Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Αγοράζει(;;;) προπονητικό κέντρο

Το έχω γράψει και για άλλα θέματα που έχει «τελειώσει» η διοίκηση της ομάδας, αλλά παραμένουν ανοιχτά. 
Αγορά σημαίνει δίνω χρήματα. 
Με αέρα, φασόλια και φακές δεν αγοράζεις τίποτα. Ούτε βέβαια και με δημοσιοκαφρικές «πληροφορίες». Τέτοια πίεση μόνο «αέρα» κάνει στον Καπετάνιο.

12 σχόλια:

  1. Οπως ειπε φιλε μου με αέρα, φασόλια και φακές ιποτα δεν αγοραζεται.Που θα τα βρει αυτα ο γλομπος να μου πει και εμενα να παρω και εγω κατι που εχουν 2 μηνες να με πληρωσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον βρήκε σπόρο από πεντακοσαρικιά που ψάχνω εδώ και χρόνια και θα μαζέψει τους καρπούς της. Ίσως να έχει μερικά δέντρα.
      Αδερφέ να βάζεις όνομα.

      Διαγραφή
  2. ρε αδελφέ,λένε ότι θα αγοράσει με 15 μύρια(η 8 δεν κατάλαβα)το απήλιον και έχω μια απορία:πως γίνετε να έχει 15 μύρια και να μην μπορεί να δώσει 150,200 χιλ στον ΑΟ για να γυρίσει λεοφόρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παύλο το ΥΓ 2 του Geo με καλύπτει και είναι η απάντηση που θα σου δώσω. Ποιος θα τα δώσει τα χρήματα; Είσαι σίγουρος πως θα τα δώσει ο Αλ Αφ;
      Δεν τον βλέπω να δίνει ούτε σεντ τσακιστό.

      Διαγραφή
  3. Θα αγοράσει λέει το προπονητικό κέντρο του Τσακίρη που προπονείται ο Πανιώνιος + 50 στρεματάκια, έτσι για τη κ@υλα του, με 10 μύρια!! Και θα το αποπληρώσει λέει σε 10 χρόνια γιατί δε έχει λεφτά τώρα..
    Αν δεν κάνω λάθος αυτό σημαίνει 1εκ. το χρόνο ετσι; Και πανυγηρίζουν όλα τα απίθανα ανιστόρητα ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΑ ορφανά για τη μαγκιά λέει του Αλαφ-Ούζου!!
    Τι να πω ρε φίλε.. ΠΟΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ.. ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
    Σχεδιασμένο από την αρχή.. των συζητήσεων..
    Για 200 χιλιάρικα έφυγαν από το καλύτερο προπονητικό της Ελλάδας και το πιο σύγχρονο με εγκαταστάσεις που τις ζηλεύουν κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για να συμφωνήσουν και να πάνε μέσα σε λίγες ώρες στο Κορωπί.. !!!
    Αστραπιαίες κινήσεις ο Αλαφ, μεγάλος Γάτος..
    Εντάξει αλάνια, τώρα πια απεμπλακήκαμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από το καρκίνο της Οικογένειας έτσι;
    Δεν υπάρχει τίποτα πλέον που να μας συνδέει έτσι;
    Είχατε το μαχαίρι, πάρτε τώρα και τον γερμά και.. κόψτε.

    Υ.Γ. Τα ίδια πάνε να κάνουνε και με τον ερασιτέχνη για τη Λεωφόρο.. Θα ΜΑΣ θυμηθείτε..
    Υ.Γ.2 Να μην ξεχάσετε να ρωτήσετε τον Ούζο σε ποιανού το όνομα θα γίνει η αγοραπωλησία του προπονητικού.. Λέω εγω τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άκουσα και εγώ όλα αυτά αδερφέ.
      Στην αρχή τα πέρασα για ένα ακόμη εκβιασμό στον Καπετάνιο. Τον ΙΒΒ τον κατάφερναν και ενώ τους έδινε τζάμπα τις εγκαταστάσεις άκουγε και όλο το βρίσιμο από την εξέδρα(μαζί και όλη η οικογένεια). Ο Θείος του όμως δεν σηκώνει ψυχολογικούς εκβιασμούς εκβιασμούς για το που θα προπονείται η ομάδα και αν δεν έχει προπονητικό κέντρο πως θα πάρει άδεια. Αυτό πήγαν να κάνουν, να πάρουν εκβιαστικά πάλι τζάμπα την Παιανία αλλά δεν τους πέρασε.
      Τώρα οι περισσότεροι θα αναρωτηθούν που βρήκε τα χρήματα και πως τον εμπιστεύτηκε ο Τσακίρης. Τα χρήματα για το Απήλιο αν το ενοικιάσει θα είναι λιγότερα αλλά και το επίπεδο των εγκαταστάσεων για μικρομεσαίες ομάδες που μάχονται για την παραμονή. Αν πάλι το αγοράσει τότε μπορεί να το κάνει με 1 εκ το χρόνο ή με μεταβλητό ποσό. Αν όμως είχε χρήματα γιατί η ομάδα πρέπει να ρισκάρει με τυχάρπαστους για τεχνικό και τεχνικό "κάτι"(αυτόν με τα ψυχολογικά) και να μην μπορεί να κρατήσει τους παίκτες που έχει ανάγκη; Το καλύτερο ερώτημα το έγραψες εσύ "ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ "ΑΠΗΛΙΟΝ" ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ;"

      Τώρα ο Αλ Αφ ξεχώρισε τη θέση του από την οικογένεια(έχει βροντοφωνάξει πως η ΓΗΠΕΛ δεν είναι πρόβλημα) και η ομάδα πορεύεται μόνη της. Άντε να δω τι θα κάνουν φέτος που δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν σήμα καθώς το κόκκινο τριφύλλι το έχει ο Πλατανιάς. Ίσως προλάβουν να αλλάξουν όνομα και να γίνουν Ολυμπιακός Αθηνών για αν μην πέσουν κατηγορία.

      Ο εκβιασμός προς τον Ερασιτέχνη και τον πρόεδρό του καλά κρατεί εδώ και καιρό. Έχει χρήματα για προπονητικό αλλά όχι για το ποσό που οφείλει στον Ερασιτέχνη.

      Διαγραφή
    2. Billy, χωρίς να έχω πληροφόρηση, νομίζω ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι το εξής:
      Προσπάθησαν να εκβιάσουν τον καπετάνιο για να πάρουν δωρεάν την Παιανία, δεν τους έκατσε. Σκέφτηκε και ο καπετάνιος, αν δεν με πληρώσουν πως θα τους βγάλω έξω? και τότε αποφάσισε να ζητήσει εγγύηση για να υπογράψει τη σύμβαση. Η εγγυητική για να εκδοθεί θέλει λεφτά, ξέρεις από τα πραγματικά και όχι αυτά που ακούμε από τον Αλαφούζο, οπότε στον κίνδυνο να μείνουν χωρίς προπονητικό αποφάσισαν να κάνουν πρόταση στον Τσακίρη. Το θέμα τώρα είναι γιατί ο Τσακίρης, αν δέχτηκε, δέχεται να πουλήσει ένα περιουσιακό στοιχείο του χωρίς εγγυήσεις και με μακρόχρονο διακανονισμό. Η γνώμη μου είναι ότι απλώς δέχτηκε να μπει το Απήλιον στο φάκελο και για να ξεφορτωθεί τα γατάκια από το κεφάλι του να κάνει ότι πούλησε, ενώ στην πραγματικότητα ενοικίασε. Αυτές τις σκέψεις κάνω έχοντας μία σταθερή. Το ότι δεν υπάρχει μία. Σπύρος.

      Διαγραφή
    3. Σπύρο το δεδομένο σου θα το αλλάξω λίγο. Δεν υπάρχει μία για να δώσουν για τον Παναθηναϊκό.
      Το πρώτο μέρος της σκέψης σου το βρίσκω απόλυτα λογικό και πιθανότητα ισχύει. Το δεύτερο για τον Τσακίρη έχει βάση αλλά η ερώτηση του Geo στο ΥΓ2(όπως έγραψα και στον Παύλο)με καλύπτει απόλυτα. Να μας δείξουν το συμβόλαιο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τόσα χρόνια από τον ΙΒΒ ζητούσαν να τους εμφανίζει τα πάντα, εγώ να μην ζητήσω να δω το αυτονόητο;

      Διαγραφή
  4. Σε κάθε περίπτωση, όταν θα έρθουν (;) στο φως, οι όποιες συμφωνίες έχουν γίνει για το προπονητικό κέντρο του Τσακίρη, θα μπορούμε να σχολιάσουμε καλύτερα.
    Από την άλλη πλευρά βέβαια, νομίζω ότι εαν ο όποιος ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού θέλει να είναι ανεξάρτητος από την παλιά ιδιοκτησία, έπρεπε να αγοράσει ή να φύγει από την Παιανία. Αναρωτιέμαι μόνο κι εγώ αν το 1,2 εκ. ενοίκιο το χρόνο είναι πολλά, τότε το 1 εκ. το χρόνο για αγορά, πάλι είναι πολλά. Γιατί σε κάθε περίπτωση δεν έλειπε το 1 ευρώ απο τα 99 για να γίνουν 100 τα ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θοδωρή ποιοι θα πρωτομπούν εκεί που δεν τους χωράει όλους(όλα τα τμήματα ακαδημιών, την πρώτη και την δεύτερη ομάδα);
      Όταν ενώ συμφωνούσαν έπεφτε το τίμημα ή δινόταν δωρεάν ήταν καλά αλλά τώρα που πρέπει να πληρώσουν είναι άσχημα; Αν δεν δω συμβόλαιο αγοράς από τον Τσακίρη που να έχει πάει υποθηκοφυλακείο και κτηματολόγιο δεν με πείθει κανείς για την «αγορά». Χώρια που το τίμημα για αυτό το προπονητικό κέντρο είναι μεγάλο σε σχέση με την αξία του και το τι μπορεί να προσφέρει.
      Ο χρόνος που έγινε το όλο σούσουρο δεν σου λέει κάτι;

      Διαγραφή
  5. Αυτά για εκβιασμούς και τέτοια εγώ δεν δίνω σημασία.Εγώ βλέπω ότι η οικογένεια(θέλω να κάνω αυτό το σχόλιο για άλλο ένα σφάλμα της οικογένειας. Είσαι ρε φίλε τόσα χρόνια στην ομάδα και την έχεις χωρίς ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο.Ένα γραφείο ρε φίλε ένα προπονητικό δικό της και όχι δικό σου.Εδώ ο χοντρός παίρνοντας τους λιμανίσιους τα πήρε όλα πακέτο) σωστά ήθελε λεφτά για την Παιανία δεν γινόταν να είμαστε τσάμπα μια ζωή.Όμως το αντίτιμο ρε παιδιά για ενοικίαση ουσιαστικά του χώρου ήταν ακριβό αν αναλογιστείς ότι μαζί με την συντήρηση θα πήγαινε στα πάνω από δύο μύρια.Ο Αλαφούζος αν γίνουν όλα όπως γράφονται πήρε προπονητικό εγώ να δεχτώ κατώτερο από την Παιανία αν και δεν έχω κάνει σύγκριση μεταξύ των δύο καταρχάς με σαφώς πιο λογικά λεφτά και το οποίο θα είναι της ΠΑΕ μετά από 7-8 χρόνια.Όσοι έχουν διαβάσει προηγούμενα σχόλια μου ξέρουν ότι δεν είμαι εμπαθής απέναντι στην οικογένεια αλλά νομίζω ότι βάλανε αυτογκόλ.Ένα ενοίκιο όσο του Απήλιου θα τους χάλαγε;Κέρδος δεν θα είχαν;Τώρα τι θα την κάνουν την Παιανία;Πιστεύεται ότι θα πάει κανείς να την νοικιάσει με τέτοιο κόστος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτη εγώ που συζητάμε τόσο καιρό ξέρω πως δεν είσαι εμπαθής και για αυτό θα σου γράψω πως τα βλέπω εγώ τα γεγονότα με ένα βασικό δεδομένο που δεν το πιστεύω αλλά το πιστεύεις εσύ. Εγώ πιστεύω πως πήγαν να εκβιάσουν τον Καπετάνιο για αν πάρουν πάλι ακόμη και άνευ χρημάτων την χρήση της, αλλά αφού εσύ δεν το πιστεύεις θα το θέσω ως δεδομένο.

      Ξεκινάω να σου απαντήσω στα ερωτήματα που θέτεις με πρώτο το ζήτημα των γραφείων. έστω και είχες έναν όμιλο εταιριών και μία από αυτές ήταν ΠΑΕ, ΚΑΕ ή κάτι παρόμοιο θα έκανες ξεχωριστά γραφεία μακρυά από τον όμιλο και τα γραφεία του; Αυτό ισχύει μέχρι την πολυΑμετοχικότητα γιατί πολύ απλά μετά δεν ζήτησε κανείς να κάνει κάπου η ομάδα γραφεία. Βγήκε ο Πατέρας, ο Βγενόπουλος ή κάποιος άλλος και είπε να κάνουμε γραφεία και αρνήθηκε η οικογένεια; Όχι. Για να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω ομάδα που να είχε καλύτερο προπονητικό κέντρο και να το χρησιμοποιούσε δωρεάν τόσα χρόνια αλλά να μην εμφανίζεται ποτέ αυτή η προσφορά. Όλοι οι ΑΡΔ πάντοτε κατόπιν εντολών φώναζαν και ρωτούσαν γιατί δεν βάζει χρήματα ο ΙΒΒ αλλά την Παιανία την αγνοούσαν επιδεικτικά. Λες και το αντίτιμο που δεν έδινε η ομάδα δεν είναι χρήματα. Πιστεύεις αλήθεια πως ήταν θέμα χρημάτων για την οικογένεια; Ποια η διαφορά για αυτούς να έχουν κάποιες χιλιάδες ευρώ περισσότερα, ούτε θα τους σώσουν, ούτε θα τους λείψουν. το πρόβλημα ήταν ΗΘΙΚΟ. Δεν μπορείς «κύριε» να έχεις δωρεάν την Παιανία και να ωάζεις το «ΣΤΡΑΤΟ» ΣΟΥ να βρίζει ζωντανούς και νεκρούς. Τέλος Φώτη αν δεν δω το συμβόλαιο και επιπλέον έγγραφα που να δηλώνουν πως αγοράστηκε με χρήματα του Αλαφούζου αλλά είναι της ΠΑΕ δεν το πιστεύω. Πολλά ψέματα άκουσα μέχρι σήμερα από αυτούς δεν θέλω άλλα.

      Διαγραφή