Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Αντί να σιωπούν κάνουν δηλώσεις


Τραγική η κατάσταση της πολιτικής σκηνής στην χώρα μας. Χθες με αφορμή την «παραίτηση» Κικίλια έκαναν δηλώσεις ο ίσως χειρότερος πρωθυπουργός που γνώρισε αυτή η χώρα και ένας από τους χειρότερους υπουργούς εργασίας, ΓΑΠ και Ανδρέας Λοβέρδος.

"...με την αποπομπή επιχειρείται να επανέλθουν πρακτικές και πολιτικές που μετατρέπουν ξανά τον ΟΑΕΔ σε εργαλείο πελατειακών συναλλαγών" και "η απόφαση της κυβέρνησης δεν συνάδει με την αναγκαία, από κάθε άποψη, βούληση για σύγκρουση με ένα παρελθόν που μας έφερε στο χείλος του γκρεμού" Αυτά είναι δηλώσεις ΓΑΠ. Αν τώρα εγώ τον ρωτήσω να μου σχολιάσει πως σε μία βδομάδα που ήταν στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ το Τ+3 έγινε Τ+10 ως  άπειρο και τις δηλώσεις του Στρος Καν πιστεύω πως είτε δεν θα απαντήσει είτε θα παρουσιαστεί θιγμένος.

Όσο για τον κ. Λοβέρδο τι να γράψω και τι να σχολιάσω όταν έχει ακόμη το θράσος να μιλάει για θέματα εργασίας, ανεργίας, ασφαλιστικά κ.α. Επί των ημερών του οδηγηθήκαμε σε εργασιακό Μεσαίωνα. 

Καλύτερα να σκέφτονται όλοι πριν κάνουν δημόσιες δηλώσεις. Τελικό συμπέρασμα, ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. Δεν προσφέρανε τίποτα, αντίθετα μάλιστα οδήγησαν την χώρα σε δύσβατα μονοπάτια και τους εργαζόμενους στην απόγνωση. Πλέον είναι δική μα ςευθύνη να σβηστούν όλοι αυτοί από τον πολιτικό χάρτη.

1 σχόλιο:

  1. Επειδή οι καιροί είναι πονηροί δεν δημοσίευσα το σχόλιό σου για δύο λόγους.
    1. Γιατί χαρακτηρίζεις πρόσωπα που μπορούν εύκολα να σου κάνουν κακό και
    2. Για το τυπικό που δεν έχεις βάλει όνομα.
    Ακόμη και ως ανώνυμο πάλι το 1. υπερισχύει γιατί θα σε βρουν από τα «ίχνη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή