Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Όλοι μαζί για να φύγει ο «σωτήρας»

Ο τύπος νομίζει πως είναι τσοπάνος και έχει το κοπάδι να το σαλαγάει. Τα πρόβατα μεγάλε είναι προς λιμάνι μεριά. Πρέπει να του αναγνωρίσω πως έχει πολύ θράσος και άγνοια κινδύνου για να κάνει τέτοιες δηλώσεις δημόσια.

"Εγώ πήρα τον Νταμπίζα της Νιουκάστλ. Ο Νταμπίζας ήταν τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και, από αυτά, τα δυο χρόνια το πρωτάθλημα πήρε ο Παναθηναϊκός. Αν θέλετε να δημιουργήσετε πρόβλημα με φαντασιώσεις ότι είναι Ολυμπιακός, είναι δικό σας πρόβλημα. Αν δεν θέλετε τον Νταμπίζα, τότε να φύγω και εγώ! Όταν εγώ παίρνω μια ευθύνη και στηρίζω έναν άνθρωπο, τον στηρίζω μέχρι το τέλος..."

Αν είναι να φύγει του κάνω και το εισιτήριο.

6 σχόλια:

  1. Πολλά πράγματα έχουμε να πούμε για την χθεσινή συνέντευξη Αλαφούζου.
    Στα θετικά όσων είπε το σεντράρισμα του Βγενόπουλου για το θέμα της ΓΗΠΕΛ λέγοντας ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα επί της ουσίας.Οπότε κύριε Βγενό βάλε τα λεφτά να τελειώνουμε.
    Θετικό επίσης μου φάνηκε το όραμα για την λεωφόρο.Τώρα θα μου πείτε να συμβιβαστούμε με ένα γήπεδο που δεν πληρεί τις προυποθέσεις για ένα μεγάλο σύλλογο.Τι να κάνουμε όμως στο κράτος που ζούμε όπου μία επένδυση δεν μπορεί να γίνει εύκολα συμβιβάζεσαι με ότι έχεις.
    Για την Παιανία τώρα θα ήθελα να ακούσω και ένα μπράβο στην οικογένεια που μας αφήνει τσάμπα να είμαστε εκεί.Δύσκολο βέβαια αν έχεις μπροστά σου τους οργανωμένους να το πεις αλλά έπρεπε να λεχθεί.
    Θετικό επίσης ήταν το γεγονός ότι ακούσαμε επιτέλους να κράζουν τις φυλλάδες τις δήθεν αντικειμενικές ήδη σήμερα ο Χελάκης έχει γράψει άρθρο για το πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό οπότε ήδη η τοποθέτηση έπιασε τόπο.Όχι πως θα αλλάξει τίποτα αλλά τουλάχιστον όταν γράφουν μαλακίες να το σκέφτονται δύο φορές.
    Τώρα για το θέμα Νταμπίζα τι να πω για άλλη μια φορά η διοίκηση του Παναθηναικού έβαλε αυτογκόλ(διαχρονικό πρόβλημα αυτό) δημιουργώντας θέμα χωρίς να έπρεπε να υπάρχει καν.Σιγά την προσωπικότητα του Νταμπίζα που μας έχει κάνει να ασχολούμαστε συνέχεια με αυτόν.Δώστου τον πούλο τώρα να τελειώνουμε κύριε ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτη από τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν πιστεύω τίποτα. Ούτε καν αυτό που έβαλα εγώ. Μας έχει φλομώσει στο ψέμα και γελάει που υπάρχουν ακόμη κάποιοι που τον πιστεύουν. Θυμάσαι τι είχε πει για τον Νταμπίζα και τον Καραγκούνη, μετά τα γύρισε και τώρα τον ξαναέμπλεξε τον Κάρα μέχρι να τον βγάλει άλλη μία φορά ψεύτη.

      Θα συνεχίσω με τις έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και εκεί στήριξε τα πλάνα του για την ομάδα, την στήριξη στον Ύπνο μέχρι να διώξει τον Κατσουράνη και μετά τον απέλευσε. Να θυμίσω σε όλους και την συναλλαγή με την εγγραφή μελών στην ΠΣ, που με εγγραφή 20 ευρώ έπαιρνες δώρο φανέλα με τιμή λιανικής 70 ευρώ. Όσο για το γηπεδικό, δεν ξεχνάω τις διαβεβαιώσεις για την επιστροφή μας τον Γενάρη κλπ. Η Λεωφόρος μπορεί να γίνει εφαλτήριο δημιουργίας μίας μεγάλης ομάδας αλλά και από την άλλη να είναι η "ταφόπλακα" του Παναθηναϊκού μας. Αν στο γήπεδο ισχύσουν οι συνθήκες του ΟΑΚΑ με τις οργανωμένες επιθέσεις σε οικογενειάρχες τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει επιλέξει μόνος του το δρόμο της καταστροφής.

      Όχι αδερφέ μου αυτόν τον άνθρωπο εγώ δεν τον πιστεύω και τον έχω τοποθετήσει στην κατηγορία του μεγαλομανή ψεύτη γαύρου. Δεν στα γράφω για αν σε κοντράρω αλλά γιατί τόσο καιρό επικοινωνούμε όμορφα.

      Κάτι τελευταίο που το φώναζαν εδώ και πολύ καιρό τα αδέρφια από το mypanathinaikos. Οι οργανωμένοι πλέον δεν υπάρχουν όπως τους γνωρίζαμε ή όπως ήμασταν μέλη τους παλιότερα. Αν δεν έχεις κάποιον να σε ελέγχει, πως να τον φοβηθείς;

      ΥΓ Αν είχε πρόβλημα η ΠΑΕ με το θέμα ΓΗΠΕΛ δεν θα έβγαινε ποτέ ο ΙΒΒ(που είναι «σφίγγα») να δέχεται να αναλάβει τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν από το θέμα αυτό και μάλιστα με μεγάλη ευκολία;

      Διαγραφή
  2. Πρασινος Ρεντης18 Μαΐου 2013 στις 2:36 μ.μ.

    Ας του θυμησει καποιος την δηλωση του Νταπιζα μετα τον τελικο του κυπελλου οτι ο Παναθηναικος δεν ειχε ποτε την βαρια φανελλα και το ειδικο βαρος του ολυμπιακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να μην το ξέρει από πρώτο χέρι; Αφού και ο ίδιος γαύρος είναι. Τουλάχιστον αυτά δήλωνε παλιότερα.

      Διαγραφή
  3. Όπως όμως διαβάζω στα αντικειμενικά site, ο μικλός τουίτυ, έκανε κατάθεση ψυχής και το αλαλάζον πλήθος των καυσίμων της εκτόξευσης - τα "παιδιά" - τον "ξέσκισαν" με την επιμονή τους και προσπαθώντας να του δώσουν κι άλλη πίεση...Μιλάμε ο άνθρωπος δεν εύρισκε μέρος να κρυφτεί από την τόση πίεση!

    Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο ηλίθιοι είναι οι συγκεκριμένοι? Τι τους έχει τάξει πάλι αυτός και ο άλλος εκτοξευτήρας? Δεν μπορώ, τελώ υπό πλήρη σύγχιση.

    Πιστεύω ότι το χτεσινό ήταν μια ύβρις προς την ιστορία της ομάδας μας!

    ΥΓ. Μπορώ κι εγώ από το υστέρημά μου να συνεισφέρω για το εισιτήριο του αλλεργικού, να ξεκουμπιστεί μήπως και βρούμε την ησυχία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ ο άνθρωπος αυτός είναι κομμάτι του σάπιου χώρου των ΜΜΑποχαύνωσης άρα και όχι μόνο δεν θα τον «χτυπούσαν» αλλά θα συνεχίσουν να τον αβαντάρουν. Το κακέκτυπο της Θ13 που υπάρχει τώρα δεν μπορεί να ασκήσει πίεση ούτε στο μαξιλάρι που βάζει το κεφάλι της.

      Ηλίθιοι; Ναι. Πόσο ηλίθιοι; Όχι τόσο πολύ, ώστε να είναι ικανοί να παίρνουν κάτι ψιλά για χαρτζιλίκι.

      Βιώνουμε συμπεριφορές που αποτελούν ντροπή για την ομάδα τα τελέυταία πολλά χρόνια. Μετά την ύβρη όμως ακολουθεί η...(εμείς το ξέρουμε αλλά τα καραγκιοζάκια και οι Τζούλιες δεν έχουν τέτοια γνώση). Όταν έρθει η ... εμείς θα δικαιωθούμε και η τάξη θα αποκατασταθεί. Αν αναλάβει και η δικαιοσύνη να πράξει αυτά που πρέπει τότε ίσως αρχίσουμε να πιστεύουμε πάλι σε αυτό το θεσμό.

      Κάθε συνεισφορά δεκτή για το εισιτήριο αλλά τον βλέπω να φεύγει στον πάτο ενός μονοπύθμενου με καύσιμα από αυτά που περισσεύουν από τον εκτοξευτή.

      Διαγραφή