.


Εγώ θα φταίω αν βάλω εδώ ένα poll πόσο μαλάκες είναι και η επιλογές είναι 1.πολύ, 2.πάρα πολύ, 3.όσο δεν πάει και 4.πιο μαλάκες πεθαίνουν;
Έχουν και 15.490 προφίλ(γιατί κάποιος μπορεί να έχει πολλά προφίλ) να τους έχουν κάνει like, αλλά μόνο 8.605 μέλη.

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα αδελφέ!

    Καταρχάς να σου ευχηθώ για τον 1 χρόνο λειτουργίας που έκλεισε το blog, καλή συνέχεια, όρεξη και φυσικά υγεία και ευημερία!
    Ήθελα από μέρες να σου γράψω αλλά δουλειά και διάφορα το ανέβαλαν.

    Στο παρόν άρθρο σου τώρα.
    Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια εντελώς! Θυμάμαι κάτι ψηφοφορίες στο mypanathinaikos που για πλάκα την 1η μέρα υπήρχαν τόσοι ψήφοι όσοι τα μέλη της σελίδας αυτής.
    Αλλά εκτός από αυτό, σιγά το ψευτοδίλημμα για το οποίο κάνουν και ψηφοφορία. Δηλαδή αν ψηφίσουμε όλοι μας Βοτανικό υπάρχει καμιά πιθανότητα με αυτή τη διοίκηση αυτό να πραγματοποιηθεί;;;; ΌΧΙ βέβαια, αλλά είπαν τα παιδιά, εκ του ασφαλούς φυσικά, να μας δείξουν πόσο large διοικησάρα έχουμε!

    Και φυσικά έρχομαι και στα σημερινά όπου έχουν πέσει όλοι τους με τα μούτρα να γράφουν για την "κακιά οικογένεια" που, άκουσον άκουσον δηλαδή έτσι, ζήτησε λέει ενοίκιο για την Παιανία!!! Δηλαδή μετά τις τζάμπα μετοχές με τις οποίες "διοικούν", μετά την τζάμπα παραχώρηση της πέρσι, έπρεπε να δοθεί και φέτος, μάλλον, με κάποιο ευτελές ποσό για να είναι happy τα παιδιά! ΚΑΝΕΙΣ βέβαια δεν ασχολείται με το γεγονός ότι λεφτά ακόμη αγνοούνται και η μόνη τους ελπίδα για "ψιλά" είναι να μην βγει Ευρώπη ο ΠΑΣ που δικαίως το αξίζει!
    Παράδειγμα ο Αθανασίου που γράφει σήμερα, "Χάρισμα τους η Παιανία" και "Είναι υποχρεώση του Γιάννη Αλαφούζου το συντομότερο δυνατό να πάρει την ομάδα από εκεί. Να βρει εγκαταστάσεις που θα μπορούν να φιλοξενήσουν τον Παναθηναϊκό, για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι." Αυτή είναι η μόνη υποχρέωση του Αλαφούζου δηλαδή, για να καταλάβω;;;; Και επίσης εγκαταστάσεις που θα "φιλοξενήσουν" εγώ μόνο παιδικές χαρές ξέρω, όλες οι άλλες ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ και σου ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ, για να μην ξεχάσουμε και την γλώσσα μας δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τις ευχές και μην σε νοιάζει που έγραψες σήμερα, γιατί όλοι τρέχουμε σαν τρελοί.

      Ο τεράστιος πρόεδρος άφησαν να εννοηθεί πως έκανε το «δημοψήφισμα» και «φυσικά» το αποτέλεσμα ήταν γνωστό. Πολύ αμφιβάλω πόσες φορές ψήφισε ο καθένας τους, με πόσα διαφορετικά προφίλ. Αν τολμούσαν να κάνουν ότι τα αδέρφια στο mypanathinaikos θα είχαμε σκάσει από τα γέλια με την συμμετοχή αφού ο καθένας θα ψήφιζε μία μόνο φορά.

      Ζητάνε τζάμπα ότι τους κατεβάσει το αδειανό κεφάλι και ο "αριστερός της φωτο" στην σημερινή ανάρτηση να δεις τι γράφει στο fb. Αντί να πράξουνε το αυτονόητο, δηλαδή να βάλουν χρήματα. Γιατί όσο ήταν ο ΙΒΒ ο μεγαλομέτοχος έπρεπε να δίνει αλλά τώρα αυτοί δεν έχουν καμία υποχρέωση. Ας ξεφτιλιστούν άλλη μία φορά σήμερα που ο ΠΑΣ μπήκε σε ρύθμιση και πιθανότατα θα πάρει την άδεια. Μία ξεφτίλα που δυστυχώς βαραίνει και όλους εμάς που δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με αυτούς.

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα να σου γράψω να μην δίνεις σημασία σε λόγια πουθενάδων γιατί όλοι αυτοί αν πάνε να γράψουν χωρίς να έχουν καθοδήγηση στο μαντρί δεν θα τους διαβάσουν ούτε τα πρόβατα του Πουρέα.

      Διαγραφή