Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Τι θα αποφασίσει η επιτροπή;

Αρνητική η εισήγηση του Δημητρίου(άλλα ΦΑΡΤ τον γράφουν Γιώργο και άλλα Δημήτρη) για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού. Πέρα από την διαφορά που έχουν τα ΦΑΡΤ στο όνομα του εισηγητή δεν έχουν και κοινή γραμμή για το πως εξελίχτηκε η εκδίκαση της έφεσης. Άλλοι είναι συγκρατημένοι και άλλοι υπεραισιόδοξοι και σίγουροι. 

Στις επόμενες ώρες θα γνωρίζουμε ποια θα είναι η απόφαση. Βέβαια εκεί πλέον να δω αν είναι αρνητική, που δεν το θέλω, πως θα το κουκουλώσουν. Τι θα γράψουν πάλι; Πως όπως και στη δίκη με τον «εκτοψευτή» δάκτυλος της οικογένειας ήταν αυτός που ευθύνεται για το αποτέλεσμα; Περιμένω να ακούσω την απόφαση και να γράψω και εγώ τη δική μου άποψη.

30 σχόλια:

  1. Η απόφαση για μας είναι αρνητική και θετική για τον ΠΑΣ. Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγήκε; Δεν το βρίσκω πουθενά.
      Ήξερα μόνο για τις δύο αρνητικές εισηγήσεις(Παναθηναϊκός και ΠΑΣ)

      Διαγραφή
    2. Από το πρωί είναι γνωστό...

      Διαγραφή
    3. Άλλο αρνητική εισήγηση και άλλο μη αδειοδότηση.

      Διαγραφή
    4. Για την απόφαση μιλάω.

      Διαγραφή
    5. Ίσως ξέρεις κάτι παραπάνω, αλλά εδώ Θεσσαλονίκη δεν έφτασε τίποτα. Ούτε σε πληροφορία, ούτε σε εκτίμηση.

      Διαγραφή
    6. Ο δικός μου το έμαθε από το πρωί. Τον εμπιστεύομαι.

      Διαγραφή
    7. Λογικά δεν είσαι όμως ο Σπύρος και με εκθέτεις γιατί δεν βάζεις όνομα. Γράφεις σχόλια που δεν θα «έκοβα» ποτέ αλλά είναι ανώνυμα.

      Διαγραφή
    8. Δεν είχα σκοπό να σε εκθέσω φίλε μου!!! Σπύρος

      Διαγραφή
  2. Πάντως είναι μεγάλη ξεφτίλα για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας να μην μπορεί να πάρει αδειοδότηση και ακόμα μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι ότι αντί να σκύψει το κεφάλι και να ζητήσει συγνώμη στέλνει τα "παιδιά" στην ΕΠΟ να καθαρίσουν και απειλεί με μηνύσεις τον εισηγητή. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους.
    υγ. τα έργα στην Λεωφόρο πως πάνε?
    Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Αγόρασε» για την ομάδα προπονητικό κέντρο μην τα θέλεις όλα δικά μας.
      Κοντεύουν να γίνουν πιο γραφικοί από τον κυρ Νίκο, τον Αλέφαντο, με τις αγωγές που κάνουν. Όσο για τα παιδιά, είναι από τους τελευταίους υποστηρικτές με μυαλό κότας που κάνουν ότι τους πούνε.
      Αν ακυρώσει ο Μαρκόπουλος την συμφωνία μετά τον εκβιασμό και τις καθυστερήσεις να δω τι θα κάνουν και τι θα λένε.

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά ο Αλέφαντος φοράει παντελόνια. Ο Μαρκόπουλος εκβιάζεται και δεν νομίζω ότι θα κάνει πίσω, δεν τολμάει. Κουράγιο Βασίλη, ίσως να γίνει κάτι...

      Διαγραφή
    3. Το έχω γράψει εδώ και καιρό "θα έχουμε καυτό καλοκαίρι". Αν τελικά δεν συμβεί αυτό που περιμένω θα βγω να γράψω πως έκανα λάθος.
      Βλέπω όμως περίεργες κινήσεις, όπως εγώ τις κρίνω, σπασμωδικές, χωρίς να είναι καλά μελετημένες και μου προκαλεί χαρμολύπη. Χαρά γιατί πιθανόν θα έχουμε εξελίξεις και λύπη για την ακόμη μία χαμένη χρονιά και την κούπα που θα πάει στους gay.

      Διαγραφή
    4. ρε φιλος...αυτος θα ειναι ο νεος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! επειδη δε στο λενε οι δημοσιοφραγοι..... δε το εχεις πιστεψει απλα... θα το δεις στο γηπεδο δε πειραζει κ θα ΜΠΕΙΣ... κ εσυ στο κλιμα...θες δε θες

      Διαγραφή
    5. Αν αυτός θα είναι ο νέος Παναθηναϊκός εγώ τις επόμενες μέρες θα δείξω και το νέο του σήμα. Και επειδή δεν με γνωρίζεις να σε πληροφορήσω πως όποτε βρω στο δρόμο μου τοίχο, ή θα τον γκρεμίσω ή θα με τσακίσει. Συμβιβασμούς δεν κάνω και δεν μπαίνω πουθενά. Για να μπω σε μία Λεωφόρο μαζί με τους γαυρόψυχους θα είναι μόνο για να τους βγάλω με κλωτσιές από την ιστορική 13.

      Διαγραφή
  3. Στημένε BTK γιατι δεν λες την αληθεια στο κοσμο;
    Αν δεν πάρουμε την αδειοδότηση μοναδικός υπεύθυνος θα είναι ο Βαρδινογιάννης..
    Κ τώρα δε θα μπορούμε να πάρουμε και το νέο ανερχόμενο παγκόσμιο αστέρι τον Μπορεκ και τα άλλα λαβράκια..
    Γρήγορα! Όλοι στην ΕΠΟ να τους δείρουμε..
    Αχ ρε φίλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ξεσκέπασες αδερφέ. Είχα την καβάτζα της οικογένειας για καμιά «χορηγία» στο blog και μετά αν το κάνω και portal αλλά εσύ με έδωσες στον κόσμο.
      Μην το γελάς αυτά τα 100-150 γίδια αυτό θα πούνε αύριο. Θα πούνε πως φταίει όχι απλά κάποιος της οικογένειας αλλά ο Καπετάνιος. Αντί να είναι έξω από τον ΣΚΑΙ και το σπίτι του προέδρου(ή όπου βρίσκεται) και να διαμαρτύρονται για την σημερινή αισχρή κατάσταση, αφού αυτό θέλουν τόσο πολύ να κάνουν.
      Χώρια που σε βρίσκω πίσω σε πληροφορίες, τον (Τ)Ρομπέρ του ΠΑΟΚ λέει θέλουμε. Να πάρουμε ότι θέλουν οι άλλοι να ξεφορτωθούν ως άχρηστο.

      Διαγραφή
    2. "να" το κάνω, όχι "αν" που από ταχύτητα έγραψα

      Διαγραφή
    3. OXI!!! Μη μου πεις ότι θα χάσουμε και τον Ρομπέρ!!!
      Ειναι μεγάλη παικτούρα φίλε, δεν ξερεις εσύ..
      Οσοι δεν πάτε να δείρετε στηθείτε τώρα στα ραδιόφωνα για να μάθετε ΑΝ η ομάδα μας θα καταφέρει να πάρει αδειοδότηση και αν θα σπάσει το κατεστημένο..
      Ήδη γνωρίζουμε τι θα λένε αύριο ανάλογα με το αποτέλεσμα αδερφέ, έχουν κιόλας γραφτεί τα κείμενα..
      Για γέλια ή για κλάματα αυτά που γίνονται στη Πανάθα τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρόνια;

      Διαγραφή
    4. Προφανώς και δεν ξέρω αδερφέ. Δεν ξέρω να παίζω pro και fifa όπως οι Νικολέτες.
      Αν βρίσουν μερικές γυναίκες ακόμα θα σπάσουν πολλά κατεστημένα, αλλά όταν γυρίσουν σπίτια τους θα συνεχίσουν την επιστημονική έρευνα της χειρονακτικής εργασίας τους.
      Τι αύριο, αύριο μόνο στις εφημερίδες θα διαβάσεις τα έτοιμα από καιρό κείμενα. Στο ίντερνετ αν ανακοινωθεί η απόφαση στις 11.05.00 αυτοί θα έχουν το κείμενο στις 11.05.01 στους ρουφιανοχώρους τους.
      Για εμάς είναι για κλάματα, μόνο οι gay γελάνε. Ακόμη και κάπως αντικειμενικοί Παοκτσήδες ξενερώνουν με την κατάστασή μας. Και γράφω κάπως αντικειμενικοί γιατί εδώ δεν υπάρχει αυτό το είδος του "αντικειμενικού".

      Διαγραφή
  4. Σε καταλαβαίνω!
    Σκέψου όμως την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει για να απαξιώσουν εντελώς την ΠΑΕ. Νομίζω ότι εκτελούν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο. Δεν μασάω ότι όλα γίνονται τυχαία. Και παρατήρησε ότι μέχρι τώρα έχουν πετύχει 100%.
    Απομάκρυναν την πλουσιότερη οικογένεια του τόπου, με τα καλά της και τα ΚΑΚΑ της, απέτρεψαν υποψήφιο επενδυτή και τελικά έφεραν την ομάδα στα μέτρα τους. Έχουν ΟΛΑ τα ΜΜΕ μαζί τους και τον σκληρό πυρήνα των οργανωμένων. Ελέγχουν πλήρως την κατάσταση και δεν θα αφήσουν την ΠΑΕ χωρίς να δώσουν σκληρή μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ στο "σκληρό πυρήνα", αυτοί είναι τόσο λίγοι και τόσο καμμένοι που τους τελειώνω ακόμα και εγώ εξ αποστάσεως σε 5 λεπτά αν μου δώσουν την εξουσία-δύναμη να το κάνω. Και επειδή ήδη πολλοί "σκληροί" οπαδοί αλλάζουν ρότα θα έχουν πρόβλημα στην ΠΑΕ.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ μαζί σου. Όντως είναι λίγοι, όμως είναι οι μόνοι που "ακούγονται". Από τη στιγμή που η μεγάλη πλειοψηφία σωπαίνει έχουν ξεσαλώσει.
      Ποια είναι η πρόβλεψη σου για αύριο? Τι θα σκεφτούν για να διώξουν τις ευθύνες από πάνω τους? Σπύρος.

      Διαγραφή
    3. Επίσημα ξεκίνησε να μιλάει η Κύπρος, ανεπίσημα και άλλοι πολλοί. Περίμενε εξελίξεις το καλοκαίρι.
      Για την μετατόπιση ευθυνών θα δούνε την απόφαση και ανάλογα θα τις μεταφέρουν σε Καπετάνιο(για το θέμα του προπονητικού), ΙΒΒ(γιατί έτσι έχουν μάθει) ή και στους δύο μαζί. Είμαι περίεργος να δω τι θα σκεφτούν.

      Διαγραφή
    4. Και εγώ αδελφέ. Χάρηκα που τα είπαμε!!! Σπύρος.

      Διαγραφή
    5. Και εγώ, μιας και είχαμε χαθεί για κάποιο διάστημα.

      Διαγραφή
  5. ΣΠΥΡΟΣ....ΕΓΓΥΗΣΗ-ΕΓΓΥΗΣΗ-ΕΓΓΥΗΣΗ-ΕΓΓΥΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουλάχιστον ο Σπύρος έχει το θάρρος να τα γράφει και να μην κρύβεται στην ανωνυμία του όχλου που κάνει μόνο ντου και εκτελεί εντολές.

      Διαγραφή
    2. Βγήκαν λάθος οι πληροφορίες ή άλλαξε η απόφαση το βραδάκι. Όπως και να έχει καταφέραμε να πάρουμε άδεια!!! Το κατόρθωσε και αυτό η διοίκηση του -37. Σειρά τώρα έχουν άλλες επιτυχίες. Καλημέρα Βασίλη. Σπύρος.

      Διαγραφή