Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Συνάντηση μιας κορυφής(Μακρόπουλος) με δύο...

Από χθες βγήκε στον αφρό πάλι πως οι σχέσεις ΠΑΕ-ερασιτέχνη είναι κακές με ευθύνη της ΠΑΕ.εδώ
Τι κάνουν όμως για να αποπροσανατολίσουν τον οπαδό του Παναθηναϊκού;
Οργανώνουν μία συνάντηση του προέδρου του Ερασιτέχνη με δύο στελέχη του Παν.Κι. Ναι αυτού του κόμματος που μας έκανε ανέκδοτο στα χείλη κάθε κομπλεξικού. Τα θέματα που συζήτησαν είτε ήταν ανούσια(γηπεδικό, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα παρά μόνο Λεωφόρος) και η ΓΣ του Ερασιτέχνη(που δεν τους πέφτει λόγος). 
Επιπλέον έχωσαν το χέρι βαθιά στην τσέπη, όπως και οι Α-μέτοχοι, και "Τέλος, σε μία προσπάθεια έμπρακτης στήριξης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, προτάθηκε η ανάληψη του τμήματος της Σκοποβολής, με πρόθεση να καλυφθεί το σύνολο των εξόδων του συγκεκριμένου τμήματος αποκλειστικά από τα μέλη του Κινήματος."

Φωτογραφία έβαλε ο υποταγμένος, αλλά δεν έβαλε και τα ονόματα όσων παρουσιάζονται σε αυτήν. Εντάξει το όνομα του προέδρου του ερασιτέχνη το ξέρουμε, των άλλων δύο δεν κάνει να τα μάθουμε; 
Και επειδή η γνώση όταν τη μοιράζεσαι πολλαπλασιάζεται ο αριστερός της φωτο είναι ο teomarag στο προσωποβιβλίο.

Αυτοί δεν τηρούν τον απλό κανόνα "Αν πρέπει να πεις ψέματα, καν' το λακωνικά". Έχουν χάσει το μέτρο και πλέον νομίζουν πως κάνουν ότι θέλουν.

Πριν κλείσω κάτι τελευταίο που όσοι με διαβάζουν και αγαπάνε την ομάδα θα το καταλάβουν εύκολα. Για τους υπόλοιπους έχω αμφιβολίες.
"Ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου: αν βρεθείς στη λίμνη με τους κροκόδειλους η πρώτη σου δουλειά είναι να αποξηράνεις τη λίμνη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου