Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Masturbation Macht Frei

Η επιγραφή σε Νταχάου και Άουσβιτς είναι γνωστή σε όλους. «Η εργασία απελευθερώνει» μας ενημέρωναν οι Ναζί και εκεί «απελευθερώθηκαν» πολλοί Ευρωπαίοι(θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ με το Εβραϊκό παραμύθι που ο κακός Εβραίος σκότωσε εκατομμύρια Εβραίων).


Είναι καιρός να μπει και μία ανάλογη σε όλες τις θύρες του ΟΑΚΑ που πάνε οι «οργανωμένοι». Εκείνη θα γράφει "Masturbation Macht Frei". Για όσους δεν κατάλαβαν ας δούνε πόσοι πήγαν στο γήπεδο την Κυριακή στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ,. 12.258 θεατές σύμφωνα με το hellasfootballdata.gr. Απελευθερώσατε τον Παναθηναϊκό από τους κακούς οπαδούς και φιλάθλους που δεν ήταν μαζί σας. Μπορεί να ήταν δίπλα στην ομάδα όταν εσείς ήσασταν αγέννητοι ή πηγαίνατε δημοτικό-γυμνάσιο-λύκειο και τώρα έκαναν το έγκλημα να τρώνε πατατάκια με τα παιδιά τους. Μπορεί να ήταν οι κακοί εκείνοι οπαδοί που δεν έβριζαν νεκρούς και συγγενείς. Μπορεί να ήταν οι κακοί εκείνοι οπαδοί που δεν υποστήριξαν κάποιο αφεντικό. 

Επιπλέον είστε εσείς οι απελευθερωτές του Παναθηναϊκού από τα δεσμά της ομάδας με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Θεωρητικά πάντα, την διώξατε και ήρθανε οι ΑΦΡΑΓΚΟΒΙΤΣ με τ α πούρα και κάτι αμούστακα τσουτσέκια που το παίζουν δημοσιογράφοι αλλά είναι απλά καιροσκόποι. Μπράβο σας ρε παιδιά που απελευθερώσατε τον Παναθηναϊκό από κάθε κακό οπαδό και κάθε κακό παράγοντα. Σας αξίζει(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) η επιγραφή "Masturbation Macht Frei".


Τόσο ελεύθερη την ομάδα, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, μόνο σε ελεύθερη πτώση μπορούσα να την φανταστώ.

1 σχόλιο:

  1. Όπως κατάλαβες απλά δεν σου ενέκρινα το σχόλιο.
    Αν αναρωτιέσαι αν είσαι κοριτσάκι, ρώτα τις φίλες σου. Ακόμα σας περιμένω εδώ πάνω. Αν έρθει μία θα την υποδεχτώ μόνος αν έρθετε περισσότερες θα υπάρχει και επιτροπή υποδοχής.
    Μόνο να είστε ενήμερες ποιο ορθοπεδικό εφημερεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή