Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Έτσι χτίζονται καριέρες

Πλέον στα βιβλία/σημειώσεις του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο λύκειο θα πρέπει να μπει και ακόμη μία κατηγορία. Αυτή του επαγγέλματος της γλοιώδους πόρνης. Σήμερα στον ΑΝΤ1 είχε ένα « ντοκιμαντέρ» για τους τρόπους που μία ... τέτοια χτίζει την καριέρα της, και μάλιστα σε παραλλαγές.

Σίγουρα καταλάβατε για ποιες λέω. Τις εντός αλλά και τις εκτός των γραμμών στο Μαρούσι. Οι εντός γραμμών δεν έβλεπαν τίποτα ακόμα και όταν η μία ρωτούσε την άλλη, η δεύτερη της απαντούσε πως όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει τίποτα. Δύο πένανλτυ για τον διεκδικητή και δύο-τρεις κόκκινες εις βάρος του ... ευνούχου δεν δόθηκαν ποτέ. Σε αντίθεση με αυτά που δεν δόθηκαν, οι ευνούχοι πήραν κάτι(αφού τους λείπει κάτι άλλο) για να ισορροπήσουν. Πήραν πέναλντυ την στιγμή που «έπρεπε» για να σιγουρέψουν το τρόπαιο. Τελικά αυτή η άτιμη η τεχνολογία δεεν έμεινε στα γυαλιά που χρησιμοποιείς σαν οθόνη, αλλά προχώρησε και στους φακούς επαφής που τα βλέπεις όλα κόκκινα του gay.

Σαν να μην έφταναν οι καριερίστριες με τα σορτς είχαμε και τις καριερίστριες με τα μικρόφωνα που έβρισκαν για όλα και από μία «καλή» δικαιολογία. Δεν είδε κανείς το πρώτο πέναλντυ. Δεν ήταν αποβολές οι μαρς κόκκινες κάρτες στα κακομαθημένα δρεπανηφόρα των μούλων και φυσικά ήταν όλα καλά στην βουτιά τύπου Ίβιτς, Καραπιάλη, Τζόρτζεβιτς(ανατροπή εκτός και βουτιά εντός). 

Αφού τα βιβλία στα σχολεία μας είναι «έργα» κάποιων γυναικών όπως η Δραγώνα και η Ρεπούση, γιατί να μην μπει και αυτό το «λειτούργημα» στα βιβλία του ΣΕΠ; Τουλάχιστον αφού γάμησαν την κοινωνία μας ας δείξουν τον σάπιο και εύκολο τρόπο στους όμοιούς τους.

ΥΓ Μία ερώτηση. Ο Τσιώλης χάρηκε ή λυπήθηκε με το αποτέλεσμα;
ΥΓ2 Οι τραυματισμοί του πιο τρύπιου αμυντικού, που έφαγε ξύλο στη Θεσσαλονίκη πριν πιάσει δουλειά στους gay, μου θυμίζουν περιπτώσεις ΦΟΥΛ ΝΤΟΠΑΣ. Βγάλτε με ψεύτη αν μπορείτε.

4 σχόλια:

  1. Συγνώμη για το off topic αλλά κάπου ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου για το σφάξιμο του Αστέρα χθες.Όταν το σύστημα που στηρίζεις και σε στήριξε για να μην πέσεις λόγω στημένων σε πηδάει τότε κύριοι του Αστέρα μην διαμαρτύρεστε.Απλά τα πράγματα.Τι νομίζατε ο γάβρος το καλοκαίρι προσπαθούσε να σας κρατήσει στην σουπερλίγδα γιατί τον έπιασε η καλοσύνη.Την ψήφο σας ήθελε στην σουπερλίγδα.Αντε και λόγω του σκούξιμο που κάνατε σας βλέπω του χρόνου να παλεύεται για την κατηγορία.Χαζή ήταν η Βέροια που την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος αν και σφάχτηκε από τον γάβρο δεν έβγαλε ούτε μιλιά.Σου λέει αν μιλήσω από τώρα θα είμαι για την β εθνική.Περασικά σας λοιπόν και συνεχίστε να στηρίζετε τους ψευτονταμπλούχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πιο σχετικό το θέμα εδώ.
      Αδερφέ αν βάλω σε μία ζυγαριά την χαρά κάποιων μούλων, γιατί οι πολλοί ξύπνησαν και εκεί, και τη συνδυάσω με το γεγονός πως σε μερικά χρόνια οι νεότεροι θα μας χαρακτηρίζουν γραφικούς όταν τους λέμε για τις κλοπές των gay και από την άλλη την « δικαιοσύνη» που αποδόθηκε στον Αστέρα τότε πραγματικά θα προτιμούσα να το πάρει ο Αστέρας. Δεν αντέχω άλλο την προπαγάνδα και την βλακεία των gay και σε λίγα χρόνια θα υπάρχουν νέοι που θα μαθαίνουν την πλαστή ιστορία του ποδοσφαίρου και μετά θα μιλάνε για τα ... πρωταθλήματα και τα ... νταμπλ όπου τα περισσότερα είναι προϊόντα κλοπής.
      Ναι μεν καλά να πάθει ο Αστέρας αλλά θα προτιμούσα να το έπαιρνε εκείνος.

      Διαγραφή
    2. Πίστευες φίλε ΒΤΚ ότι θα τους άφηναν;Εννοείτε και εγώ θα το ήθελα.Όπως στην Αγγλία το πήρε η Γουίγκαν.Αλλά εδώ στο Ελλαδιστάν δεν γίνονται τέτοια πράγματα.
      Εγώ χάρηκα απλά γιατί όταν συναναστρέφεσαι με απατεώνες τότε μην περιμένεις καλύτερη κατάληξη.Αν έμαθε το μάθημα του ο Αστέρας θα φανεί στο προσεχές μέλλον.Ο Αλαφούζος παρακαλάει ο κακομοίρης μπας και φτιάξει κανένα μπλοκ ομάδων κατά του γάβρου.Ίδωμεν να δούμε πως θα κινηθεί και ο Σαββίδης.
      Όσο για τους γάβρους μην ψάχνεις γιατρειά.Δυστυχώς θα αναφερθώ σε ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα των Βαρδινογιάννηδων.Όταν άφησαν τον γάβρο μία οικογένεια με τέτοια δύναμη και έχοντας αποδείξεις για στημένα, για κασσέτες, για παιχνίδια στο στοίχημα αφού είχαν τελειώσει οι αγώνες με εμπλεκόμενους δημοσιογράφους και δεν έκανε ότι ήταν δυνατόν για να τους ξεφτιλίσει τι περιμένεις να γίνει.Όχι τίποτα άλλο αλλά έχει γίνει και συνήθεια πια να ευνοείται ο γάβρος και να βαριόμαστε να ασχοληθούμε.

      Διαγραφή
    3. Το ήθελα, το ήλπιζα αλλά δεν το πίστευα.
      Δεν είδα επίσημη αντίδραση από τον Αστέρα. Δεν θέλει να χάσει την εύνοια και δεν θα καθίσει να βγάλει μόνος του τα μάτια του. Πέρσι παραλίγο να πέσει και φέτος πάει για Τσου.Λου.
      Η οικογένεια δυστυχώς δεν έκανε τίποτα για να γκρεμίσει εξ αρχής και συθέμελα την παράγκα και θεωρώ πως ήταν απόφαση ΒΒ.
      Όσο για τον Αλ Αφ δεν θα βρει συμμάχους πουθενά αφού ούτε και ο ίδιος επιθυμεί να συγκρουστεί πραγματικά. Με πορδές(τουιτς) δεν βάφονται αυγά.
      Μην σε νοιάζει για κανέναν παράγοντα «μας» γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος να ασχολείται με τους gay και τις κλοπές τους. Αν σταματήσουμε να ασχολούμαστε θα τους νομιμοποιήσουμε. Θα χτυπάμε γροθιές σε κάθε μαχαίρι που θα βγαίνει. ποιος θα βγει ζημιωμένος; Εμείς που δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε ή αυτοί;

      Διαγραφή