Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Οι απουσίες για το μπαράζ...

Αρχίζουν να έχουν άλλη τακτική στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μία τακτική που θυμίζει πιο πολύ μπάσκετ. Τουλάχιστον αυτό εγώ καταλαβαίνω και δεν μου αρέσει έτσι όπως εφαρμόζεται. Τακτικές εφαρμόζεις απέναντι σε αντιπάλους-φόβητρα ή τουλάχιστον ισοδύναμούς σου όταν έχεις να κερδίσεις κάτι πολύ μεγάλο.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να μην ανακοινώνονται οι προσλήψεις που ήδη έχουν γίνει, να ανακοινώνονται οι τραυματισμοί και οι «τραυματισμοί». Άντε και οι προσλήψεις να μην ανακοινώνονται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αλλά να ανακοινώνονται τραυματισμοί και μη αποθεραπείες παικτών που δεν θεωρώ απίθανο να τους δούμε σε δύο μέρες βασικούς στην 11άδα είναι τραβηγμένο. Με την Ξάνθη παίζουμε όχι με την Τότεναμ. Αν ο Παναθηναϊκός φοβάται την Ξάνθη τόσο που να αφήνει «πληροφορίες» να κυκλοφορούν ώστε να ξεγελάσει τους αντίπαλους είναι ενέργεια που δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου.

Τέλος πάντων σε δύο ημέρες θα γνωρίζουμε αν τελικά ήταν αλήθεια ή όχι οι τραυματισμοί και οι καθυστερήσεις στην αποθεραπεία των παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου