Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Βάφτισαν το ντου ως «αγωνία»

Η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση: 
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί, ως ενδιαφερόμενη, να πληροφορήσει την κοινή γνώμη ότι αναμένει τη χορήγηση αδειοδότησης αποκλειστικώς και μόνο με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες εξάλλου θα κριθούν ΟΛΟΙ.

Η ΕΠΟ για μια κόμη φορά απέδειξε ότι αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, σπεύδοντας να εκδώσει μια προσβλητική ανακοίνωση εμμέσως πλην σαφώς εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή μια αυθόρμητη κίνηση αγωνιούντων οπαδών της.

Κάθε ενδιαφερόμενος, αλλά και η κοινή γνώμη εξίσου καλά γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός και η διοίκησή του είναι πάντα έτοιμοι να σταθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Το ερώτημα είναι εάν η ΕΠΟ και η διοίκησή της είναι το ίδιο έτοιμες. Τα πρόσφατα γεγονότα και στοιχεία δείχνουν ότι η απάντηση είναι μάλλον αρνητική».

Με το ΜΕΓΙΣΤΟ αυτό λάθος δίνεις το δικαίωμα σε κάθε έναν που θα κάνει ντου σε πούλμαν ομάδας, στο γήπεδο ή οπουδήποτε αλλού να σου πει πως δεν ήταν ντου αλλά η αυθόρμητη κίνηση οπαδών που έτσι εκφράζουν την αγωνία τους.

Νικολέτα τράβα να πηδηχτείς από το παράθυρο του 8ου ορόφου μπας και γλιτώσουμε. 
Κωλόγαυρε μας εκθέτεις και μόνο που υπάρχεις.

4 σχόλια:

  1. Πριν λίγο την διάβασα και σκέφτηκα ακριβώς τα ίδια.
    Πως "τα παιδιά" δεν έχουν ούτε καν γνώσεις δημοτικού με αυτή την γελοία ανακοίνωση που έβγαλαν.
    Αν είναι δυνατόν πριν καν μάθεις αποτέλεσμα να βγαίνεις και αντί να καταδικάζεις τέτοιες ενέργειες άμεσα, δείχνοντας πως είσαι ενάντια, να τις ονομάζεις "αυθόρμητες κινήσεις" δημιουργώντας έτσι πάτημα σε κάθε μία μελλοντική μαλακία του κάθε τραμπούκου!!!!
    Τι να πει κανείς πια... αν δεν είναι στημένοι τότε είναι σίγουρα λοβοτομημένοι.&-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που πήραμε την άδεια να δεις τι θα γίνει.

      Διαγραφή
    2. Θυμάστε τους "επιστήμονες" του Σαλιαρέλη;;; Ε, τώρα ήρθαν οι "αγωνιούντες" του Αλαφούζου. Φυσικά, για ποιον "αυθορμητισμό" μιλάμε όταν ο φορέας έβγαζε επίσημες ανακοινώσεις και καλούσε τον κόσμο, δηλαδή έβγαζαν ανακοινώσεις αυτοί που φιλοξενούσαν προχτές τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Γελάνε και οι πέτρες με την κατάντια του πάλαι ποτέ ιστορικού Παναθηναϊκού. Και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ κατάντια είναι ότι έκαναν κάλεσμα και δε μαζεύτηκαν ούτε 100 άτομα. Τόσοι είναι οι συμμορίτες που μας διοικούν. Όμηρος 100 ατόμων είναι ο Παναθηναϊκός.

      Διαγραφή
    3. Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να ΞΥΠΝΗΣΕΙ ο κόσμος του Παναθηναϊκού που ΚΟΙΜΑΤΕ; Λέω εγώ τώρα, μήπως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή;
      Όλοι είδαν πόσοι είναι και πως είναι ελάχιστοι. Στο ίντερνετ φαίνονται πολλοί γιατί κάνουν από 10 λογαριασμούς ο καθένας για να σχολιάζουν με διαφορετικά ονόματα.

      Διαγραφή