Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ανοίξτε τα μάτια σας

Εκεί που όλες μαζί ΑΡΔ και ΦΑΡΤ είχαν λουφάξει βγήκαν και κάνουν μία μαζική επίθεση στην αλήθεια και τον Καπετάνιο. Για να το θέσω όσο καλύτερα μπορώ προσπαθούν να κάνουν το κόκκινο πράσινο.

Ο εκβιασμός του Καπετάνιου από τους «διοικούντες» με κύριο άξονα την αγάπη του για το «παιδί» του, τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε σαν εκβιασμός από τον Καπετάνιο. Τι λέτε ρε κορίτσια; Έχω εγώ κάτι που θέλετε εσείς και ευθύνομαι εγώ αν εσείς έρχεστε τελευταία στιγμή; Τα στρινγκ δηλαδή τα φοράτε πριν πάτε στο κρεβάτι ή πριν βγείτε από το σπίτι;

«Ο Καπετάνιος έπεσε δεκάδες θέσεις στη σκέψη των παναθηναϊκών γιατί δεν έδωσε τζάμπα την περιουσία του». Εσύ που το έγραψες τι έχεις δώσει τζάμπα; Τα αφεντικά σου;

«Ο Καπετάνιος έπρεπε να δωρίσει την Παιανία στον σύλλογο για να έχει έτσι ένα ισχυρό χαρτί και να είναι ο πρώτος με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις» Και ο κάθε ΑΣΧΕΤΟΣ, ΓΑΥΡΟΣ που το παίζει πρόεδρος να θέλει να κάνει πολιτική χωρίς να έχει δώσει ούτε σεντ από την τσέπη του.

Το Απήλιον είναι νεότερο, άρα και καλύτερο. Φωστήρες μου δηλαδή το i30 είναι νεότερο από την προηγούμενη Φεράρι άρα και καλύτερο. Σε διαγωνισμό βλακείας θα ήσασταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Τεράστια η διαφορά του ενός από το άλλο αλλά το πολύ μαυράκι σας έχει κάψει και τα λίγα κύτταρα που είχε μέσα η γκλάβα σας. Τώρα έχει σανό και σκ@τ@.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου