Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Σε χάλασε Δημήτρη;

Όταν εσύ προσεγγίζεις την «θύρα13» είτε βάζοντας τους μέσα χωρίς εισιτήριο, είτε αβαντάροντας τις επιλογές τους τότε ο μόνος που είναι υπεύθυνος για το άδεια γήπεδο είσαι ΕΣΥ.
Γιατί είσαι εσύ και με όσα λες γίνεσαι ΓΡΑΦΙΚΟΣ; 

Γιατί πολύ απλά Δημήτρη ο οπαδός που πληρώνει δεν είναι ΜΑΛΑΚΑΣ. Ο οπαδός που πληρώνει το αντίτιμο θέλει να έχει τη θέση του, τον χώρο του και την ασφάλειά του. 
Παραμυθάκια του τύπου "πύρινος κόσμος" και "πύρινη ατμόσφαιρα" να τα λες σε φυτά και ορφανά. Επέλεξες να τους ανοίξεις τις πόρτες και να μπουν μέσα στο γήπεδο συνολικά 30.000 άτομα και τιμωρήθηκες για την επιλογή σου. Αλλά πως είναι δυνατόν να ζητάς από τους τζαμπατζήδες κηφήνες να πληρώσουν.
Κάτσε στη θέση σου και ζήτα ταχύρυθμα μαθήματα διοίκησης από τον πατέρα και τον θείο σου. Και εκείνοι άφηναν να μπει μέσα κόσμος αλλά όχι και τόσες χιλιάδες και όχι χωρίς ένα τυπικό έλεγχο. Άλλο ο μπατίρης μαθητής-φοιτητής που θέλει να έρθει αλλά δεν έχει χρήματα, άλλο ο γονιός που είναι άνεργος και ταΐζει το παιδί του με το ζόρι και άλλο ένα μάτσο αλήτες με τους οποίους συνδιαλέγεσαι.
Όπως έστρωσες έτσι θα κοιμηθείς.

2 σχόλια:

  1. Πρασινος Ρεντης23 Μαΐου 2013 στις 12:51 μ.μ.

    Ο απολυτος προσδιορισμος!Δε θα μπορουσε κανεις να τα πει καλυτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που βλέπουν, αισθάνονται και λένε οι πολλοί αλλά οι λίγοι(ΑΡΔ) δεν τα προβάλουν ποτέ.

      Διαγραφή