Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ακόμη ένα βίντεο με ΩΜΗ βία από τους Σύριους αντάρτες.

Το βίντεο μου το έστειλε ο αδερφός μας Δημήτρης-Ρέθυμνο.

Δεν είναι νέο, αλλά ποιος προλαβαίνει να τα δει όλα και μάλιστα όταν βγαίνουν στο ίντερνετ;


Το συγκεκριμένο βίντεο σας προτείνω να μην το δείτε αν δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, αν είστε ευαίσθητα άτομα, αν είστε σε περίοδο που η ψυχολογία σας δεν είναι καλή, αν είστε έγκυος ή αν είστε παιδιά ή ανήλικοι. Οι γονείς που θα το δουν ας το κάνουν κρυφά. Οι σκηνές ωμής βίας είναι τόσο σκληρές που σοκάρουν ακόμη και τους προετοιμασμένους.


Αυτούς δεν μπορείς να τους αποκαλέσεις ούτε καν ως ζώα ή κτήνη γιατί τα ζώα συμπεριφέρονται κατ ανάγκη άγρια σε αντίθεση με αυτούς που απλά ήθελαν μία δικαιολογία και τη βρήκαν στον «αγώνα» αποτίναξης του ζυγού του Άσαντ.

ΥΓ Το σκεφτόμουν για αρκετή ώρα αν θα έπρεπε να βάλω το βίντεο ή τον σύνδεσμο. Πιστεύω έκανα το σωστό.

1 σχόλιο:

  1. Περιττό να σου πω Billy, ότι ακόμα και τώρα, 5 μέρες από τότε που το είδα, δεν έχω συνέλθει. Κι όπως και συ, έτσι κι εγώ το σκέφτηκα πολύ για να σου το στείλω. Δυστυχώς, αυτοί είναι οι "άνθρωποι" για τους οποίους κόπτεται ο συριζα και οι συνισταμένες του και προσπαθούν να μας πεισουν ότι αξίζουν τη συμπόνια μας! Γι αυτούς πρέπει να φτιαχτούν τζαμιά και τεμένη, κι ας υπάρχουν συνέλληνες που δεν έχουν ένα κομμάτι ψωμί να δώσουν στα παιδιά τους, κι ας υπάρχουν συμπατριώτες μας που αφαιρούν τη ζωή τους - κακώς κατ' εμέ - γιατί δεν αντέχουν να βλέπουν τις οικογένειές τους να αργοπεθαίνουν ....

    Όπως κι εσύ γράφεις, αυτούς δεν μπορείς να τους αποκαλέσεις ως ζώα, γιατί έτσι προσβάλλεις τα ζώα.

    Να χαιρόμαστε τους τσίπρες τους σαμαράδες, τους μπουτάρηδες και τους κάθε λογής καμίνηδες που καλοταίζουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή