Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Έχετε καταντήσει ΑΗΔΙΑ

Ακόνη δεν ανέλαβε και δείχνει. το πρόσωπό του.

Ναι καλά καταλάβατε, αυτόν που νομίζει πως είναι προπονητής και θέλει να λέγεται προπονητής του Παναθηναϊκού μας. ΜΑΣ, ΜΑΣ, ΜΑΣ. Με κεφαλαία γράμματα μήπως κάποιο ρουφιανάκι το δει και του το μεταφέρει.

Για να τα πάρουμε όλα με χρονική σειρά. Πέρσι το καλοκαίρι ο πρόεδρος «άφησε να φύγει»(έδιωξε) τον Καραγκούνη. Φέτος χρησιμοποίησε μία φορά το όνομά του και τον ξεφτίλισε ο Κάρα αμέσως μετά. Σαν να μην έφτανε η πρώτη δόση τον ξαναχρησιμοποίησε σε συνέντευξη και πλέον περιμένουμε να τον ξαναβγάλει ψεύτη ο Κάρα. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, αλλά που να βρεις σοφό και να έχει και «ωα» στην ομάδα αυτή την στιγμή; Συνεχίζοντας θα θυμηθώ πως έφυγαν οι Κατσουράνης, Βύντρα, Λάζαρος...και δεν θα ξεχάσω πως απογυμνώθηκαν όλες οι γραμμές μα πιο πολύ η επίθεση. Στην επίθεση κράτησε τους Τοτσέ-Φορναρόλι, δηλαδή λιγότερο από μισό επιθετικό καθώς ο Φορνα-άμπαλος μόνο για πόλο κάνει και τον πληρώνουν και χρυσό. 

Γιατί απογυμνώθηκε; Ας μας πει ο Αλ Αφ. Όπως και να μας απαντήσει γιατί άφησε να του φύγει ο Πετρόπουλος που μόνος του πήγε να κρατήσει την ΑΕΚ στην κατηγορία. Ας κάνω πως τα ξεχνάω όλα αυτά και φτάνω στον Φιγκερόα. Έναν παίκτη μεγάλης αξίας που όμως είχε τραυματισμούς. Ξέρει τη θέση όσο λίγοι και μας το απόδειξε αμέσως μόλις έπαιξε. Λοιπόν «κύριε» προπονητά αυτόν δεν έχεις στα πλάνα σου για του χρόνου; Και ποιους έχεις; Το φονικό δίδυμο Τοτσέ-«πολίστα»...Η διοίκηση από την άλλη βρήκε αφορμή να μειώσει στο μισό την χρηματική πρόταση  που είχε συμφωνήσει όταν υπέγραφε με τον παίκτη τη συνεργασία. Αντί για 280.000 του δίνει 140.000.

Θέλεις να τον κρατήσεις; Διώξε τον Βασιλαρά και μερικούς ακόμη ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ από την ΠΑΕ και κράτα με τα χρήματα που θα εξοικονομήσεις τον παίκτη.

ΥΓ Επειδή το ξέχασα και δεν προλαβαίνω να αλλάξω το κείμενο για αν το κολλήσω εκεί που πρέπει. Κύριε προπονητά αν θέλεις νέους παίκτες πρώτα θα πρέπει να ψάξεις στους μικρούς της ομάδας, έπειτα να πείσεις κάθε τυχάρπαστο που προσέγγισες και μας «φτύνει» για να παίξει οπουδήποτε αλλού και μετά μας φέρνεις προτάσεις από την χώρα της τουλίπας και των coffee shops.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου