Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Πιο μαλάκας πεθαίνει

Γνωστό κοκκινομάγουλο γίδι, τραχανοπλαγιάς, ΦΑΡΤ του ελέους, πληρωμένος οπαδ...blogger, ΑλβανοΠακιστανός(να προλάβω πριν το νέο νόμο) πανηγυρίζει γιατί κατάφερε να προσπεράσει κάποιους που σταμάτησαν παραπάνω από δύο μήνες να κάνουν αναρτήσεις.

27 Φεβρουαρίου ήταν όταν τα αδέρφια έγραψαν αυτή την ανάρτηση και χθες(6/5/2013) ο γνωστός πληρωμένος καραγκιοζάκος έβγαλε ανάρτηση πως ξεπέρασε το mypanathinaikos. Μεγάλος «μάγκας» ο φλώρος που γράφει με την κάλυψη των επικεφαλής του Πουρέα και που του στέλνουν τα γαυροβαζελάκια σαν πρόβατα που είναι να του κάνουν «κλικ». Μόνος σου τρέχεις και βγαίνεις δεύτερος. Σταμάτα να «πουλάς παπά» στον κόσμο και να παρουσιάζεις την απουσία των πρώτων σαν δική σου επιτυχία. Ξεβρακώθηκες για ακόμη μία φορά και παρουσίασες τον φόβο που έχεις μέσα σου για την στιγμή που θα επιστρέψουν. Ακούγονται Θεσσαλονίκη τα γόνατά σου που χτυπούν μεταξύ τους και δυστυχώς έφτασε και η μυρωδιά του φόβου σου.

Άντε ρε βλάκα που με τα «επιχορηγούμενα» κλικ χαίρεσαι που ξεπέρασες μετά από δύο και μήνες τους κορυφαίους του χώρου. Αλλά τι θα έγραφε ένας κρετίνος σαν εσένα που στο blog του εκθειάζει την "Θ13" που μάζεψε 30.000 στο κλειστό του ΟΑΚΑ και είχε σαν αποτέλεσμα την νέα τιμωρία του τμήματος μπάσκετ. Βέβαια ξέχασες να γράψεις πως οι σχέσεις του Δ.Γ. ήταν καλές με την "Θ13" και η αναθέρμανσή τους δεν ήταν/είναι πρόβλημα, αυτό όμως είναι άλλο θέμα.

4 σχόλια:

  1. Πρασινος Ρεντης8 Μαΐου 2013 στις 10:21 π.μ.

    Κατι για το λεωφορος.gr.Εχει αναρτηση για το γαυρο!!!!Γραφει για το ποιοισουπερ ηρωες θα'θελαν να ειναι τα γατακια του μπασκετ στο Λονδινο!!!Το σαιτ που χρησιμοποιει το ενδοξοτερο ονομα-αναφορα γηπεδου στην ιστορια του ποδοσφαιρου,και ολα αυτα χωρις ΝΤΡΟΠΗ!!!!Εκει φτασανε ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!Θελω να δω αν θα αντιδρασει καποιος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ είναι γνωστές οι σχέσεις του πουροφόρος με το γαυρέτα και το άλλο site των μούλων. Έτσι το πουροφόρος έχει παράθυρο που προβάλει τις ειδήσεις του γαυρέτα. Σε εκείνο ακριβώς το παράθυρο πρέπει να έπαιξε η είδηση που λες γιατί την έψαχνα πάνω από 40 λεπτά και δεν την βρήκα αλλού. Μοναδική άλλη περίπτωση(που δεν το νομίζω) να την έβαλαν κατά λάθος εκεί και αμέσως να την έβγαλαν.
      Δεν θα ακούσεις να λέει κανείς τίποτα αλλά δεν είναι περίεργο ούτε και κακό θα σου πούνε κάποιοι. Αν την είδες εκεί που γράφει "αθλητικές ειδήσεις" είναι από το παράθυρο του γαυρέτα και όχι από το πουροφόρος.
      Όσο για το όνομα που χρησιμοποιούν, το έχουν ντροπιάσει πολλές φορές και δεν θα σταματήσουν σήμερα ή αύριο.

      Διαγραφή
    2. Πρασινος Ρεντης8 Μαΐου 2013 στις 9:01 μ.μ.

      Ακριβως εκει!Τωρα ανεβασαν αλλη μια με θεμα τον Πετρο Κωστοπουλο και μια βολευμπολιστρια του γαυρου και μια αλλη με θεμα:ο Κομποτης επιλεγει προπονητη στο γαυρο(χιουμοριστικο).Σε λιγο καιρο ελπιζω σε απ'ευθειας μεταδοση και η επισημη φιεστα καθως και το φιλικο με Λιβερπουλ για τα 40 τσιγκινα πρωταθληματα!!Και υπαρχει κοσμος που βασιζεται σ'αυτο το σαιτ!!!!

      Διαγραφή
    3. Αδερφέ όλοι του γνωστού ομίλου «παιδιά» είναι, αλληλοϋποστηρίζονται. Εδώ μας έβαλαν για πρόεδρο έναν γαύρο και δεν έβγαλαν κιχ, για μία φιλοgay ανάρτηση θα έκαναν θέμα. Μία, δύο, τρεις, ... εκατό. Αφού το γαυρέτα τους σπονσοράρει. Με χαλάει που ο Κοντός γράφει εκεί, γιατί τον συμπαθώ.

      Διαγραφή