Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

(ο) Στόχος (τους) επιτεύχθη

Τάισαν σανό στα πρόβατα που ήταν ακόμη έξω από το μαντρί και πλέον ασχολούνται με υποθέσεις της δικαιοσύνης ή με το μπάσκετ. Τι καλύτερο από το να ρίξεις απότομα τους τόνους για να μην έχει ο κόσμος να συζητήσει τίποτα άλλο παρά μόνο το μεγάλο «μπαμ».

Αλήθεια ποιος Παναθηναϊκός ασχολήθηκε με την εύκολη νίκη στο μπάσκετ επί του Πανιωνίου; Λίγοι οι μπασκετικοί που ασχολούνται σε καθημερινή βάση με την «σπυριάρα». Τι να δεις και τι να σχολιάσεις όταν η διαφορά είναι τόσο μεγάλη; Ο αντίπαλος περιμένει να φτάσει το 3-0 για να παλέψει για τον εφικτό στόχο της τρίτης θέσης.

Το μεγάλο θέμα σήμερα ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης Βγενόπουλου-Βαρδινογιάννη. Πρώτα μπαίνει το όνομα του μετόχου, για λόγους ευγένειας. Τι απασχολεί τον οπαδό τι απόφαση θα βγει και γιατί δεν άφησε η πρόεδρος τον μέτοχο να καταθέσει; Θα ωφεληθούμε σε κάτι αν μάθουμε τι έγινε; Θα ωφεληθεί ο Παναθηναϊκός; Όχι βέβαια.

Και μέσα σε όλα αυτά τα ανιαρά έβγαλαν και νέο μεταγραφικό στόχο. Στόχος του Παναθηναϊκού ο (Τ)Ρομπέρ του Πάοκ. Θέλουν τα καρντάσια μου να τον διώξουν και βρέθηκε ομάδα να τον μαζέψει. Κουτσοί, στραβοί στον Παναθηναϊκό. Βέβαια και αυτός είναι στόχος γιατί μπορεί να μην έχουμε δικαίωμα μεταγραφών.

ΥΓ Το πιο γνωστό πρόβατο από αυτά που μπήκαν στο μαντρί σήμερα, πλέον είναι και κάτοχος ρεκόρ κωλοτούμπας. Ο συνονόματός μου που βγαίνει στην ΕΡΑ το μεσημέρι, υμνεί πλέον τον Αλ Αφ και βρίζει Καπετάνιο και οικογένεια. Είσαι πολύ «ταρίφας» ρε ταρίφα.

2 σχόλια:

  1. Αδειοδότηση - μάλλον - γιοκ! Δώσανε που λές κι εσύ Βασίλη τον σανό στα αμνοερίφια, τώρα είναι στη φάση του μυρηκασμού (!!!), κι όταν ξυπνήσουν από τη μεσημεριάτικη σιέστα, μπορεί και να βελάξουν λίγο, αλλά στ' @ρχίδι@ τους οι εκτοξευτές....Τον σκοπό τους τον πέτυχαν εν μέρει βέβαια, γιατί παραμένει ο υπέρτατος στόχος γι αυτούς. Του χρόνου τέτοια εποχή να βρισκόμαστε στη θέση της ΑΕΚ!
    Κατά τ' άλλα, χτες, μήπως έδειξε κάποιο κανάλι τους πανηγυρισμούς στην ... Ομόνοια για την αγορά του προπονητηρίου? Γιατί έλειπα και δεν είδα τηλεόραση........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια Ομόνοια; Τα παιδιά πανηγύρισαν μαζί με τις αδερφάρες τους στο Πασαλιμάνι.

      Απογοητεύτηκα από πολλούς που βγήκαν και αποθέωσαν δημόσια τον Αλ Αφ αλλά έγινε και κάτι που με έκανε να χαμογελάω. Εμένα με βρίζουν και με απειλούν είτε όταν αυτά που γράφω είναι αλήθειες που τους πονάνε πολύ είτε όταν είναι η απλή λογική του Παναθηναϊκού κόσμου που δεν τους πίστεψε και αφηνιάζουν. Όπως και να έχει από χθες άρχισαν πάλι, μόνο που αν με δουν από κοντά θα αλλάξουν γνώμη για όλα όσα μου γράφουν.

      Διαγραφή