Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Μία φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης...που λέει και ο λαός.


"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ΕΠΟ διαρρέει πράγματα σε βάρος του Παναθηναϊκού. Όσον αφορά την UEFA, οι επαφές μας είναι μυστικές, αλλά η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα εχέγγυα για να συμμετάσχει στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλες οι υποχρεώσεις του είναι ρυθμισμένες, δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές. Είμαι βέβαιος για την αδειοδότηση." 17-5-2013

"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ που αποκλείει τον Παναθηναϊκό από την αδειοδότηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Παναθηναϊκός προσκόμισε στοιχεία μέχρι και τις προηγούμενες μέρες με τα οποία αποδεικνύεται η βιωσιμότητά του και αποτελούν εγγύηση για το παρόν και το μέλλον του.
Η ΠΑΕ έχει κάνει τους τελευταίους μήνες όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες, όπως αυτές προβλέπονται από την ΟΥΕΦΑ και τα αρμόδια θεσμικά όργανα, προκειμένου να παρουσιάσει έναν πλήρη φάκελο.
Η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, προφανώς μένοντας στον τύπο, οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση για την οποία δεν γνωρίζουμε επακριβώς το σκεπτικό της.
Ο Παναθηναϊκός είναι βέβαιος ότι με την έφεσή του θα δικαιωθεί από το δευτεροβάθμιο όργανο.
23-5-2013

Με προσωπικές ενέργειες του Γιάννη Αλαφούζου ο Παναθηναϊκός θα καλύψει την εγγυητική που του ζήτησε η επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και εν τέλει θα εξασφαλίσει την άδεια!
Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού έχει επιδοθεί τις τελευταίες ώρες σε αλλεπάλληλες επαφές ώστε να βρει τα χρήματα που απαιτούνται (οι Πράσινοι υποστηρίζουν ότι χρειάζονται 5 εκατ. ευρώ και όχι 10 που ζητάει η επιτροπή, μια και συνυπολογίζεται το ομολογιακό δάνειο). Και τελικά φαίνεται ότι βρίσκει τη λύση, είτε μέσω συζητήσεων με νυν μετόχους είτε με επιφανείς Παναθηναϊκούς. pamesports.gr 23-5-2013

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζει κίνηση-ματ με την οποία θα διασφαλίσει την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας περιόδου.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που θα εξασφαλίσουν την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού στο δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Sentra 103,3 ο οποίος επικαλείται αποκλειστικές του πληροφορίες. Σύμφωνα με αυτές τις κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός κατά 90% θα εξασφαλίσει στο δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου και δεν θα έχει πρόβλημα.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως και στην ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης  η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, υπήρχε η αισιοδοξία πως οι «πράσινοι» δεν θα έχουν πρόβλημα παρά το γεγονός ότι σε πρώτη φάση ο φάκελός τους απορρίφθηκε από την ΕΠΟ και η ομάδα δεν πήρε την άδεια... paoworld.gr 23-5-2013


2 σχόλια:

  1. Ή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια! Τώρα που θα βρει ο μπατήρης που δηλώνει 26.124 ευρώ εισόδημα στην εφορία, έστω και τα 5.000.000 που λένε οι κολαούζοι, ο Θεός κι η ψυχή του το ξέρουν.
    το έχασαν το κορμί οι ... πατριώτες. Οι μαλακίες που επί ένα χρόνο κάνουν και λένε, αρχίζουν να γυρνάνε στα κεφάλια τους. Κι απ ότι βλέπω, ακόμα και τα "συνεργαζόμενα" sites, δεν μπορούν πλέον να ελέγξουν την οργή του απλού φιλάθλου προς όλα αυτά τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό είναι πως η ομάδα θα πληρώσει τα λάθη των φυσικών προσώπων που ασκούν «διοίκηση». Όπως όλοι γνωρίζουμε καλά κόρακας κοράκου μάτι ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ και ο «υπέροχος» πρόεδρός μας θα καθαρίσει εύκολα, από τον έλεγχο που θα του γίνει.

      Διαγραφή