Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Θέμα τιμής ο τίτλος

Είναι πλέον θέμα ΤΙΜΗΣ να πάρουμε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ και μάλιστα ο πιο πειστικός τρόπος είναι το 0-3. Διπλό «σπάσιμο» έδρας δηλαδή.
Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τι εννοώ, έχει σοβαρό πρόβλημα Παναθηναϊκοφροσύνης.

ΥΓ Αν πιστέψουν κάποιοι πως ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ, η πιο επιτυχημένη ομάδα των τελευταίων δεκαετιών στην Ευρώπη, έχει κλείσει τον κύκλο του τότε θα κάνουν όργια χωρίς να τηρούν ούτε τα προσχήματα. Η ομάδα θα πρέπει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στο μπάσκετ. Για να μην μείνει κανείς με την απορία.

6 σχόλια:

  1. FILE BTK , DISKOLO TO VLEPO EGINAN TRAGIKA LATHOI APO TON DIMITRI GIANNAKOPOULO TO KALOKAIRI,ALLA TA PIO MEGALA EGINAN TO 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στείλε το σχόλιο σου με όνομα και το δημοσιεύω. Αν δεν σε βολέψει κανονικά, τότε γράψε όνομα στο τέλος του σχολίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτη η γαμημενη ομαδα η ΤΣΣΚΑ και η Σκαταλανοι ποσο γτπ μπορει να'ναι.Δεν μπορω
    να το χωνεψω απο τα νευρα μου πως πηραν 2η σερι χρονια οι gay κουπα.Ομαδες 20 & 30 εκ/ριων
    να μην μπορουν οι παιχτες τους να βαλουν ενα γαμω 3ποντο να παιζουν οτι να'ναι και να
    εχουν τους πιο ακριβωπληρωμενους προπονητες...τι να πω....οτι κοιμαται ο θεος....βαρεθηκα να το λεω.
    Μακαρι να τους παρουμε το πρωταθλημα και να δειξει η ομαδα μας τσαμπουκα σε ολα τα παιχνιδια.Μακαρι να τους παρουμε 0-3!!

    ΧΕΛΙ13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ από χθες αν μου κλείσεις τη μύτη θα εκραγώ. Δεν έχω ανοίξει αθλητικά, γιατί δεν αντέχω την παπαρολογία και το χειρότερο είναι πως το πήραν δίκαια(Παναθηναϊκοί είμαστε όχι πρόβατα να γράφουμε ότι έρθει στο email) και χωρίς σπρώξιμο. Δεν μπορώ να τους χρεώσω τίποτα και αυτό με κάνει να σκάω πιο πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που το θέλω με διπλό σπάσιμο έδρας. Η μία φορά θα πούνε έτυχε, αλλά οι δύο είναι...άλλο φρούτο.
      Πάμε για το 0-3 με τον Μήτσο να κερνάει ΦΑΠΕΣ στο γαμπρό του Χοψονίδη.

      Διαγραφή
  4. Kαλησπερα αδελφε..
    Ο Παναθηναικος ειναι ΚΕΦΑΛΑΙΟ για το ευρωπαικο μπασκετ..
    Αυτο πρεπει να αντιληφθει ΑΜΕΣΑ ο Δημητρακης κ να αφησει τις κοντρες με τους γραφικους(Τομιτς,Αγγελοπουλους,Πριντεζη,Ρηγας κλπ)κ να κοιταξει πως να αλλαξει τα πραγματα στο ευρωπαικο μπασκετ(Ανατρεποντας για αρχη τον Μπερτομεου)κ να βαλει τις βασεις(σε ολα τα επιπεδα) να ειμαστε μια απο τις πρωτες ομαδες που μελλοντικα θα συμμετασχουν στην ευρωπαικη προεκταση του ΝΒΑ..
    Το πρωταθλημα θα το παρουμε εαν ειμαστε σοβαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς αν συνεχίσει έτσι θα είμαστε μάρτυρες της περιόδου παρακμής του Παναθηναϊκού. Ότι έχτιζαν οι « αντιβιοτικοί» το διαλύει αυτός.
      Πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να τα πάει τόσο άσχημα. Αν οι Αφοι δεν πάρουν το ρόλο του Κονσιλιέρε, ο Δ.Γ. θα είναι αυτός που θα απολέσει την αυτοκρατορία.
      Αδερφέ πρωτάθλημα θα πάρουμε αν κάποιος δει βίντεο από την στάση του Ζοτς σε κάθε παιχνίδι(όχι τις επιλογές, αλλά το πως αντιδρούσε δυναμικά και δεν τον έπαιρνε ο ύπνος).

      Διαγραφή