Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ποιοι, πως και γιατί;

Πέρασε το Πάσχα και παρά την Αναστάσιμη διάθεση που έχω δεν σκοπεύω να αφήσω ασχολίαστα τα όσα βλέπω, ακούω και διαβάζω για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παντού διαβάζω από «έγκυρους» και «έγκριτους» «δημοσιογράφους»(κοινώς ΑΡΔ) και bloggers με «άκρες»(ΦΑΡΤ δηλαδή) πως υπάρχει μεταγραφικός οργασμός. Σχεδιασμός, έλεγχος παικτών, συζητήσεις, προφορικές συμφωνίες. Αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το ποιοι έχουν αναλάβει όλη αυτή τη διαδικασία και πως.

Οι «έξυπνοι» θα γελάσουν και θα σχολιάσουν αρνητικά αλλά δεν απευθύνομαι σε ... «έξυπνους». Αλήθεια ως τι θα ενεργήσει ο Αναστασίου, ο Σαραβάκος και ο ενδοοικογενειακά κακοποιημένος αντιΠανανθηναϊκός; Η ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει την πρόσληψή τους, ΑΛΛΑ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ αυτοί ενεργούν για την ΠΑΕ. 

Σαν πολύς καιρός δεν είναι που είναι «ανεπίσημοι»; 
Αφού αυτοί θα είναι οι τελικές επιλογές του Αλ Αφ γιατί δεν τους ανακοινώνει; 
Τι φοβάται; 
Ποιο πρόβλημα υπάρχει; Τι δεν υπάρχει πρόβλημα; Έτσι λένε οι ΑΡΔ και τα ΦΑΡΤ αλλά το σανό ας το κάνουν delivery  στο λιμάνι. Αν όλα ήταν καλώς καμωμένα τότε θα είχαμε τόσες «πληροφορίες»;
Εγώ δεν έχω να σας απαντήσω σε όλα τα παραπάνω. Δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση, αλλά ούτε και κληρονομικό χάρισμα. Εγώ γράφω και σχολιάζω όσα γίνονται, όπως τα αντιλαμβάνομαι και όπως με εκφράζουν.
Νικολέτα σε βλέπω να λογοδοτείς πρώτη και να αρχίζεις πάλι το κλάμα αλά Μάρθα Βούρτση.

ΥΓ Βγάλανε leak για τον Μινχ. Το περίεργο είναι πως κυκλοφόρησε από όσους δεν βγάζουν μιλιά για την «πρόσληψη» του «κακοποιημένου». Είναι εντελώς ηλίθιοι;

2 σχόλια:

  1. Αδερφφε μου χρονια πολλα και ελπιζω να περασες καλα.
    Δυστυχως, ο Αλαφουζος ακομα και καλες προθεσεις να ειχε-που δεν το πιστευω- ειναι ομηρος ολων αυτων που αυτοαποκαλουνται Θυρα 13.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Χάρη. Χριστός Ανέστη.
      Δόξα τον Θεό καλά πέρασα. Οικογενειακά και ήσυχα. Ελπίζω και εσύ αλλά και όλος ο κόσμος να πέρασε καλά και να επέστρεψαν όλοι(όσοι πήγαν κάπου) χωρίς προβλήματα.

      Δυστυχώς έχω τεράστιο πρόβλημα με αυτό που γράφεις και δεν μπορώ να βρω τη λύση. Ο Αλαφούζος είναι "όμηρος" της Θ.13 ή η Θ.13 "όμηρος" του Αλαφούζου; Όσο και αν διαφωνώ με την σημερινή Θ.13 δεν μπορώ να πιστέψω πως στη συντριπτική τους πλειοψηφία(πλην των επικεφαλής) δεν θέλουν να δουν ξανά τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή και να γράφει ιστορία στην Ευρώπη. Σε αντίθεση με αυτούς δεν ξέρω τι θέλει ο Αλαφούζος για την ομάδα και βαρέθηκα τα ψέματα και τα λάθη του. Είναι ακριβώς η περίπτωση "κότα-αυγό". Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για τους υπόλοιπους.

      Διαγραφή