Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Το «φαινόμενο» Χρυσή Αυγή

Είναι δίκαιο να τους αποκαλείς ως «φαινόμενο» γιατί έτσι το αντιλαμβάνεται ο πολύς κόσμος. Η αλήθεια διαφέρει. Αλλά γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν οι αντίπαλοί τους και πέφτουν μονίμως στην παγίδα να επαναλαμβάνουν τα λάθη τους;

Όταν έχουμε να κάνουμε με ένα κόμμα που είναι στο στόχαστρο όλων των υπολοίπων αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι χωρίς να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα. Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να τους χαρακτηρίσουν, όχι ευθέως συνήθως αλλά μέσω των ΜΜΑποχαύνωσης, ως δοόφόνους ξεχνώντας τον καπετάν Γιώτη, τους αναρχοάπλυτους του τΣύριζα, τις αυτοκτονίες λόγω των πολιτικών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ. Προσπαθούν να τους χρεώσουν επιθέσεις που δεν έχουν κάνει ποτέ(στους Αιγύπτιους ψαράδες που τους συγκράτησε μία πόρτα που έπεφτε ακόμη και με ένα αεράκι), ενώ οδηγούνται στη δικαιοσύνη για όσες έχουν κάνει αλλά και για γελοίες κατηγορίες(πως πήγε ο Κασιδιάρης να κλέψει-μαζί με άλλους- τη ... φοιτητική ταυτότητα ενός φοιτητή αλλά δεν του πήρανε τίποτα άλλο!!!). Αυτά σαν πρόλογος.

Τελευταίο μεγάλο θέμα ήταν το «ρατσιστικό» συσσίτιο της Μ.Πέμπτης. Χαμός έγινε από όλους τους πολέμιους της Χ.Α. Πριν την Μ.Πέμπτη άρχισαν τον πόλεμο για την «ρατσιστική» αυτή ενέργεια και την Μ.Πέμπτη την συνέχισε ο δήμαρχος της Αθήνας(και όχι των Αθηναίων). Ας τα σχολιάσουμε όλα από την αρχή. Η Χ.Α. είναι κόμμα του Ελληνικού κοινοβουλίου και θέλησε να προσφέρει τρόφιμα ΜΟΝΟ σε Έλληνες, αυτό ήταν που τους ενόχλησε. Λάθος των πολέμιων να εστιάσουν σε αυτή την επιλογή. Λάθος γιατί τόσα χρόνια οι πολιτικές των τελευταίων Κυβερνήσεων έχουν αντίκτυπο μόνο στους Έλληνες ή στη συντριπτική πλειοψηφία μόνο στους Έλληνες. Οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες δεν έχουν ΑΦΜ, δεν πληρώνουν φόρους, ασφαλιστικές εισφορές, εισάγουν και πουλάν λαθραία εμπορεύματα κ.α. ενώ οι Έλληνες έγιναν ο πληθυσμός στόχος για άντληση χρημάτων από τους υπουργούς Οικονομικών. Και ενώ υπάρχουν όλα αυτά τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ εσείς εστιάσατε πως θα δοθούν τρόφιμα μόνο σε Έλληνες; Είστε αφοπλιστικά ΚΡΕΤΙΝΟΙ και δυστυχώς πληρώνεστε πολλά ευρώ για αν μας γεμίζετε με τις βλακείες σας. Αν εγώ ή ο κάθε Έλληνας πεινάω(και φταίει το Κράτος για αυτό) τότε γιατί να έχω πρόβλημα που ένα κόμμα θα μου δώσει τρόφιμα και θα με προτιμήσει από έναν ξένο; Αυτή η ενέργεια βοήθησε στην άνοδο(που δεν την παρουσιάζουν) της δημοφιλίας του κόμματος.

Πάμε όμως στα γεγονότα της Μ.Πέμπτης. Πήγε ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ της Χ.Α. και προσπάθησε να χτυπήσει τον δήμαρχο της Αθήνας. Πάνω στην προσπάθειά των αστυνομικών ασφαλείας του δημάρχου Αθήνας να σταματήσουν τον Γερμενή χτυπήθηκε ένα κοριτσάκι και στη συνέχεια για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα είχαν το όπλο(που νόμιμα κατέχει και είναι γνωστό πως κατέχει όπως όλοι οι βουλευτές της Χ.Α. ασκώντας το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος) του στα χέρια τους(ο ένας, με τη δικαιολογία της πρόληψης χρήσης...). Αυτή είναι η ροή των γεγονότων και η είδηση. Πως το παρουσίασαν με αποτέλεσμα να γιγαντώσουν το θέμα και στο τέλος να μην μπορούν να κρύψουν την αλήθεια; "Πήγε με όπλο να χτυπήσει τον Καμίνη", "Χτύπησε ανήλικο κορίτσι", "Προσπάθησε να πυροβολήσει" και άλλες μπαρούφες που κατέρρευσαν. Πήγε να τον χτυπήσει και οι αστυνομικοί του Καμίνη παραδέχτηκαν πως στην προσπάθειά τους να τον σταματήσουν χτυπήθηκε το κορίτσι. Το όπλο δεν το ακούμπησε ποτέ ο Γερμενής, όπως πάλι παραδέχτηκαν οι δύο αστυνομικοί.

Ποιο το αποτέλεσμα όλων αυτών των λάθος ενεργειών από τους «υπαλλήλους»; Μα φυσικά να μάθουν οι Έλληνες πως ο ΕΛΛΗΝΑΣ δήμαρχος δεν άφησε να μοιραστούν τρόφιμα σε ΕΛΛΗΝΕΣ. Τελικά ποιος βγήκε κερδισμένος από την έκταση που πήρε το θέμα και η επίθεση στο αντισυστημικό κόμμα της Χ.Α.; Αν το ποσοστό τους στις επόμενες δημοσκοπήσεις(όπως το παρουσιάζουν) ξεπεράσει το 15% μην κάνετε σαν να μην το περιμένατε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου